Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Oф, и това го казва фен на МеталикЪ, за когото основната радост в последните 40 години е една купа на България - велико. Айде да не злословим излишно - ние, феновете на "Левски", поне имаме морал. Под фенове имам предвид нормалните, а не СЗ и приелите дарението на Шиши (само за твое сведени Шиши е точно толкова обидно колкото Влади за минфиня или ром за тъмнозелен, но затова трябва да имаш и малко акъл, за да схванеш ирониятаЖиви и здрави и успех срещу свинята на баража - искрен съм!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеевроидиота успя отново да подобри постижението си в ект ..... тази година отпадна от турнирите точно преди решителния мач за влизанеЖиви и здрави и успех срещу свинята на баража - искрен съм!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
За ТитА всичко може, тоя гробокопач на "Левски"! А ние си тоиваме в небитието, благодарение на "левскарите" НСПП (а.к.а. насо гъзЪ), БХ и подобните им. Анатема трижди на тия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнение
Който и да е, не бива такива думи за никой.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНай-после една добра новина за Левски. Тити Папазов пипнал коронавирус и поне месец няма да се сополяви по всички телевизори. Пък има надежда и приятелят му Бойко да е пипнал нещо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Оплачете се на каскета, аз вярвам в Бат`Венци
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнениене знам, но коефицентът варира от 18 до 32 при различните букмейкъри....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНай-после една добра новина за Левски. Тити Папазов пипнал коронавирус и поне месец няма да се сополяви по всички телевизори. Пък има надежда и приятелят му Бойко да е пипнал нещо...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
В Еврофутбол ли са заложили
ПП Или при новите спонсори?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнениеЛевски - Славия 1-2 с "обръщалка" - започна се събирането на парите!
ПП Или при новите спонсори?
Коментар
Коментар