IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    сноши готини мачове, особено на дартс Иначе манчестър ме позакопаха - бях ги играл гол/гол, но избих с наполи-юве. И все шпак ми е интересно да "чуя" мнение на манчестърските фенове, а и не само, за тренерския "гений" на мангал Друго си е да имаш 3 топ нападатели с обща седмична заплата от 1 милион паунда и единият да го смениш в 60-тата, другият да ти играе опорен халф, а третия изобщо да не е в групата Или да сложиш далей блинд централен защитник и да играеш с трима централни в защита, от които мйа нито един не е централен Или да пуснеш едновременно и мата, и ди мария, които супер се припокриват, но това са само подробности. А най-голямата подробност - да нямаш нито един точен удар във вратата за 90 минути и то срещу "колоса" саутхемптън, и то на дъртия трафорд. Абе с две думи - трябват още кинти за селекция, че тези не стават. Манчестър уверено тръгна по стъпките на ливера отпреди 25 години, ако мога да ползвам тази мисъл на маринеца, която той не веднъж е изказвал. Въобще 3-то и 4-то място в шипчето се въргалят по земята и няма особени кандидати да се наведат и да ги вземат, щото всеки пък, като се наведат, и усешат топлината изотздазе

Шипчето стана малко като примерата, на която всички се смееха - 2 коня дърпат каляската, а от време на време се появи трети колкото да разбърка леко картите и после пак двата коня почват да водят
    РВП - контузен и за това го смениха, а явно ЛВГ е смятал че лесно ще бие светците и дал почивка на Фалкао - сега да си я чука в главата!!!

ПП А дали трябват нови - трябват ама вече на определени позиции! Снощи май само РВП почна на неговата си позиция...Рууни халф, Ди Мария втори нападател, Блинд един от трима централни защитници...???

ПП2 А пък и вече го няма късмета, който вървеше със Сър Алекс! Спокойно можеше поне едно от положенията на Мата да влезе, ама не би!
    Last edited by man_united; 12.01.2015, 11:23.

Коментар

• Снощния ни мач със "светците" беше най-тъпия, който някога съм гледал!
      Куман да го е** как ни излъга - цял мач с 9 защитници и накрая с единствения си удар във вратата ни биха...дейш'

Коментар

• сноши готини мачове, особено на дартс Иначе манчестър ме позакопаха - бях ги играл гол/гол, но избих с наполи-юве. И все шпак ми е интересно да "чуя" мнение на манчестърските фенове, а и не само, за тренерския "гений" на мангал Друго си е да имаш 3 топ нападатели с обща седмична заплата от 1 милион паунда и единият да го смениш в 60-тата, другият да ти играе опорен халф, а третия изобщо да не е в групата Или да сложиш далей блинд централен защитник и да играеш с трима централни в защита, от които мйа нито един не е централен Или да пуснеш едновременно и мата, и ди мария, които супер се припокриват, но това са само подробности. А най-голямата подробност - да нямаш нито един точен удар във вратата за 90 минути и то срещу "колоса" саутхемптън, и то на дъртия трафорд. Абе с две думи - трябват още кинти за селекция, че тези не стават. Манчестър уверено тръгна по стъпките на ливера отпреди 25 години, ако мога да ползвам тази мисъл на маринеца, която той не веднъж е изказвал. Въобще 3-то и 4-то място в шипчето се въргалят по земята и няма особени кандидати да се наведат и да ги вземат, щото всеки пък, като се наведат, и усешат топлината изотздазе

Шипчето стана малко като примерата, на която всички се смееха - 2 коня дърпат каляската, а от време на време се появи трети колкото да разбърка леко картите и после пак двата коня почват да водят
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• БРАВО КРАСИ, БРАВО АНЕВ

http://www.dnevnik.bg/sport/2015/01/...4-o_miasto_za/

Коментар

• Селякът с хронометър и анцуг продължава да си прави ПР с великия ЦСКА.

Не би взел никой играч от тях? ( че тоя кога е бил фактор кой да се вземе ).

