150 кинта напред - с малко, но от сърце. бях убеден, че ще изпуснат. До какво се доведе клетата лгбтдцикюдабълю, коленичила имперска сила на трите писанки - винаги съм им симпатизирал и съм бил против жабетата, но снощи стисках палци до полуда на Италия и се накефих, все едно България го е взела този мач. Каквото посееш, това ще пожънеш...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
150 кинта напред - с малко, но от сърце. бях убеден, че ще изпуснат. До какво се доведе клетата лгбтдцикюдабълю, коленичила имперска сила на трите писанки - винаги съм им симпатизирал и съм бил против жабетата, но снощи стисках палци до полуда на Италия и се накефих, все едно България го е взела този мач. Каквото посееш, това ще пожънеш...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
-
Сметната палата влиза в ММС, обяви служебният спортен министър Андрей Кузманов.
segabg.com
Кралев заложил бомба за 21,8 млн. лв. на гърба на държавата
Сключените от бив
Коментар
-
Проблемите с мача между Англия и Дания нямат край!
gospodari.com
Точно преди дузпата за Англия е имало две топки на терена? (снимки)
Англия победи Дания с 2:1 след пр
Коментар
-
Съмнителна (не съществуваща) дузпа в полза на англичанитв и две топки на терена, които арбитърът "не видя".
20minutos.es
El escandaloso e inexistente penalti que decidió el pase de Inglaterra a la final: no era falta y había dos balones en el campo
Inglaterra vuelve a la gran final de un torneo por primera vez
Коментар
-
Наско Сираков коментира раздялата с Николай Михайлов
DSPORT.BG
Сираков за Ники Михайлов: Не може ден след мача с ЦСКА да си 115 килограма - Левски - Dsport.bg
Мажоритарният собственик на Левски Наско С
Коментар
-
ИВАН БАКАЛОВ, ФЕЙСБУК:
Сега "Левски" неизбежно ще изпадне от А група, не е в състояние да покрие изискванията, нито може да задържи играчи без заплати.
Няма кого да задължат да го издържа.
Борисовските протежета уж собственици на клуба Тити и Наско, са клоуни. Няма да се намери нормален човек, който да им даде пари да ги управляват. Само че с държавни банки и институции това става - на клоуните там им дават да управляват пари от нашия джоб.
lentata.com
Сагата с Левски е пример за упадъка в цялата държава след управлението на Борисов.
Той раздаваше футболните отбори, както
Коментар
-
ГРИГОР ЛИЛОВ
След поста ми „Четвърт милиард за пране” във ФК Левски, в който с документи и факти разказах за уж „задграничната инвестиция” от един английски бедняк – подставено лице „мултимилионер” дойде и логичния финал, който предсказах тогава.
Ето го изявлението на Наско Сираков:
.
"Левскари,
Обръщам се към всички Вас, за да Ви информирам официално, че прекратявам разговорите с Джоузеф Диксън за прехвърлянето на контролния пакет акции в „Професионален футболен клуб Левски“ АД.
Благодаря на г-н Диксън за демонстрирания интерес, но съществените разминавания между декларираните намерения за инвестиции и последвалите ги действия не ме убеждават, че той е инвеститорът, от който Левски има нужда.
Не получих убедителни гаранции нито за размера, нито за произхода на средствата, които трябваше да бъдат вложени в клуба и стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“.
При съгласие от г-н Диксън и неговите адвокати, съм готов да направя публична цялата кореспонденция, както и разменените между двете страни документи, за да не остане място за спекулации и интерпретации.”
*** Не чакам извинения от обругалите ме тогава - не само защото не са способни на това. А защото истините, които изнасяш, винаги имат и бодли, които отнасяш. Привържениците на клуба така и не разбраха, че на инвеститорите-мафиоти никога не им е дремело за този клуб. За тях той е само форма - яйце, чрез което да преперат парите и да го захвърлят като счупена черупка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Факт, произнесе се и закри ЦСКА на 09.09.2016. Междувременно Чавдар (Етрополе) купи Литекс (Ловеч), преименува го на ЦСКА-София и му смени адреса в градината с жълъдите, а един крадлив шопар им даде стадиона. Междувременно всички джурналясти (което доказва, че комунизмът все още е жив) изведнъж получиха амнезия до степен, в която изтриваха тирето в официалните документи на БФС, препечатвани на сайта им...
Абе пробитатата и продадена държава в най-чист вид и после същите реват за честност и справедливост, ма ОЛАФ си иска 6 мили евро за скапаните таралясници на високия господин от Микре...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Той Съда се произнесе кой е умрел и кой не е...
Абе пробитатата и продадена държава в най-чист вид и после същите реват за честност и справедливост, ма ОЛАФ си иска 6 мили евро за скапаните таралясници на високия господин от Микре...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Бербатов с отворено писмо към президента Румен Радев, министъра на правосъдието и Агенцията по вписванията
https://dsport.bg/berbatov-s-otvoren...hKHl5SPW9XYNmE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Къв Магнитски, кви 5 лева - чул си и ти нещо и създаде теорияА цска умре на 09.09.2016, другото е Литекс, иначе си прав, на мен също ми е безинетерсно без цска и с полуфалирал Левски
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Груец нещата са много по сериозни....Май попаднахте под удара на Магнитски и изчезвате.Няма да има А Окръжна направо отивате в небитието което ще е много жалко.Аз не искам Левски да фалира щото без ЦСКА и Левски футбола приключва...
Миналото си е минало, каквото било -било, пий и забрави и гледаме напредтърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар