Ми време беше за изтрадалият червен фен от мръсния сайд. Аз още не мога да им простя тото финалите с Алавес и особено Милан (и двата мача), но здраве да е - абсолютно и безапелационно са шампиони на Ингилизия за тази година. Страхотна доминация и много красив футбол. Заслужено!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениеОбичам червения цвят, подхожда ми на зодията и характера
Затова обичам всички отбори, на които екипите им са червени. В България и двете ЦСКА, в Англия е Ливърпул, а в Германия - Байерн Мюнхен. Не гледам футбол, но следя как завършват мачовете на тези отбори и като бият ми е готино
Все пак е тъжно как се развиват нещата в Левски
Уважаеми Груев, знам, че си от Левски и чудя се как мъж като теб може да е от Левски
Ела довечера в Кръчмата да те почерпя едно питие и да те разубедя да се откажеш от този отбор
Поздрави на всички, които обичат футбола
- 1 like
Коментар
-
Обичам червения цвят, подхожда ми на зодията и характера
Затова обичам всички отбори, на които екипите им са червени. В България и двете ЦСКА, в Англия е Ливърпул, а в Германия - Байерн Мюнхен. Не гледам футбол, но следя как завършват мачовете на тези отбори и като бият ми е готино
Все пак е тъжно как се развиват нещата в Левски
Уважаеми Груев, знам, че си от Левски и чудя се как мъж като теб може да е от Левски
Ела довечера в Кръчмата да те почерпя едно питие и да те разубедя да се откажеш от този отбор
Поздрави на всички, които обичат футболаLast edited by kristina dimitrova (1); 18.06.2020, 13:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнение
Тая простотия с Наско сирков нема да е до добър край...Това от Юнушете е по-вероятно да излезе читав заек, отколкото гоуемата "легенда" сираков да финансира отбора, бе тоя нема пари да се усмихне, Левски ще спасява, не се гледа че взел-дал вече и той ... Докога ще го спасяват фенове... Тва е нестабилна ситуация, Бижков е бил спонсор и на Цска и на Левски, Домусчията на Лудогорец, Цецо Василев на Ботев. Еми тва са отборите в нашто първенство, с тук-таме некое ново попълнение, И прави впечатлевние, че всичките са били със собственици не милионери а мелярдери. Тука се напъваме и плачеме за Наско, ... мОре акъл...а той не се знае и хилядонер дали е. Тея изброените отбори не само национални а интернационални в некъв смисъл - лицето на държавата пред чуждите отбори, Иска се серьозно отношение и серьозен финанс за тех и не става само с "а", "у", "феновете", "ша видиме" и тем подобни звукоизлияния. Тоя фалирал наско сам си знае явно халхабера, та и затва е шитна на Тити некъв дял, зер сам не може се оправя, ами помагайте,- дайте да дадем, измекярска работа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
батков, както винаги, говори дивотии - така може да е било по негово време, сега не е точно така. Пък в проблемът не е в парите - в Лудогорбахче вземат двойни и тройни възнаграждения, а в резултатите. Това с юнУшите пък е най-големият нонсенс - то лудогорбахче, дето от 10 години събират най-добрите деца при супер условия за България, даже май си напазарувах цял отбор на БотевЪ, когато станаха шампиони в някаква възраст, нямат един произведен талант, ти ми говориш за умрялата школа на софийските отбори. Деца няма, гладни деца от село, ти искаш от софийски или пловдивски праслаци футбол - футболисти има само в селата в Македонско или около Пловдив, в градовете - нъцки, доказано е от десетилетия
- 1 like
Коментар
-
Нищо не се знае до последно, така че "бетонът: току-виж се пропукал Иначе Локо играят приличен футбол и заслужават да ритат в Европа, въпреки титаничния олигофрен, който им е президент
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНаско Сираков ще търси помощ от премиера Бойко Борисов за модернизирането на стадион "Георги Аспарухов". Това беше едно от първите неща, които той сподели на първат....
segabg.com
Сираков е готов да приеме помощ от Борисов и Пеевски
Наско Сираков ще търси помощ от премиера Бойко Борисов за…
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеhttps://www.marica.bg/sport/futbol/l...gori-s-licenza
Локо бетон за Европа, Левски гори с лиценза
Груйче, това вярно ли е..Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
https://www.marica.bg/sport/futbol/l...gori-s-licenza
Локо бетон за Европа, Левски гори с лиценза
Груйче, това вярно ли е..
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
интересно ми е защо 4ерепа не казва нищо за човека-паяк ...... за толкова месеци вече си трае и само веднъж каза: "Седи в сянка като паяк, дърпа конците." ........ струва ми се, че 4ерепа знае, че БМБ е бита карта и затова му скача, докато пеевски си остава силен и занапред, и явно знае че е слаб пред дебелянов...
Коментар
-
батков, както винаги, говори дивотии - така може да е било по негово време, сега не е точно така. Пък в проблемът не е в парите - в Лудогорбахче вземат двойни и тройни възнаграждения, а в резултатите. Това с юнУшите пък е най-големият нонсенс - то лудогорбахче, дето от 10 години събират най-добрите деца при супер условия за България, даже май си напазарувах цял отбор на БотевЪ, когато станаха шампиони в някаква възраст, нямат един произведен талант, ти ми говориш за умрялата школа на софийските отбори. Деца няма, гладни деца от село, ти искаш от софийски или пловдивски праслаци футбол - футболисти има само в селата в Македонско или около Пловдив, в градовете - нъцки, доказано е от десетилетия
- 1 like
Коментар
Коментар