този манчестър започва да прилича на стария манчестър - нищо особено като игра, но победа след победа. защитата наистина е посредствена, но не разбирам защо отборът няма никаква игра в нападение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Наистина вчера взехме много важен мач.
Нямам представа, какво се случва с тези защитници и като цяло контузиите в отбора. В този сезон сме използвали 16 различни комбинации на защита. Това просто е безумно и въпреки това сме трети. Не ми се мисли, какво ще се случи, когато Ван Гал успее има на разположение титулярните си защитници. Челси примерно са нямали контузия в защита този сезон.
Много е важно, че РвП започва да навлиза във форма точно, когато ще ни бъде най-необходим. Вече започвам да бъда оптимист за влизането ни в ШЛ тази година.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Снощи тегав мач, в който светците заслужаваха да вземат нещо. За наш късмет - не успяха, както и не им върза в мачовете с Шити и Артилерията.
Вече сме 3ти!!!
Без Кунт Агуеро очаквам Шитито скоро да сдаде багажа!
Днес ще е интересно на Анфлийд. Дали яловия Ливерпуул ще изкара късмет с някоя дузпичка да премине напред...?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеАко си въобразяваш, че смисълът на живота ми се състои в това, да следя какво си им пускал и въобще какво дращиш, много се лъжеш.
А Левски и ЦСКА ме интересуват колкото ланшния сняг.
Въобще не мога да си обясня как уж зрели хора могат да се захласват по разни ритнитопковци, че и "болни" да са отгоре на туй. Това го имам за еквивалент на чалгата.
На футболен стадион не съм ходил около половин век. Има къде къде по-хубави спортове, въпрос на вкус и предпочитания, разбира се.
А моят ФК Левски, този когото обичах, беше около 1950 г. плюс минус някоя година.
Аз дори и Гунди не съм гледал на живо. Никога.
За последен път бях на мач, при това инцидентно през 1967 или 1968 г. в Благоевград на мач на Левски с местния Пирин, когато треньор на Пирин беше моят приятел Ангел /Чори/ Петров, бивш футболист на Левски. Тогава работех в Благоевград. Този мач ми се е запечатал в съзнанието с това, че Ангел Солаков, министърът на вътрешните работи имал дископатия или нещо такова и не можел да дойде на мача. Срещата не се предаваше по радиото. Но на пистата на стадиона имаше радиокола, от която предаваха коментар на мача директно на Солаков в дома му. Спомням си колко много се погнусих от тази случка. На този мач, не зная по каква причина Гунди не игра.
А що се касае до сегашния "футболен" отбор на Левски, бай Ганьо и Гонзо - ненавиждам ги. Ех, как ми се ще да изпаднат в Б група, че най-сетне да осъзнаят, че така футбол не се прави!
щом не гледаш мачове какво коментираш тогава?
Докато Левски не се изправи до Чорбата, че се борим за феър плей и нормален футбол - БГ забрави да я гледаме на Европейско или Световно.
Справка ( Джиджи Бекали - президент на Стяуа ), който лежи в пандиза в момента за уредени мачове, черно тото и купени титли.
П.П. Сещаш ли се какво прави Домусчиев в момента? Преди него беше Ганчев, преди него Чорни и Венци Стефанов + Жоро Илиев.
Виждаш ли за тия 25 години някъде купена титла от ЦСКА да има? ( риторично )
Коментар
-
ХАЙДЕ, БЕ!
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДонов, пускал съм ви съдебното решение, където БГ Съд ясно е посочил, че ЦСКА е приемник на АС-23 и затова имат нотариален акт за стадион Българска армия.
Върви се прави на "умен" пред Съда и ги питай защо са такива будали?
П.П. И понеже гледам, че вери отворен - може ли да ми каже някой кой е собственик на ФК Подуене от 10 години насам?
Сега ви прасна и УЕФА, щото и те не знаят кой е собственик - затова му викат феър плей?
Спрете се малко телюгите, че сте в пъти по-зле от нас, ама телешкия възторг ви пречи да го проумеете. Кой ви е собственик? Кипърската офшорка ли, дето крие собственик?
А Левски и ЦСКА ме интересуват колкото ланшния сняг.
Въобще не мога да си обясня как уж зрели хора могат да се захласват по разни ритнитопковци, че и "болни" да са отгоре на туй. Това го имам за еквивалент на чалгата.
На футболен стадион не съм ходил около половин век. Има къде къде по-хубави спортове, въпрос на вкус и предпочитания, разбира се.
А моят ФК Левски, този когото обичах, беше около 1950 г. плюс минус някоя година.
Аз дори и Гунди не съм гледал на живо. Никога.
За последен път бях на мач, при това инцидентно през 1967 или 1968 г. в Благоевград на мач на Левски с местния Пирин, когато треньор на Пирин беше моят приятел Ангел /Чори/ Петров, бивш футболист на Левски. Тогава работех в Благоевград. Този мач ми се е запечатал в съзнанието с това, че Ангел Солаков, министърът на вътрешните работи имал дископатия или нещо такова и не можел да дойде на мача. Срещата не се предаваше по радиото. Но на пистата на стадиона имаше радиокола, от която предаваха коментар на мача директно на Солаков в дома му. Спомням си колко много се погнусих от тази случка. На този мач, не зная по каква причина Гунди не игра.
А що се касае до сегашния "футболен" отбор на Левски, бай Ганьо и Гонзо - ненавиждам ги. Ех, как ми се ще да изпаднат в Б група, че най-сетне да осъзнаят, че така футбол не се прави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение1923", сформирано от бивши футболисти на ЦСКА да закупят лиценза на Нефтохимик. Името "ЦСКА 1923" недвусмислено подчератава, че сегашният клуб няма нищо общо с бившия, от преди четвърт век, Централен Спортен Клуб на Армията.
Че понастоящем отборът е собственост на люксембурската компания "Лира инвестман"
За сагата със стадион Народна армия - друг път.
Прочие, какво значи ЦСКА?
ПП. Ха сега да видим кой ще рене най-силно!
Върви се прави на "умен" пред Съда и ги питай защо са такива будали?
П.П. И понеже гледам, че вери отворен - може ли да ми каже някой кой е собственик на ФК Подуене от 10 години насам?
Сега ви прасна и УЕФА, щото и те не знаят кой е собственик - затова му викат феър плей?
Спрете се малко телюгите, че сте в пъти по-зле от нас, ама телешкия възторг ви пречи да го проумеете. Кой ви е собственик? Кипърската офшорка ли, дето крие собственик?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетака е, прав си, издразних се на глупостите на маранди, че цска било централен спортен клуб на АРМИЯТА, а не просто абревиатура. Та цска е толкова клуб на армията, колко банка дск е държавна спестовна каса
ЦСКА не било Централен спортен клуб на Армията, сякаш ПФК Левски АД = Васил Иванов Кунчев?
П.П. Кратко и ясно съм написал, че това петно на БГ футбол с уредени мачове няма триене после десет години.
Същото ще го разберат и Шалварград, че "шампион" не се става като нон-стоп подкупваш отбори в стил Миньор и Дупница. В цял свят това се води ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
А, тук го изкарвате нещо норномално? Вие сте побъркани!
Коментар
-
BAD
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеДоне,има една лека неточност.Мултигруп (Илия Павлов) никога не е бил собственик на ЦСКА.Първият такъв е Любо Пенев.
През 1994 година, на 1 юни в люта битка с Николай Гигов председателското място печели Илия Павлов, а Мултигруп става генерален /и единствен/ спонсор на ЦСКА. Но това спонсорство е доста ялово и трае ден до пладне. Задълженията са огромни, а ръководството - лошо.
Любо Пенев става президент през лятото на 1999 г. и се задържа само няколко месеца. Председателството му е белязано с тотални неуспехи - проблеми с картотекирането на футболисти, само 16 налични играчи през първенството, неизплатени задължения към Нефтохимик и пр. Затова в края на същата година клубът е преобрауван в акционерно дружество и Васил Божков става мажоритарен собственик.
Поздрави!
Коментар
-
ЧЕРВЕНА ВЕСЕЛБА
Тук един интернет-всезнаещ копира от Уикипедия първия абзац от статията, посветена на ЦСКА. Но се стеснява да каже какво пише по-нататък.
Например:
Че през 1991 г. Министерството на Отбраната се отказва от сътрудничеството си с отбора и от този момент, та и до днес ЦСКА не означава нищо, тъй като отборът вече не е армейски клуб.