А, от кого взеха Бадема, Иван Стоянов, Мишо Александров, които им изкараха титлите?
            -------------------------------------------------

Войната продължава - със селяци, които като си отворят зурлите лъха на чесън трябва да се смажат още в зародиш!

БГ армията знае как
            -------------------------------------------------
            П.П. Факт е, че медийната "национална" кауза хич не се котира навън. С купешки титли, съдии и мачове не става, а вече всички ги разкриха. Гелосаният селянин сега ще се чуди поне 2 години защо никой не му иска "стоката", която произвежда.

Ако вземат 1 милка за техен играч някъде трябва да вдигат баМкет, ама надали ....
            Last edited by marandi; 08.01.2015, 18:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Хаххах това определено изкърти
              врати метални врати метални решетки

Коментар

• Първоначално изпратено от grisina Разгледай мнение
                Важното, че победи. Като за начало това е добре
                Маша, ти ли си?

Коментар

• Днешната дата: 7/1/2015

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                    Е, хайде сега. Вярно си писал горното в малките часове, но да бъдем обективни все пак. .
                    и в малките, и в големите часове мнението ми е все същото...

Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                    Гибс като игра втори вратар на мача с КПР никой не рева, освен Хари Потника. .
                    не си спомням такъв случай ................. гледал си друг мач

Или като отмениха гол срещу Арсенал за пасивна засада, при която двама нито пречеха на вратаря, нито опитаха да играят с топката..
                    я си пусни мача и пак напиши, че двамата играчи на уест хям не пречеха на вратаря

Истината е, че тази година съдиите в шипа са безобразно слаби. Не знам дали е случайно или има някакъв таен план да се предизвика въвеждането на видео арбитри. И в двата случая страдаме всички ние феновете, поне засега.
                    нищо ново в добрата стара англия ............... все едни и същи отбори си ги подпират съдиите и това сие...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Брей, Григор големи празници е празнувал с Маша...не може да сгъне туй франсе вече колко време!
                      Важното, че победи. Като за начало това е добре
                      метални решетки метални решетки цени блиндирани врати

Коментар

• Истината е, че тази година съдиите в шипа са безобразно слаби. Не знам дали е случайно или има някакъв таен план да се предизвика въвеждането на видео арбитри. И в двата случая страдаме всички ние феновете, поне засега.[/QUOTE]

Не съм съгласен с "тази година". В шипа реферите винаги са безобразно слаби.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                          стефчо може да го няма, но важното за лузърите е, че съдиите ще са винаги на анфийлд и ще продължават да ви подаряват дузпа след дузпа...

също както дъртия алкохолик го няма на скамейката на ман@фите, но съдиите още ги е страх да свирят дузпа срещу тях дори след хандбалните изпълнения на смолинг с последния мач за шипЪ...

АРСЕНАЛ пак ги порязаха срещу светците и т.н.

нищо ново в добрата стара англия...
                          Е, хайде сега. Вярно си писал горното в малките часове, но да бъдем обективни все пак. Гибс като игра втори вратар на мача с КПР никой не рева, освен Хари Потника. Или като отмениха гол срещу Арсенал за пасивна засада, при която двама нито пречеха на вратаря, нито опитаха да играят с топката.
                          Истината е, че тази година съдиите в шипа са безобразно слаби. Не знам дали е случайно или има някакъв таен план да се предизвика въвеждането на видео арбитри. И в двата случая страдаме всички ние феновете, поне засега.

Коментар

• Взе го!

Коментар

• Брей, Григор големи празници е празнувал с Маша...не може да сгъне туй франсе вече колко време!

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                                ЧНГ
                                Малко ми е тъпо, че СтДжи ще си ходи.....
                                кажи честно, онова недоразумение НАхендерсън ли ще ви е капитан Имам бас с Хаки, че няма да сте в 4-ката тази година, но догодина мисля, че няма и в 6-цата да влезете, ако запазите "капитана" и особено лебедарчето Жалко, а трябваше само да запазите Суарез и тази година пак можеше да се борите, ако не за друго, то със сигурност за 2-3-то място, а сега.... Палете самолета за пърцилона и го молете да се върне, че иначе отичате в канала.
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X