IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    тук съм съгласен с мнението ти - само дето не съм сигурен дали имаше умисъл, просто английските съдии са си хомосекшуъли и са ултра некадърни. Факт е, че трябваше да изгони Белерин - 100% втори жълт картон, фаул срещу Ди Мария имаше, фаул срещу Янузай (извън наказателното) също имаше. Мачът вероятно щеше да е Х - безумни сте в защита, а Ман Гал е още по-безумен като тренер - това ви го казвах още при назначаването, но спорихте с мен тогава. Просто не става за тренер и толкова - доказа го и със смените на полувремето, които му ограничиха избора след това и не можа да пусне фалкао примерно. Арсенал не блестя, просто се възползва от подаръците и победи заслужено, макар и след съдийски аванти.
    П.С. Прави ми впечатление, как велики преди клубове като юнайтед и арсето играеха с резервите за факъп-а, а сега се пускат с всички титуляри с надеждата да спасят сезона А преди се бореха за титлата и ШЛ, а не за някакво мижаво турнирче, но титлата и ШЛ отдавана вече са само спомени...
    Сигурен съм че не е нарочно! Гледам ги тези смешковци английските съдии - даже нашите изглеждат добри спрямо тях! Точно трите положения, които посочи повлияха на мача! Не че щяхме да изравним 11 срещу 10, но вероятността беше много по-голяма отколкото 10 срещу 11, там нещата отиваха на голяма загуба - добре че ДДХ спаси две положения на Касорла и Санчез!

ПС Не си съвсем прав в твоя послеслов, защото Венгер пускаше младежите в първите кръгове, а ако успееха срещу отборите от Лига 2,3,4,5 към края все играеха титулярите!
    Да не говорим, че такива "големи" отбори като Челси и Ливърпул винаги са играли с пълните си състави за ФА, така че не виждам голяма промяна за нас и артилеристите спрямо останалите отбори!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Явно ФА много иска да натрие носа на ЛВГ: такова съдийство насред ОТ не съм виждал от както онзи смешник Чакър-а вдигна смешен червен картон на Нани срещу Реал!
      Въпреки че и без него може би щяхте да биете след подаръка от Валенсия, все пак решенията му бяха меко казано скандални!
      тук съм съгласен с мнението ти - само дето не съм сигурен дали имаше умисъл, просто английските съдии са си хомосекшуъли и са ултра некадърни. Факт е, че трябваше да изгони Белерин - 100% втори жълт картон, фаул срещу Ди Мария имаше, фаул срещу Янузай (извън наказателното) също имаше. Мачът вероятно щеше да е Х - безумни сте в защита, а Ман Гал е още по-безумен като тренер - това ви го казвах още при назначаването, но спорихте с мен тогава. Просто не става за тренер и толкова - доказа го и със смените на полувремето, които му ограничиха избора след това и не можа да пусне фалкао примерно. Арсенал не блестя, просто се възползва от подаръците и победи заслужено, макар и след съдийски аванти.
      П.С. Прави ми впечатление, как велики преди клубове като юнайтед и арсето играеха с резервите за факъп-а, а сега се пускат с всички титуляри с надеждата да спасят сезона А преди се бореха за титлата и ШЛ, а не за някакво мижаво турнирче, но титлата и ШЛ отдавана вече са само спомени...
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Червен картон срещу Нани имаше

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          Дума имата... Полки!

Явно ФА много иска да натрие носа на ЛВГ: такова съдийство насред ОТ не съм виждал от както онзи смешник Чакър-а вдигна смешен червен картон на Нани срещу Реал!
          Въпреки че и без него може би щяхте да биете след подаръка от Валенсия, все пак решенията му бяха меко казано скандални!

Коментар

• Тъмни облаци над Чорбаспор АД.

Явно титлата внезапно се отписа, а също така и третото място. Интересно

П.П. Сметката ще излезе крива и ще има шутове наред от президенти до треньори.

Коментар

понеже не знам как ще завърши мача довечера, то поне един виц да пусна:

Божинката видял, че на гърба на един от играчите на Сити пишело ZA BALETA и в следващия си мач излязал с фланелка ZA ORKESTARA.
              Чорбите бяха пуснали друг виц след Арсето - Монако.

Откакто видях как Барбукофф как денси в ШЛ, разбрахме защо Божинов паркира автомобила си на парко-местата за инвалиди.

Забележка: Виц е по повод заснетия автомобил на Божинов кацнал в на място за инвалиди в столичен Мол.

Коментар

Как да свърши: 66% - 1ца; 33% - Х; 1% - 2ка!
                Хайде Юнайтед!

Последните 15 гостувания на Точпето на ОТ: LLDLLLLWLLLDLDL
                Дума имата... Полки!

Коментар

Хайде Юнайтед!

сложих малко парички рунтавото да вкара пръв
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

понеже не знам как ще завърши мача довечера, то поне един виц да пусна:

Божинката видял, че на гърба на един от играчите на Сити пишело ZA BALETA и в следващия си мач излязал с фланелка ZA ORKESTARA.
                    Хайде Юнайтед!

Last edited by man_united; 09.03.2015, 20:52.

Коментар

• понеже не знам как ще завърши мача довечера, то поне един виц да пусна:

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        Ша натъпчите вий на Топчето дулото, че после като гръмне цяла Англия че и Европа, на първо място с Монегаските, ще се разтърси!!!
                        Кевче,
                        Това за монегаските поне не го споменавай, че срама е голям!
                        Паднахте се с "най-слабия" водач на група и пак..."добро сме играли ама сме немали шансу!"

а ние, че сме зле - зле сме! Обаче това за мачовете като гост! ЛВГ нещо голям страх го тресе като излезе срещу грандове като Стоук, Лестър, Бърнли и т.н.
                        ...у дома очаквам да ви бием

Коментар

Важна победа за червените дяволи вчера! Добре че падна този късен гол защото всички останали отбори от топ 6 също победиха!
                          Сега остава в понеделник да натъпчем здраво шомпъла на Топчето!
                          Мисля, че който продължи ще вдигне ФА купата, нищо че и Ливърпул още са в борбата!
                          Ша натъпчите вий на Топчето дулото, че после като гръмне цяла Англия че и Европа, на първо място с Монегаските, ще се разтърси!!!

Коментар

Важна победа за червените дяволи вчера! Добре че падна този късен гол!!!
                            добре, че този мач го купихте, че иначе се свличахте в класирането пак на познатото ви 7-мо място .................... но вие пак там ще си завършете, де

Коментар

• Важна победа за червените дяволи вчера! Добре че падна този късен гол защото всички останали отбори от топ 6 също победиха!
                              Сега остава в понеделник да натъпчем здраво шомпъла на Топчето!
                              Мисля, че който продължи ще вдигне ФА купата, нищо че и Ливърпул още са в борбата!

Коментар

• Едно интересно видео: Най-голeмите скандали между треньор и футболист
                                http://vbox7.com/play:7e118a6f95

Коментар

Working...
                                X