Че през 1994 г. ЦСКА, каквото и да значи това име, става собственост на Мултигруп и собственик му е Илия Павлов. На практика е поставено началото на собствеността на олигарсите.
Че през 1999 г. собственик на отбора става Васил Божков.
Че през 2006 г. Васил Божков продава отбора на индийския милиардер Прамод Митал. След като се убеждава, че за разлика от Кремиковци ЦСКА не става за скраб, Митал изоставя отбора.
Че през 2008 г. ЦСКА най-после намира подходящия си собственик - боклукчиите от Титан. С гордост и с пълно основание вече носи прякора си "червени боклуци". След няколко месеца, в началото на 2009 г. е подписан и официалният договор между Митал и Титан и ЦСКА е вече законен боклукчия. А буквичките ЦСКА продължават да не значат нищо.
Че през 2013 г. собствениците на Титан водят преговори за продажба на отбора с Гриша Ганчев , който планира сливане на Литекс с ЦСКА. Но поради огромни дългове на отбора Ганчев се отказва. Борисов и Иванов изоставят ЦСКА и прехвърлят собствеността на Христо Стоичков, който обаче също дезертира.
Че пропадат опитите новото дружество "ЦСКА 1923", сформирано от бивши футболисти на ЦСКА да закупят лиценза на Нефтохимик. Името "ЦСКА 1923" недвусмислено подчератава, че сегашният клуб няма нищо общо с бившия, от преди четвърт век, Централен Спортен Клуб на Армията.
Че понастоящем отборът е собственост на люксембурската компания "Лира инвестман"
За сагата със стадион Народна армия - друг път.
Прочие, какво значи ЦСКА?
ПП. Ха сега да видим кой ще рене най-силно!
Коментар
-
Тъкмо в Събота в ранния следобяд си помислих, че интригата за титлата може и да се позавърне с тази загуба на Челси, и в късния мач взе, че се контузи Агуеро (неясно все още за колко време), а Ситито показаха, че в момента им е не половин, а 2/3 отбор. Биха с измислена дузпа без да надиграят Евертън в мач, който с Агуеро го решаваха до почивката. Нашият мач не искам да го коментирам, защото разбрах, че първото ни опасно положение е било след средата на второто полувреме, а и май са ни поизпуснали гостите... мъка"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеВоенните можеха да имат някакви претенции преди 17-18 години,когато спортните клубове в РБ бяха регистрирани по друг закон.Сега са регистрирани по търговския и на практика са приватизирани,заедно с име,емблема,материална база и т.н..Но ти това го знаеш по-добре и от мен,защото май си на ти със законите.Просто в момента дразниш неосведомените. Ние,другите,няма как да ти се вържем.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениенищо не се опитвам да внуша, а си го казвам директно - какво означава ЦСКА ми е интересно и кога ще върнете името, а покрай него и титлите на военните
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеА в България - КОГА?КОГА?КОГА?
Отбор без име замени бивш еврошампион Естествено виновно е синьото бфс, бъки бомбата, иван костов, домус ага и т.н., но никога хорта от градината с жълъдите, не, те са света вода ненапита от харамийските ливади край село плоски...
Защо БГ национален отбор е разследван за черно тото? Кога го имало това? И то за 2 ( два ) мача - мъже. Плюс арест на играч от младежи национал отбор? Кога е било тази свинщина с националните отбори? Уееен? Когда?
Радвай се там на Перуката и Домус ага, че чорбата започна да излиза от криза и ще има много бой скоро с "националната" кауза, разследвана за черно тото. Ти си уникум направо! Те тия затриха футбола в БГ - ти им се радваш все едно ти белят бананLast edited by marandi; 08.12.2014, 14:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениенищо не се опитвам да внуша, а си го казвам директно - какво означава ЦСКА ми е интересно и кога ще върнете името, а покрай него и титлите на военните
Предните титли били на БГ пощи, па после станаха М-тел. Каква "случайност" да'е ...?
П.П. Ама, чорбата не сме толкоз прости да го коментираме т'ва. Същата работа със Стяуа и дали има връзка с военните. Ами, оказва, че има - па те били побратимени отбори с ЦСКА случайно, които според логиката на Гинес-рекордьорите за най-много втори места в света - не било така
В близкото хилядолетие няма кой да ви бие рекорда за най-много "калъфки" - спокойноLast edited by marandi; 08.12.2014, 14:30.
Коментар
Коментар