IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Що да ми е болно - аз обичам Левски, които са пред фалит, за другите ми е все тая - и за Литекс, и за Лудогорец. С ЦСКА имахме закачка някога и беше весело, с Литекс закачки няма как да имам, колкото и да се наричат ЦСКА-София (София).

П.С. Имаше някога един Черноморец Бургас (София) - е, бяха без тире, но цитирам: ПСФК Черноморец Бургас е бивш футболен клуб от София, образуван след закупуване на лиценза на ФК Конелиано (Герман), с цел да наследи ФК Черноморец (Бургас)

П.П.С. А че ЦСКА-София (София) трябва да благодарят на БХ, и по-специално на протежето му Крадлев - да, безспорен факт, без тях те нито щяха да се преместят в София, нито да им се даде стадиона в градината с жълъдите, нито да се направи нов формат на най-висшата висша лига, за да играят в него като поканени. Но както и да е - успех на Литекс в групите на ЛЕ
    Груец виждам че имаш телефона на извънземните.Би ли го споделил с нас?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
      ЦСКА трябва да са благодарни на г-н Бойко Борисов,
      че им помогна да победят в Базел.
      „Борисов е най-добрия политик на прехода“ - Георги Марков

Абе тоя марков що не споменава литекс?
      Груйче, като ти е болно си трай - все няма да се досети някой за окаяното ти състояние
      Що да ми е болно - аз обичам Левски, които са пред фалит, за другите ми е все тая - и за Литекс, и за Лудогорец. С ЦСКА имахме закачка някога и беше весело, с Литекс закачки няма как да имам, колкото и да се наричат ЦСКА-София (София).

П.С. Имаше някога един Черноморец Бургас (София) - е, бяха без тире, но цитирам: ПСФК Черноморец Бургас е бивш футболен клуб от София, образуван след закупуване на лиценза на ФК Конелиано (Герман), с цел да наследи ФК Черноморец (Бургас)

П.П.С. А че ЦСКА-София (София) трябва да благодарят на БХ, и по-специално на протежето му Крадлев - да, безспорен факт, без тях те нито щяха да се преместят в София, нито да им се даде стадиона в градината с жълъдите, нито да се направи нов формат на най-висшата висша лига, за да играят в него като поканени. Но както и да е - успех на Литекс в групите на ЛЕ
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Честито на отбора на Литекс - влязоха в групите. Нека им пожелаем и да излязат от тях, както в предишното им участие
        Ха ха ха Груец отпусни сърцето и похвали ЦСКА.

Коментар

• ЦСКА трябва да са благодарни на г-н Бойко Борисов,
          че им помогна да победят в Базел.
          „Борисов е най-добрия политик на прехода“ - Георги Марков

Абе тоя марков що не споменава литекс?
          Груйче, като ти е болно си трай - все няма да се досети някой за окаяното ти състояние
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Честито на отбора на Литекс - влязоха в групите. Нека им пожелаем и да излязат от тях, както в предишното им участие
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ха, моралния фен пак се обадил от кочинката си (пардон ..... от обора) ....... от последните 6 години в 5 от тях да ядеш директно от ръката на дебелянчо и боко, а накрая да пишеш за "манталитет" и "ибрикчии" си е диагноза от където и да го погледнеш...

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              О, полки, здрасти, ще пуснете ли пак декларация срещу протестите - морално така, някакси да го налапате до типките на "г-н Борисов". Все пак за ритнитопковците си е нормално да разбират от топките на БХ - щеше да е смешно, ако не беше жалко, феновете на голям отбор като БотевЪ, пък макар и да е полуМеталикЪ, да са такива ибрикчии, но веднъж "Не банкер, а родолюбец" и писма до майката на Шиши, и после вече е лесно. Язък!

Искам да поздравя и един истински българин, играл в оригиналното ЦСКА - Бранеков. Никога не съм го харесвал, но поздравления за гражданската позиция. Истински патриот, за разлика от разни плужеци с "благодарим Ви, г-н Борисов". Но то си опира и до манталитет, де, не случайно най-голямото циганско гето на Балканите е в Пловдив...
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнение
                Антонио Вутов се раздели с Ботев (Пловдив).

Новина от преди минути.
                ще се връща при говедата, май ....... миналата седмица не го пуснаха да си тръгне и той си изпроси червен картон ....... но толкова струва като подпишеш договор с говедо!!!
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Антонио Вутов се раздели с Ботев (Пловдив).

Новина от преди минути.

Коментар

• Добра ви вечер, спортисти
                    Локото още се държи срешу Моуриньото.
                    Кирето ще черпи, ако устискат

Коментар

• Браво на Цветана.Играе страхотен тенис а на моменти просто е невероятна.Желая и от все сърце да спечели турнира.Ще е невероятно.Дано и се случи и на нас да се случи...

Коментар

нереално направо.
                        3 години не е играла и мачка наред...
                        ъхъ, с мъжеподобната е на 39 години - представи си за какво иде реч. Абе, къде е импето, щеше да ми е интересно мнението му, че нали сиренявата му е кумир. Мачкай, пиронче!

Коментар

нереално направо.
                          Ако може да бутне и оня глиган Серена ще е супер
                          търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
                            айдее, честито. четвъртфинал
                            нереално направо.
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• айдее, честито. четвъртфинал

Коментар

• мерси

Коментар

Working...
                                X