IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Повече от ясно се вижда, че пише извън игрова обстановка, нямам идея ти какво четеш...

Оставете фелайни той е много болен човека, заразил се е от платинито, щот си бъркаха по дупките и си правха МИ МИ..

ако от лъжите,
      порастваха коси,
      борислав михайлов,
      щеше да е .....
      Last edited by pepe1234; 16.12.2015, 16:01.

Коментар

• Перуката за поррден път закопа българският фудбол. Вече всичко е ясно до дъното има още.
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Литекс вече не са в А група скоро може да си остане само Левски да си играе там. Така вече ще могат да станат шампиони, но пак не е сигурно
          решетки интериорни врати

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            според мен по-скоро в Левуново с трансфер от Изтребител (Ново Делчево)
            Аааа,ясно!!!Личи си!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
              http://www.sportal.bg/news.php?news=580723
              Я па то и тука съм бил прав Груйчи къде се покри?
              тук съм, пепич, от много години съм тук, без да сменям нито аватара, нито ник-а Пък и не се крия, няма от какво - ако съм сгрешил нещо, признавам си, само Господ и Бойко са непогрешими, ама те така или иначе са един и същ персонаж, но да не отплесвам в онази клоака политиката
              Та по темата - изказаха се 2 тези от теб, и двете тотално погрешни, и двете тотално писани като повърня против Левски. Ще се спра и на двете по ред:
              1. Не трябвало да се дава дузпа за Левски, щото съдията бил спрял играта - тотална лъжа, прилагам извадката от протокола:

Повече от ясно се вижда, че спряна игра има при жълтите картони на Минев и Йоргачевич, но не и при червените на Йонсен и Перез - мисля, че е видно дори и за пристрастни чорбари и по-ясно от това няма как да е. Считам спорът тук за приключен.
              2. След като се разбра почти на 100%, че Латекса няма да ги вадят от групата, плочата се смени и докато преди се твърдеше, че от ваденета на Латекса са печелили говедата, щото нали служебни победи и т.н., сега пък от неваденето пак печелили... говедата? Е, как става тая работа, само чорбарския мозък може да ти каже Хайде и тук с картинката, че да е по-ясно и нагледно

И тук мисля, че е пределно ясно дори и за червенотиквеничетата - през уикенда беше последния кръг от този полусезон по новата наредба (тук моя грешка от недоглеждане - досега винаги за край на полусезона се приемаше половината изиграни мачове, но от лятото явно са го променили, пак казвам - мое недоглеждане). Това не променя факта, че отборът от Микре все още си е в първенството - нито е изваден от БФС, нито е напуснал сам. Нали правим разлика между това да напусне един мач и да напусне първенството - нито едно от двете не е факт към днешна дата, а пак към днешна дата полусезонът е завършил. С две думи - ако напуснат или ги изхвърлят, днес, утре или догодина, до края на първенството ше им присъждат загуби с по 3:0. Т.е. точно това, която бях казал по-долу.

Сега по-ясно ли е или да го нарисувам? И апропо, винаги съм се чудил как фенове на полузакрит отбор от В група обсъждат професионалистие? ЧУдя се и как Гришата няма нищо общо с Ловеч? Или как ПРОФЕСИОНАЛЕН футболен клуб ЦСКА, щото така ви е официалното наименование на сегашното АД, играе при АМАТЬОРИТЕ? Абсурд? Реалност? Синьото БФС? Световният заговор?
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                Груйче,този Стоилов,да не играл в А окръжна с Лебница ,бре.,?
                според мен по-скоро в Левуново с трансфер от Изтребител (Ново Делчево)
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  ами супер жребий, що, на мен ми харесва

За мача в събота - още ли го дъвчем? Най-ми е интересно що го дирят феновете на чорбата тук - да не са припознали вече Латекса? Или вече са в А група, че не съм разбрал А Лудоглавец ще напусне А група на тирилайкин ден, ама това е друга тема - все пак е доста интересно как "самовлюбената гелосана мастия" се хвърли да защитава на живот и смърт точно тези, ама... Абе родна картинка - не обичат отбора си, а мразят другия
                  Груйче,този Стоилов,да не играл в А окръжна с Лебница ,бре.,?

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
                    Мега мачове и .................. Волсбург - Гент.
                    Същевременно в лига европа Дортмунд - Порто
                    Лига Европа от години е по-интересна от Шампионската лига
                    врати блиндирани врати входни врати

Коментар

• Ако Литекс бъде изваден от "А" група, което на този етап е малко вероятно, Лудогорец ще оглави класирането с 5 точки преднина пред Левски. Това сочат правилниците на БФС и по-конкретно Член 24 (11) от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол за сезон 2015-2016.

Според нея, когато футболен отбор напусне първенството или бъде изваден от състава на съответната група преди завършване на първия полусезон, резултатите от играните от него до този момент срещи се анулират.

В "А" и "Б" ФГ за завършване на първия полусезон се счита последния изигран кръг от календарната 2015 г.

Т.е. прекратената среща Левски - Литекс е от първия полусезон.
                      http://www.sportal.bg/news.php?news=580723
                      Я па то и тука съм бил прав Груйчи къде се покри?
                      Last edited by pepe1234; 15.12.2015, 00:25.

Коментар

• Мега мачове и .................. Волсбург - Гент.
                        Същевременно в лига европа Дортмунд - Порто

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Ще са интересни и напечени мачове въпреки, че сега Юве са поне 2 класи по-слаби от миналата година...без Кингсли Коман и Видал
                          Юве си е Юве...
                          Пожелавам на ВСИЧКИ тимове (и тимчета ), ПРАЗЕН МЕДПУНКТ...
                          Нека станат яки мачове и по-добрият победи !!!
                          Че то, като гледам, наща А група, съвсем изпосталя, баси ...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Gent(BEL)vWolfsburg(GER)
                            Roma(ITA)vReal Madrid(ESP)
                            Paris(FRA)vChelsea(ENG)
                            Arsenal(ENG)vBarcelona(ESP)
                            Juventus(ITA)vBayern(GER)
                            PSV(NED)vAtlético(ESP)
                            Benfica(POR)vZenit(RUS)
                            Dynamo Kyiv(UKR)vMan. City(ENG)
                            ...
                            Юве - Юве ...
                            Поне ще е интересно ...
                            Ще са интересни и напечени мачове въпреки, че сега Юве са поне 2 класи по-слаби от миналата година...без Кингсли Коман и Видал

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              Gent(BEL)vWolfsburg(GER)
                              Paris(FRA)vChelsea(ENG)
                              PSV(NED)vAtlético(ESP)
                              Benfica(POR)vZenit(RUS)
                              ...
                              Юве - Юве ...
                              Поне ще е интересно ...
                              ами супер жребий, що, на мен ми харесва

За мача в събота - още ли го дъвчем? Най-ми е интересно що го дирят феновете на чорбата тук - да не са припознали вече Латекса? Или вече са в А група, че не съм разбрал А Лудоглавец ще напусне А група на тирилайкин ден, ама това е друга тема - все пак е доста интересно как "самовлюбената гелосана мастия" се хвърли да защитава на живот и смърт точно тези, ама... Абе родна картинка - не обичат отбора си, а мразят другия

Коментар

• Gent(BEL)vWolfsburg(GER)
                                Paris(FRA)vChelsea(ENG)
                                PSV(NED)vAtlético(ESP)
                                Benfica(POR)vZenit(RUS)
                                ...
                                Юве - Юве ...
                                Поне ще е интересно ...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X