Най-големия тумор в родният футбол беше разкоспириран от УЕФА. Не само завлякоха милиони дългове, а сега извадиха Литекс от европейските турнири заради тях.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЖалко наистина, но ще го преживеем, успех на участващите в турнирите...
При вас проблемът е, че вярвате на един доказан измамник. То не че имате алтернатива - и ние нямаме. Т.е. има алтернатива - теглиш една майна на всичко и това е, ама това алтернатива ли е? Успех и от мен на отборите ни в Европа - всички съперници са тегави, но преодолими, а ако почнем да се плашим от подобни "колоси", по-добре директно да закриваме всичкоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнениеТа с кого ще играе "тирето"?
П.С. Синята Фуфа, муфа, уефа и кефа са виновни.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениекакво стана бе груйчи нали бяхме нов отбор....
Ще играем турнири, а гелосаната мастия не можа да ни прецака пак. Зелени човечета идваме и ще има много скъсани шорти ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениекакво стана бе груйчи нали бяхме нов отбор....
Ще играем турнири, а гелосаната мастия не можа да ни прецака пак. Зелени човечета идваме и ще има много скъсани шорти ...
П.С. Убеден съм, че Дришата няма да плати за емблемата и ще протака до безкрай.
П.П.С. А ако Тирето наистина си мислеше, че ще играе в Европа, нямаше да ходи на лагер в Австрия, при положение че след няколко дни има мач за ЛЕ. Ще си говорим пак в понеделник, когато пак тъмносиньото БФС ще е виновно, а Фифа и Фуфа ще са спретнали междугалактически заговор на Етрополе-МикреNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
аз гледах между 15та и 45та минута и нищо не ми хареса!
Англичаните са си пълни безхаберници, а пък франсетата имаха всичко на всичко два удара ВЪВ врата и 15на сватбарски шута! За техен късмет и при двата удара вратарчето заложи топката на празна врата на някой случайно намиращ се в района французин, който да вкара (натъртвам го това защото и за двамата това бяха първи голове в националния им отбор)!
второто полувреме хич не съм гледал, но този червен картон предполагам го е прекацал съвсем!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
А дали самите те искат да ходят на финалите на световната лига ?
Пламен Констатинов в 1 интервю беше споменал ,че ще ползва тези мачове за обиграване и подготовка за европейското.
А и финансовите стимули едва ли са толкова добри при наличието на само 2 спонсора.
За мен мачовете досега са отлични и си изпълнихме целта - да останем и догодина в Световната лига.А европейското - ми ще видим, то е твърде далеч на хоризонта, за д аправим сметки отсега
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
има нещо мътно в тази лига...Груйче казва, че бразилците първите геймове не се напъвали...
Аз размишлявам върху мача срещу Канада - там май ние трябваше да паднем!
Каквото не го объркахме, съдиите го замотаха, каквото те не замотаха ония ду*едавец Антига го осра...всичко работеше за победа на "гостите"!...дали не трябваше и те с нея да останат в лигата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДано успеят да се класират за финалите - за там се класират първите 5+Бразилия, т.е. реално първите 6. Нашите в момента са на 6 място, като имат мачове с Бразилия, които не играят за нищо, защото са класирани като домакин, Сърбия, които са класирани на 99% и Аржентина, които са последни, не играят за нищо, имат само една победа, но срещу нас и са домакини на турнира. Ако се стегнат, имат всикчи шансове, ако играят като с Канада -ще запишем 3 загуби. Дано имат и късметецУспех!
Пламен Констатинов в 1 интервю беше споменал ,че ще ползва тези мачове за обиграване и подготовка за европейското.
А и финансовите стимули едва ли са толкова добри при наличието на само 2 спонсора.
За мен мачовете досега са отлични и си изпълнихме целта - да останем и догодина в Световната лига.
Коментар
Коментар