Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОт ДС и ДПС така им нареждат
П.П. Ама, не са комунисти - хихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеОпорната точка за комунистите ми е любиматаLife won't wait for you.
Коментар
-
Стоичков подарява отличията си на Путин
http://topsport.ibox.bg/news/id_1753216723
П.П. А, Гонзю, Насо Педерасо и Бисер Иванов ( Легендата ) какво ще подарят на Джуджи?
Оо .. сетих се! Те никога няма да се срещнат като видни безизвестнициLast edited by marandi; 29.11.2014, 20:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеСамо искам да питам казаха ли по Евроспорт за един отбор ЮРОИДИОТС, или не?!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемаранди, ама ти вярно се правиш на луд, не смея да си помисля, че наистина си луд Бива ли чак толкова елементарен копи/пейст да правиш - дори и 8-те ни поредни са 6 в групите на ШЛ, а вие имате 8 поредни, но в ЛЕ - е, кой е идиотът, че не мога да се сетя.
Задавам само един много елементарен въпрос на всички чорбета - защо нямате никакви успехи в периода след падането на комунизма сравнен с периода 1948-1989. Само на този въпрос отговорете и после пак ще си говорим
Започна "перестройката" след 1990 година и Чорбата като най-тлъста хапка от всички спортни клубове не й простиха до ден днешен.
Коментар
-
маранди, ама ти вярно се правиш на луд, не смея да си помисля, че наистина си луд Бива ли чак толкова елементарен копи/пейст да правиш - дори и 8-те ни поредни са 6 в групите на ШЛ, а вие имате 8 поредни, но в ЛЕ - е, кой е идиотът, че не мога да се сетя.
Задавам само един много елементарен въпрос на всички чорбета - защо нямате никакви успехи в периода след падането на комунизма сравнен с периода 1948-1989. Само на този въпрос отговорете и после пак ще си говоримNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеСамо искам да питам казаха ли по Евроспорт за един отбор ЮРОИДИОТС, или не?!Last edited by chronos; 28.11.2014, 20:14.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Дидо,
относно великия период в Юръп на ФК Подуене и ултра успехите на правилния футбол при Мърльо ( Гъзоликий ), статистиката сочи следното:
АНТИРЕКОРДИТЕ НА ЛЕВСКИ В ЕВРОПА ПРИ МЪРИ
* След неуспеха срещу Тампере Левски има вече 8 поредни загуби в евротурнирите.
* В тези 8 мача Левски е отбелязал само един гол, като е допуснал 19.
* В последните си шест мача в Европа Левски не е отбелязал гол.
* Левски има вече и четири поредни домакински загуби в Европа.
* Левски отпада на старта си в Европа за първи път от 10 години насам.
П.П. Предлагам да хванем някой от пътя, който нищо не разбира от футбол и да коментира?
Според мен думата ще е само една: Резил!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеИначе ако натам върви темата - сигурен съм, че Марандича може достойно да ви опонира в статистическия спор и че статистиката не е на ваша страна. Затова ще оставя това удоволствие на него.
).
А, какво да кажем за "подвига" на ФК Лесни срещу - Антверпен, Люцерн ( 2-ра дивизия ), Любляна ( туас ), Аалст, Беверен ( с 10-те малки негърчета ), Беверен, Тампере ( колоездачите ), Иртиш ( от Азия ) и ......
...... няма да ми стигне клавиатурата да изброя всички анонимници изредели се върху юроидитс за същия период
П.П. Имаме 2 кофти представяния наистина - едното е срещу Мура ( тук продължаваме все пак ) и сега срещу Зимбру ( отпадаме след 2 хикса ).Last edited by marandi; 28.11.2014, 19:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениебуахаха, Дидак, верно ли бе, недей молам ти съ Това болднатото е вярно само ако говорим за групите на ШЛ, за тях си прав - никога не се излагали, просто защото никога не сте влизали Виж за участието си в ШЛ - подреждам ти го хронологично:
2005-2006 - Тирана (2 победи), Ливера (победа и загуба) -нормално представяне, дори бих казал отлично за вашите стандарти, но не влизате в групите
2003-2004 - Пюник (2 победи), Галата (2 загуби с по 0:3 - оттам тръгна Тройчо) - ми аз бих го анрекъл излагация това представяне
1997-1998 - отпадане още в първия кръг от "братята" мамалиги от стоя букурещи - 3:3 и 0:2 - ми и това си е излагация, макар и не чак толкова голяма
1992-1993 - отпадане още в първия кръг от Аустрия Виена с 3:2 и 1:3 - ми и това си е излагация
та викаш хич не се излагате, добре, че имате късмет - бях го позабравил и този ваш "рекорд" - Словаци пак "лишават" ЦСКА от европейски антирекорд.
Иначе ако натам върви темата - сигурен съм, че Марандича може достойно да ви опонира в статистическия спор и че статистиката не е на ваша страна. Затова ще оставя това удоволствие на него.
От мен само пожеланието да продължавате да мичатайти (той Кубрат и той "продължавал", горкия, някава статистика за Кличко не може ли да набарате от нета, а? ).
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеФакт е, че ЦСКА в ШЛ не се е излагал никога, а Лецке е - и то много. Другият ни участник пък се представи супер прилично и заслужава искрени поздравления.
2005-2006 - Тирана (2 победи), Ливера (победа и загуба) -нормално представяне, дори бих казал отлично за вашите стандарти, но не влизате в групите
2003-2004 - Пюник (2 победи), Галата (2 загуби с по 0:3 - оттам тръгна Тройчо) - ми аз бих го анрекъл излагация това представяне
1997-1998 - отпадане още в първия кръг от "братята" мамалиги от стоя букурещи - 3:3 и 0:2 - ми и това си е излагация, макар и не чак толкова голяма
1992-1993 - отпадане още в първия кръг от Аустрия Виена с 3:2 и 1:3 - ми и това си е излагация
та викаш хич не се излагате, добре, че имате късмет - бях го позабравил и този ваш "рекорд" - Словаци пак "лишават" ЦСКА от европейски антирекорд.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар