Първоначално изпратено от minerals
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Преди това гелосаната мастия трябва да бъде осъден и пратен където му е мястото.След това да се разформирова БФС чак после да се закрива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнениеБългарският национален отбор май трябва да се разформирова. Така ще е по-малко мъчително за всички - и за футболисти, щаб, треньори, и за феновете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеПреди 15-тина години станах свидетел на 91-вата победа на Шуми във Формула 1 и тогава бях убеден, че съм съпреживял нещо неповторимо.
Днес се случи "немислимото"!
Луис изравни този рекорд!
Персонално не харесвам особено това момче, но той без съмнение пише велика история!
Когато на едно място се срещнат талант (вероято дори и гений), амбиция, мотивация и себичност (вероятно дори и свръхагресия) и невероятната техника ва Мерцедес - може да се предпостави получения резултат.
Честито Луис!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
Велико !!!
Най- после малко радост в наште изстрадали сърца ....
Мащаб 1:3
За да не се мъчим повече
ps.Няма милост за изстрадалите сърца...даже ac/dc пееха в някаква песен "няма милост за бедните"...Last edited by precakanoto; 11.10.2020, 18:20.
Коментар
-
Преди 15-тина години станах свидетел на 91-вата победа на Шуми във Формула 1 и тогава бях убеден, че съм съпреживял нещо неповторимо.
Днес се случи "немислимото"!
Луис изравни този рекорд!
Персонално не харесвам особено това момче, но той без съмнение пише велика история!
Когато на едно място се срещнат талант (вероято дори и гений), амбиция, мотивация и себичност (вероятно дори и свръхагресия) и невероятната техника ва Мерцедес - може да се предпостави получения резултат.
Честито Луис!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеМамо, мамо какво е безгранична любов.
Гледай сине ...
https://www.facebook.com/cska.only/v...56340211764725
Велико !!!
Най- после малко радост в наште изстрадали сърца ....
Коментар
-
Мамо, мамо какво е безгранична любов.
Гледай сине ...
https://www.facebook.com/cska.only/v...56340211764725Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
Груйчо, ти съвсем си изперкал бе човек
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Груйчо, ти съвсем си изперкал бе човек
Още веднъж - честито на Литекс, пардон ЦСКА-София (София), както и за Лудогорец 1945 (Разград) за влизането им в ШЛ. и успех в групите!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Всъщност ти беше от дпс, логично е да си и от Литекс - все пак около Ловеч е пълно с помашки села и неслучайно точно там предават Апостола, а видният дпс кадър Инджов държи 40% от ЦСКА-София (София). Нищо на този свят не е случайно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеС гувеата никой не казва кво стаа.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Не лъжи Груйчо, не е възпитано
Ако "ЦСКА умрЕ", както мъдро заключаваш, за какво тогава отидоха 8-те милки на ГГ? Човекът си купи клуба, емблемата и всичко, плати си като поп и стана ЗАКОНЕН и ПЪЛНОПРАВЕН ПРАВОПРИЕМНИК на ЦСКА. Нищо не е умряло, всичко си е баш живо и както се видя снощи - почва и да мърда вече
Не е хубаво да се лъже, от мен да го запомнишNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар