Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Левскарите готвят жестоко отмъщение срещу БФС
http://topsport.ibox.bg/news/id_1895044413
-----------
Напред, братя левскари! Чорбта е с вас!
Перуката и Плешивеца обесени пред входа на БФС-ту.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеА ? Ще го купуваме ?... по-добре без пари
То ние сега си играем почти баш с Б отбора.(без Лам, Мартинес, Алаба, Алкантара, Бадщубер, до скоро и без Швайни и Рибери )
Да видим, кой ще ни "се падне" в елиминациЙте.. За сега е рано да се говори...
Не, няма да е той. Роналдо я получава 100 % според мен.
Ако не върже веднага, ще се направят една-две(колкот се налага) контроли, баражи, преигравания, квалификаций, та да вкара още 29 гола и готово...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеКолче, не се коси - като купите РойсПървоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеВас няма кой да ви барне в БЛ - даже и Б отбора ви ще я спечели (това новото момче в халфовата линия дето изкараха след червения картон срещу Ман Сити, Шакири, гледам Данте артисал от стратовия състав, Бернат....)
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение....само малко проблемация в елиминациите на ШЛ!
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПП Стискам палци Нойер да вземе златната топчица тая година, ама няма да му я дадат мислА!
Ако не върже веднага, ще се направят една-две(колкот се налага) контроли, баражи, преигравания, квалификаций, та да вкара още 29 гола и готово...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДе Хея си изби 2 млн. от цената вчера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСнощи извадихме голям късмет с трите точки...Ашли Йънг да спира топката на голлинията....кога ще спрат тези контузии, че да можем да сглобим някаква що годе прилична защита...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМааани, нидьей гавори за контузиЙ, че напраоооо ....
....само малко проблемация в елиминациите на ШЛ!
ПП Стискам палци Нойер да вземе златната топчица тая година, ама няма да му я дадат мислА!Last edited by man_united; 03.12.2014, 11:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСнощи извадихме голям късмет с трите точки...Ашли Йънг да спира топката на голлинията....кога ще спрат тези контузии, че да можем да сглобим някаква що годе прилична защита...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс е на мнение, че отборът му е демонстрирал невероятен футбол в мача срещу Стоук Сити и заслужено е спечелил дългоочакваните три точки. Независимо от това, че "червените" вкараха победния си гол няколко минути преди последния съдийски сигнал, Роджърс е във възторг от играта на своите възпитаници.
"Мисля, че играхме невероятно. Бяхме организирани, създавахме положения и мисля, че бе само въпрос на време да вкараме. Глен показа голямо мъжество в ситуацията с гола. Той получи няколко шева по време на мача, но не се побоя да нанесе удар с глава и да ни донесе победата. Ние винаги призоваваме защитниците да отидат напред и той получи наградата си. Мисля, че напълно заслужаваме този резултат, запазвайки неприкосновена вратата си срещу поредния добър отбор. Стоук разполага с класни играчи и може би им липсваше късмет, но както казах, ние заслужавахме победата", заяви Роджърс.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеА пък и ЛВГ в началото на сезона беше казал, че един отбор се гради за 2-3 години, така че мисля че е реалистично догодина да гоним титла!
единствено ви спасява факта, че не играете нито в европа, нито за купата на лигата и по цяла седмица си почивате...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение...а междувременно шансовете на Лудогорец за продължаване в ЛЕ от нищожни станаха никакви:
Срещу "Лудогорец" "Реал" (Мадрид) ще опита да счупи рекорд на "Барселона"
дневник.бг
Коментар
-
...а междувременно шансовете на Лудогорец за продължаване в ЛЕ от нищожни станаха никакви:
Срещу "Лудогорец" "Реал" (Мадрид) ще опита да счупи рекорд на "Барселона"
дневник.бг
Мачът на "Реал" (Мадрид) с "Лудогорец" в Шампионската лига може да се окаже много важен за белите. Въпреки че те отдавна си осигуриха първото място в група В, има голяма вероятност да търсят усилено победата.
Водачът в Примера дивисион подобри собствения си рекорд за поредни победи и вече преследва този на "Барселона". Белите се наложиха с 2:1 срещу "Малага" и вече имат 16 последователни успеха във всички турнири.
За да изравнят рекорда на каталунците от 18, им трябват победи срещу "Корнела" у дома за Купата на краля и след това срещу "Селта" отново на "Сантяго Бернабеу".
Ако не се стигне до някаква изненада, "Реал" има всички възможности да подобри серията на "Барселона" следващия вторник срещу "Лудогорец" в Мадрид.
Българският шампион отива на "Сантяго Бернабеу" с мисълта да спечели задължително поне точка, за да съхрани шансове за участие в Европа и през пролетта.
"Реал" от своя страна има поне наглед лесна програма до края на 2014 г. и би могъл да продължи серията си до 22 поредни победи. След мача с "Лудогорец" мадридчани гостуват на "Алмерия". После те се насочват към световното клубно първенство, където се включват директно в полуфиналите.
Рекордът на "Барселона" беше поставен под ръководството на Франк Рийкард между 22 октомври 2005 г. и 22 януари 2006 г. Воденият от Карло Анчелоти "Реал" постигна 16-те си последователни успеха с голова разлика 57:9 и е начело в Примера дивисион.
Коментар
-
Вчера на светците им подрязаха крилете!
Скоро класирането във ВЛ ще изглежда:
1. Челси
2. Ман Шити
3. Ман Юнайтед
---------
4. ???
Ако шитита успеят някак да пречупят Рома навън и продължат напред дори мисля, че на пролет ще имаме шансове за второто място...да видим! Въпреки че чух изцепки, че вече не се борим за 4ката, а за титлата това ми се струват нормални изцепки на играчи взели 2-3 мача поред, което не им се беше случвало година и нещо
А пък и ЛВГ в началото на сезона беше казал, че един отбор се гради за 2-3 години, така че мисля че е реалистично догодина да гоним титла!
ПП А гола на РВП беше много хубав!
Коментар
Коментар