Някой прочете ли вече книгата на Стоичков? Лично аз смятам да си я купя, защото сто процента ще има неща, които не знаем, въпреки че уж за него всичко се знае.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Вчера и двете дузпи не бяха изпуснати от маймуни -само за твое сведение. Иначе отпаднахме заради терена, съдията и нашето си наможене - горе-долу поравно. Финягата днес фино е показал зачатъци на топки, да видим какво ще стане. Ти чакай днес КАС да се произнесе за Спрокел, че да видим какво ще пледирате - Литекс ли сте, нов отбор ли сте?
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ай ся курвите и виновни..Ми да си тренират и да им обръщат внимание.Та кой е умрел ще видим ти казах.Тоя Пернишкия финяга така ше ви нагласи въпрос на година време е.А вчера пак съдията виновен че оная маймуна не можа да вкара дузпатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
И двата отбора (единият умре, де) са докарани нарочно до това състояние - тезата съм я развивал многократно, да не се повтарям. Футболът ни страда от едно основно нещо - младите са лигльовци, джендъри и епилирани педерчиняци, които с 20 000 лева първоначален трансфер се считат за господ и кариерата им умира в зародиш. Курвите ебават мамата на всичко - Валерката е типичен пример - уникален талант, докато не го подхванаха нашите уруспии и оттогава е само надолу. Е, останалите са от този род и сорт - дали са червени, сини или пембени - все тая.
истината е една - нулеви 2-3-5 години (те така или иначе са си нулеви, изключая Лайнохорец) и рестарт на всичко от нулата. Другото е внос на чужденци и национализация - пак е опция, ти си избери
Коментар
-
Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнение
За съжаление Левски и ЦСКА не са това, което трябва да бъдат, но от това страда целия бг футбол.
истината е една - нулеви 2-3-5 години (те така или иначе са си нулеви, изключая Лайнохорец) и рестарт на всичко от нулата. Другото е внос на чужденци и национализация - пак е опция, ти си избериNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от samiam Разгледай мнение
Като цяло в Европа да. Но в бг нямат конкуренция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнениеЛудогорчетата доста зле тая година. Като сравним с предишни представяния в Европа - провал направо.
Професионално управление на Airbnb имоти
Last edited by samiam; 02.11.2018, 16:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
Отдавна не бях влизал, но така и така съм тук, да опитам да бъда полезен с нещо за тая пуста Лига Европа
На мача Рейнджърс-Спартак Москва съм харесал над 4.5 картончета. Аргументите ми са, че мачът се очертава да е сериозен, холандският съдия по статистика си дава 5-6 картона в мачове в Еропа, а и отбор, воден от Стиви Джи 100% ще стъпва здраво и няма да играе балет. Успех с А група! Мен пък там няма какво да ме накара да пипна нещоЗвучи логично, може и да го погледна, макар принципно да си знам да не пипам ЛЕ. А за мен старозагорския мач е абсолютен подарък, но пък знам ли какво да решили кукловодите. Успех!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Аз няма да пипам, както казах, а артилерията не бих играл посмъртно, макар че тоя Емери е олигофрен и нищо чудно да сложи силен състав, колкото и да не го вярвам. Успех!
На мача Рейнджърс-Спартак Москва съм харесал над 4.5 картончета. Аргументите ми са, че мачът се очертава да е сериозен, холандският съдия по статистика си дава 5-6 картона в мачове в Еропа, а и отбор, воден от Стиви Джи 100% ще стъпва здраво и няма да играе балет. Успех с А група! Мен пък там няма какво да ме накара да пипна нещо"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеСтоичков се оказа гениален а го мислех куха лейка.Много уроци е научил по трудния начин.А описанието му на селските мачове е супер и е 100 процента истина
https://topsport.bg/cska/hristo-stoi...sled-nego.html
И не му е първият мач срещу Левски - в първия му мач губи с 3:1, а в последния - с 5:0. И много хубаво си е написал за осмицата - ех, тази осмица, дето ни я отвъртяха край Ловеч, пък сега на Грищата сФирки правим...
Абе Кюрд - човек без родина!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Стоичков се оказа гениален а го мислех куха лейка.Много уроци е научил по трудния начин.А описанието му на селските мачове е супер и е 100 процента истина
https://topsport.bg/cska/hristo-stoi...sled-nego.html
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
Аз пуснах Залцбург -1.5 за 1.5...може да сложа овърче на артилерията - четох, че ще излязат със силен състав!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеВчера взех някой лефче на Кукушкин +4.5....трябваше да набия победа директно!
Григор до края на годината може и от топ 20 да изпадне....лоша работа, но нормално при тази калпава игра!Иначе го гледах, сложих му за ташак 5 лева при 0:1, щото нали уж е роден у нас, макар и да не е 100% българин, обаче е пъен балък - сам се би, както почти винаги в последната половин година. Да видим какво ще направи в Австралия, тази година я пишем бегала. Макар принципно хем да ми е все тая за него, щото пак е отказал да играе в София, хем все пак до иметому стои българското знаме и да е най-ранкиращият се наш спортист в момента - колкото и да ми ги хвалят разни бронзови момичета, дето им викаме златни от куртоазия, или разни боркинчета, Гришката е звезда от световна класа и най-големият еВач у наше село!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар