С гувеата никой не казва кво стаа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
ЦСКА (София) умрЕ юридически на 09.09.2016
Ако "ЦСКА умрЕ", както мъдро заключаваш, за какво тогава отидоха 8-те милки на ГГ? Човекът си купи клуба, емблемата и всичко, плати си като поп и стана ЗАКОНЕН и ПЪЛНОПРАВЕН ПРАВОПРИЕМНИК на ЦСКА. Нищо не е умряло, всичко си е баш живо и както се видя снощи - почва и да мърда вече
Не е хубаво да се лъже, от мен да го запомниш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
На село сме с телефони като джиесемите...Така че давай номера не го крии само за тебе..Ти някога в живота си признавал ли си че бъркаш и способен ли си да се извиниш чистосърдечно.Аз пък желая на Левски да се стабилизира и стигне и той в групите.Искам силни Берое Пирин Локо Пловдив Славия Локо София Ботев Пловдив и почтени съдииNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Няма нужда, на село още сте с дуплекс
- 1 like
Коментар
-
Груец виждам че имаш телефона на извънземните.Би ли го споделил с нас?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Ха ха ха Груец отпусни сърцето и похвали ЦСКА.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Що да ми е болно - аз обичам Левски, които са пред фалит, за другите ми е все тая - и за Литекс, и за Лудогорец. С ЦСКА имахме закачка някога и беше весело, с Литекс закачки няма как да имам, колкото и да се наричат ЦСКА-София (София).
П.С. Имаше някога един Черноморец Бургас (София) - е, бяха без тире, но цитирам: ПСФК Черноморец Бургас е бивш футболен клуб от София, образуван след закупуване на лиценза на ФК Конелиано (Герман), с цел да наследи ФК Черноморец (Бургас)
П.П.С. А че ЦСКА-София (София) трябва да благодарят на БХ, и по-специално на протежето му Крадлев - да, безспорен факт, без тях те нито щяха да се преместят в София, нито да им се даде стадиона в градината с жълъдите, нито да се направи нов формат на най-висшата висша лига, за да играят в него като поканени. Но както и да е - успех на Литекс в групите на ЛЕ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЦСКА трябва да са благодарни на г-н Бойко Борисов,
че им помогна да победят в Базел.
„Борисов е най-добрия политик на прехода“ - Георги Марков
Абе тоя марков що не споменава литекс?
Груйче, като ти е болно си трай - все няма да се досети някой за окаяното ти състояние
П.С. Имаше някога един Черноморец Бургас (София) - е, бяха без тире, но цитирам: ПСФК Черноморец Бургас е бивш футболен клуб от София, образуван след закупуване на лиценза на ФК Конелиано (Герман), с цел да наследи ФК Черноморец (Бургас)
П.П.С. А че ЦСКА-София (София) трябва да благодарят на БХ, и по-специално на протежето му Крадлев - да, безспорен факт, без тях те нито щяха да се преместят в София, нито да им се даде стадиона в градината с жълъдите, нито да се направи нов формат на най-висшата висша лига, за да играят в него като поканени. Но както и да е - успех на Литекс в групите на ЛЕNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЧестито на отбора на Литекс - влязоха в групите. Нека им пожелаем и да излязат от тях, както в предишното им участие
- 1 like
Коментар
-
ЦСКА трябва да са благодарни на г-н Бойко Борисов,
че им помогна да победят в Базел.
„Борисов е най-добрия политик на прехода“ - Георги Марков
Абе тоя марков що не споменава литекс?
Груйче, като ти е болно си трай - все няма да се досети някой за окаяното ти състояниеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
ха, моралния фен пак се обадил от кочинката си (пардон ..... от обора) ....... от последните 6 години в 5 от тях да ядеш директно от ръката на дебелянчо и боко, а накрая да пишеш за "манталитет" и "ибрикчии" си е диагноза от където и да го погледнеш...
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеО, полки, здрасти, ще пуснете ли пак декларация срещу протестите - морално така, някакси да го налапате до типките на "г-н Борисов". Все пак за ритнитопковците си е нормално да разбират от топките на БХ - щеше да е смешно, ако не беше жалко, феновете на голям отбор като БотевЪ, пък макар и да е полуМеталикЪ, да са такива ибрикчии, но веднъж "Не банкер, а родолюбец" и писма до майката на Шиши, и после вече е лесно. Язък!
Искам да поздравя и един истински българин, играл в оригиналното ЦСКА - Бранеков. Никога не съм го харесвал, но поздравления за гражданската позиция. Истински патриот, за разлика от разни плужеци с "благодарим Ви, г-н Борисов". Но то си опира и до манталитет, де, не случайно най-голямото циганско гето на Балканите е в Пловдив...fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнениеАнтонио Вутов се раздели с Ботев (Пловдив).
Новина от преди минути.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар