Опорната точка за комунистите ми е любимата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Стоичков подарява отличията си на Путин
http://topsport.ibox.bg/news/id_1753216723
П.П. А, Гонзю, Насо Педерасо и Бисер Иванов ( Легендата ) какво ще подарят на Джуджи?
Оо .. сетих се! Те никога няма да се срещнат като видни безизвестнициLast edited by marandi; 29.11.2014, 20:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеСамо искам да питам казаха ли по Евроспорт за един отбор ЮРОИДИОТС, или не?!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемаранди, ама ти вярно се правиш на луд, не смея да си помисля, че наистина си луд Бива ли чак толкова елементарен копи/пейст да правиш - дори и 8-те ни поредни са 6 в групите на ШЛ, а вие имате 8 поредни, но в ЛЕ - е, кой е идиотът, че не мога да се сетя.
Задавам само един много елементарен въпрос на всички чорбета - защо нямате никакви успехи в периода след падането на комунизма сравнен с периода 1948-1989. Само на този въпрос отговорете и после пак ще си говорим
Започна "перестройката" след 1990 година и Чорбата като най-тлъста хапка от всички спортни клубове не й простиха до ден днешен.
Коментар
-
маранди, ама ти вярно се правиш на луд, не смея да си помисля, че наистина си луд Бива ли чак толкова елементарен копи/пейст да правиш - дори и 8-те ни поредни са 6 в групите на ШЛ, а вие имате 8 поредни, но в ЛЕ - е, кой е идиотът, че не мога да се сетя.
Задавам само един много елементарен въпрос на всички чорбета - защо нямате никакви успехи в периода след падането на комунизма сравнен с периода 1948-1989. Само на този въпрос отговорете и после пак ще си говоримNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеСамо искам да питам казаха ли по Евроспорт за един отбор ЮРОИДИОТС, или не?!Last edited by chronos; 28.11.2014, 20:14.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Дидо,
относно великия период в Юръп на ФК Подуене и ултра успехите на правилния футбол при Мърльо ( Гъзоликий ), статистиката сочи следното:
АНТИРЕКОРДИТЕ НА ЛЕВСКИ В ЕВРОПА ПРИ МЪРИ
* След неуспеха срещу Тампере Левски има вече 8 поредни загуби в евротурнирите.
* В тези 8 мача Левски е отбелязал само един гол, като е допуснал 19.
* В последните си шест мача в Европа Левски не е отбелязал гол.
* Левски има вече и четири поредни домакински загуби в Европа.
* Левски отпада на старта си в Европа за първи път от 10 години насам.
П.П. Предлагам да хванем някой от пътя, който нищо не разбира от футбол и да коментира?
Според мен думата ще е само една: Резил!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеИначе ако натам върви темата - сигурен съм, че Марандича може достойно да ви опонира в статистическия спор и че статистиката не е на ваша страна. Затова ще оставя това удоволствие на него.
).
А, какво да кажем за "подвига" на ФК Лесни срещу - Антверпен, Люцерн ( 2-ра дивизия ), Любляна ( туас ), Аалст, Беверен ( с 10-те малки негърчета ), Беверен, Тампере ( колоездачите ), Иртиш ( от Азия ) и ......
...... няма да ми стигне клавиатурата да изброя всички анонимници изредели се върху юроидитс за същия период
П.П. Имаме 2 кофти представяния наистина - едното е срещу Мура ( тук продължаваме все пак ) и сега срещу Зимбру ( отпадаме след 2 хикса ).Last edited by marandi; 28.11.2014, 19:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениебуахаха, Дидак, верно ли бе, недей молам ти съ Това болднатото е вярно само ако говорим за групите на ШЛ, за тях си прав - никога не се излагали, просто защото никога не сте влизали Виж за участието си в ШЛ - подреждам ти го хронологично:
2005-2006 - Тирана (2 победи), Ливера (победа и загуба) -нормално представяне, дори бих казал отлично за вашите стандарти, но не влизате в групите
2003-2004 - Пюник (2 победи), Галата (2 загуби с по 0:3 - оттам тръгна Тройчо) - ми аз бих го анрекъл излагация това представяне
1997-1998 - отпадане още в първия кръг от "братята" мамалиги от стоя букурещи - 3:3 и 0:2 - ми и това си е излагация, макар и не чак толкова голяма
1992-1993 - отпадане още в първия кръг от Аустрия Виена с 3:2 и 1:3 - ми и това си е излагация
та викаш хич не се излагате, добре, че имате късмет - бях го позабравил и този ваш "рекорд" - Словаци пак "лишават" ЦСКА от европейски антирекорд.
Иначе ако натам върви темата - сигурен съм, че Марандича може достойно да ви опонира в статистическия спор и че статистиката не е на ваша страна. Затова ще оставя това удоволствие на него.
От мен само пожеланието да продължавате да мичатайти (той Кубрат и той "продължавал", горкия, някава статистика за Кличко не може ли да набарате от нета, а? ).
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеФакт е, че ЦСКА в ШЛ не се е излагал никога, а Лецке е - и то много. Другият ни участник пък се представи супер прилично и заслужава искрени поздравления.
2005-2006 - Тирана (2 победи), Ливера (победа и загуба) -нормално представяне, дори бих казал отлично за вашите стандарти, но не влизате в групите
2003-2004 - Пюник (2 победи), Галата (2 загуби с по 0:3 - оттам тръгна Тройчо) - ми аз бих го анрекъл излагация това представяне
1997-1998 - отпадане още в първия кръг от "братята" мамалиги от стоя букурещи - 3:3 и 0:2 - ми и това си е излагация, макар и не чак толкова голяма
1992-1993 - отпадане още в първия кръг от Аустрия Виена с 3:2 и 1:3 - ми и това си е излагация
та викаш хич не се излагате, добре, че имате късмет - бях го позабравил и този ваш "рекорд" - Словаци пак "лишават" ЦСКА от европейски антирекорд.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеЕй, не се стърпя да врътнеш един бърз тюрлю гювеч,а
Не казвам, че не сме били негри, ама вие да приказвате за Шампионска лига вече прекрачва разумните граници на наглостта. Така както вие сте излагали Майка България, включително с трагикомичното си участие си в ШЛ, в Бг достойни аналози все още няма. Факт е, че ЦСКА в ШЛ не се е излагал никога, а Лецке е - и то много. Другият ни участник пък се представи супер прилично и заслужава искрени поздравления.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...%D0%90_2005/06
и още
http://gong.bg/football-sviat/liga-e...irekord-306920
Ето виж и това /група Е/ по специално
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%...%D0%B0_2009/10
Сигурно групата на Левски В ШЛ е била сравнима с тази?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедидак, не се излагай като чорбар, моля ти се КАжи за Акурейри, кажи за 6-те пъти поред отпадане в първия кръг, кажи за Вашаш и 1:6, кажи за Зулу из Кулу, за Омония кажи и т.н.- може много да се изброява. Хайде вземете си признайте едно - създадени сте по времето на комунизма, успехите ви са по времето на комунизма, т.е. сте комунистически отбор!!! Или вие сте от онези жени, дето преспиват с всички на партито, но иначе не са кОрви, това е само съвпадение
Батка, недей да говориш глупсоти, не ти отиват на възрастта и на разумните възгледи (по принцип). Киево се БЯХА КЛАСИРАЛИ за участие в евротурнирите, батка, т.е. подготовката им беше точно за тях, хич не са събирани от плажовете, просто на 25 юли разбраха, че ще играят в ШЛ, а не в ЛЕ. Та както ти казах, не търси телето под вола, ако искаш да разпиташ за нещо, питай за 8-те точки, дето едни футбалреци, на които собствената им агитка им викаше: кОрви сте, изпуснаха
Не казвам, че не сме били негри, ама вие да приказвате за Шампионска лига вече прекрачва разумните граници на наглостта. Така както вие сте излагали Майка България, включително с трагикомичното си участие си в ШЛ, в Бг достойни аналози все още няма. Факт е, че ЦСКА в ШЛ не се е излагал никога, а Лецке е - и то много. Другият ни участник пък се представи супер прилично и заслужава искрени поздравления.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеБе кво да ти разказва, такъв резил за България по-добре даже да не се споменава, унижаваха ги във всеки мач и цяла Европа се чудеше тия кво правят в най-елитния турнир, срам, срам, срам.... Юроидиътс он тур, ама като цапат името на твоята родина хич не е смешно...
Това не може да се каже за Лудогорец слава богу...
Батка, недей да говориш глупсоти, не ти отиват на възрастта и на разумните възгледи (по принцип). Киево се БЯХА КЛАСИРАЛИ за участие в евротурнирите, батка, т.е. подготовката им беше точно за тях, хич не са събирани от плажовете, просто на 25 юли разбраха, че ще играят в ШЛ, а не в ЛЕ. Та както ти казах, не търси телето под вола, ако искаш да разпиташ за нещо, питай за 8-те точки, дето едни футбалреци, на които собствената им агитка им викаше: кОрви сте, изпуснахаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар