Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Груец нещата са много по сериозни....Май попаднахте под удара на Магнитски и изчезвате.Няма да има А Окръжна направо отивате в небитието което ще е много жалко.Аз не искам Левски да фалира щото без ЦСКА и Левски футбола приключва...
Миналото си е минало, каквото било -било, пий и забрави и гледаме напредтърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Груец нещата са много по сериозни....Май попаднахте под удара на Магнитски и изчезвате.Няма да има А Окръжна направо отивате в небитието което ще е много жалко.Аз не искам Левски да фалира щото без ЦСКА и Левски футбола приключва...А цска умре на 09.09.2016, другото е Литекс, иначе си прав, на мен също ми е безинетерсно без цска и с полуфалирал Левски
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДики ли - ако този не е Лупи 2, ще е голяма изненада. Мисля, че за всеки мислещ левскар, защото за разлика от разни папагали, дето са го налапали до макарите на бх и протежетата, ние, левскарите можем хем да мислим, хем да сме критични, е ясно, че ситуацията в родният клуб е такава, че той се ползва за политическа бухалка от БХ от точно 12 години. И точно от толкова Левски няма титла, докато държавата се управлява от "най-големият левскар", като, парадоксално или не, единственият шанс за титла на Левски през тези 12 години беше... по времето на Орешака....
С две думи - преди изборите не е ок да се закрива Левски, шото тогава дори и малоумниците от тумора НКПСЗ ще разберат, че причината за фалита ни е БХ през проксито си г-н Раев. Затова си измисляме някакъв бритиш хомосекшуъл, за да не се налага бах хомосекшуъла БХ и проксито му Раев да дават обяснения, Толкова е простичко. И гротескно!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Не, пишман немци бият пишман българи, ма направих някой лев и съм окЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеМомчета изкефиха ли ви астрийците, как олупаха самозваните новомакедонци?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Момчета изкефиха ли ви астрийците, как олупаха самозваните новомакедонци?
А и Арналтович като им набуха 3тия гол искаше нещо да им каже но го натиснаха неговите, за да не чуят самозванцитеLast edited by mechka uteshitelka; 14.06.2021, 12:54.Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Дики ли - ако този не е Лупи 2, ще е голяма изненада. Мисля, че за всеки мислещ левскар, защото за разлика от разни папагали, дето са го налапали до макарите на бх и протежетата, ние, левскарите можем хем да мислим, хем да сме критични, е ясно, че ситуацията в родният клуб е такава, че той се ползва за политическа бухалка от БХ от точно 12 години. И точно от толкова Левски няма титла, докато държавата се управлява от "най-големият левскар", като, парадоксално или не, единственият шанс за титла на Левски през тези 12 години беше... по времето на Орешака....
С две думи - преди изборите не е ок да се закрива Левски, шото тогава дори и малоумниците от тумора НКПСЗ ще разберат, че причината за фалита ни е БХ през проксито си г-н Раев. Затова си измисляме някакъв бритиш хомосекшуъл, за да не се налага бах хомосекшуъла БХ и проксито му Раев да дават обяснения, Толкова е простичко. И гротескно!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
19min.bg
Диксън: Ще вложа 250 млн. долара в Левски
Кандидатът за акциите на "Левски" Джоузеф Диксън смята да инв
ГРУЙЧЕ ТОВА ВЯРНО ЛИ Е ИЛИ Е ПУНТА МАРА..
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеА Черепа ако не беше джиросал акциитеfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
19min.bg
Диксън: Ще вложа 250 млн. долара в Левски
Кандидатът за акциите на "Левски" Джоузеф Диксън смята да инв
ГРУЙЧЕ ТОВА ВЯРНО ЛИ Е ИЛИ Е ПУНТА МАРА..
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеГруец какво става с Левски?Магнитски ликвидира Дебелия и тоя ДИКсън май му свършиха парите?Наско кво ви лъже?Не искам да фалирате.Вземете се стегнете най накрая
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеА Колко ли гола ще набута тази вечер Хари Кейн на Лудогорец ?!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар