IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
    Онзи ден гледам Заха окончателно се завърнал в Кристал Палас
    мдаааааааа

    дъртия алкохолик плати 15 млн за да не го вземе мосюто, а сега орлите си го връщат за 5 млн...

    Коментар


    • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Мдам ... кофти нюз за заверата по оста ФК Лесна и Шалварград - Лупи окончателно невинен.
      до колкото разбрах прокурора ще обжалва оправдателната присъда

      Коментар


      • https://www.facebook.com/photo.php?f...55194360560573

        Коментар


        • Сега виждам, че Пирончето обърнала Пенг...БРАВО ЦВЕТИ!

          Коментар


          • Мдам ... кофти нюз за заверата по оста ФК Лесна и Шалварград - Лупи окончателно невинен.
            ------------------------------

            Сега ще ми е интересно как ще денси Груец новината.

            Има 2 опции:

            - или Паткофф ляга на Кирил Ага в мача и рискува изпадане от 6-цата;
            - или ще влязат в 6-цата, където ги чакаме да ги опукаме още 2 пъти и да оправим тази статистика, която толкова много вълнува Груйчи ( победи, загуби, гол. разлика и т.н. ).

            Тежка дилема определено за столетниците

            Тази година точно, аз бих избрал план А. Изпадане от 6-цата, за да спре боя над телюгите от чорбата и просия пред Домуса да им легне за купата на финала.

            Не виждам какво ще правят в евро-турнитерите с този отбор, ама важното е да вземат някой левас свежа кинта, че иначе отиват на фалит.
            ---------------------------------

            Чорбата няма да легне на никой, въпреки че е изкушаващо да изхвърлим телюгите от 6-цата и да им пожелаем: "Честит юбилей!"

            Но толкова ниско няма да слезем. Кофти, че съдии яко са зад Разград, както се видя в мача с Берое за купата още с първия мач за годината. Та, директивите са ясни - БФС-то, съдии и останалите отбори ще бутат Л-ц за титла, въпреки че са смешни и е крайно време чорбата да ги удари в директните мачове, за да си дойде всичко на мястото.
            Last edited by marandi; 17.02.2015, 13:54.

            Коментар


            • Онзи ден гледам Заха окончателно се завърнал в Кристал Палас и се сетих какъв лют спор имахме с Никола, кой ще се окаже по-добър трансфер Заха в Манчо или Коутиньо в Ливърпул. Бразилчето никой не го познаваше тогава, но аз го бях гледал в Интер и Еспаньол и бях впечатлен от него. Явно и Роджърс е бил, но пък с другите си покупки не случва много. Ето от тази година най-евтиният пак се оказа най-добър. Говоря за немско-турското момче шишеДжан.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от kriza64 Разгледай мнение
                Днес се чете присъдата по делото на Александър Томов
                http://gong.bg/bg-football/a-grupa/d...r-tomov-316859
                Дали съд ще отстреля наш Лупи?

                П.П. То вярно, че обвинението е абсурдно. Все едно защо Паткоф е давал кинти на ФК Лесни от канадския си завод и да го обвинят, че е крал от себе си.

                Ей, Богу ....?

                Коментар


                • Днес се чете присъдата по делото на Александър Томов
                  http://gong.bg/bg-football/a-grupa/d...r-tomov-316859

                  Коментар


                  • Гришката снощи културно падна, очакваше се, още първия мач мина с тотална клизма, така че да се стяга, иначе си остава вечна надежда, а вече не е първа младост Май ще трябва да сменя или вдъхновението (Маша) - Иринчето е свободна към момента, ако си пада по рашки, така че може да се насочи натам, а и Южениту не е лошава, ака реши пак да забягва по тенисистки, че да има с какво да се забавлява, като се засекат турнирите, или тренера, че нещо хич го няма в атакуващ стил, или и двете. Пожелавам успех и дано избухне с някоя голяма титла, минимум от атп 1000, което със сегашната игра няма как да се случи
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      тези двамата какво правят на снимката?

                      http://www.gol.bg/manunited/2015-02-...varshi-v-top-4
                      така и не разбрах - има ли език или няма при тази целувка на вклюбените


                      ====================
                      ====================
                      ====================


                      Кой, по дяволите, е Анди Келет?

                      Автор: Саймън АРТЛОУ, по The Telegraph

                      Колко малко беше познат Анди Келет извън Болтън преди последния ден на зимния трансферен прозорец, е обобщено най-добре от това как разбра той новината за потресаващия си трансфер в Манчестър Юнайтед. Местният вестник - Болтън Нюз, разказа как клубът е съобщил новината на левия бек крило.

                      Трябва да седнеш, Анди, казал му треньорът на отбора Гари Паркър. Имаме добра и лоша новина за теб. Няма да се връщаш в Плимът - била лошата. След този нокаутиращ удар Келет поискал да чуе и добрата: Отиваш в Манчестър Юнайтед.

                      Мениджърът на Болтън Нийл Ленън също споделя историята си за случката: Анди беше, меко казано, изненадан. Звънна на баща си, който трябваше да седне за малко, за да не припадне. За да е още по-забавно, Анди беше навън с приятел и му казах да доведе и него. Беше около 10.30 вечерта и дружката му влиза, представете си, с анцуг на Ман Юнайтед!

                      Разбрахме за интереса на Юнайтед миналата седмица и зная, че треньорът на резервния им тим Уорън Джойс много харесва Анди. Звъннахме им и те ни казаха, че можем да вземем Янко, но те биха искали Келет. Това е шансът на живота за Анди и нямаше как да спрем пътя му, без значение какво щеше да се случи с Янко.

                      Та ето на вашето внимание пет неща, които най-вероятно не знаете за единственото попълнение на Луис ван Гаал в последния ден на трансферния прозорец.

                      1. Дуги Фрийдман, бившият мениджър на Болтън, смяташе Келет за недостатъчно добър да пробие в първия тим.

                      2. Има само един мач в лигата за Болтън, и то при поражението с 4:2 от Родъръм през януари, когато за капак бе заменен в 51-ата минута.

                      3. Прекара по-голямата част от този сезон под наем в Плимът Аргайл в Лига 2, където и се очакваше да се премести през януарския прозорец.

                      4. Показателно за работата на Болтън с школата си е това, че Келет е първият роден в града футболист, играл за първия отбор от осем години насам, когато дебютира като смяна през април 2014 година.

                      5. Ван Гаал едва ли е видял нещо у Келет, което други са пропуснали (той не е бил никога тийнейджър чудо), като взетият под наем е докаран за запълване на бройката в борещия се за титлата отбор до 21 години, отслабен след преотстъпването на доста играчи с цел трупане на опит. В това число е Саиди Янко, напуснал “Олд Трафърд” в посока “Рийбок Стейдиъм”, който играе на подобна позиция като Келет, но на десния фланг.

                      А как е забелязан от Юнайтед левият бек?

                      По-рано през сезона в мач между резервните отбори на Болтън и “червените дяволи” Келет впечатлява с играта си Уорън Джойс. И не само. Всъщност тогава е изобщо в добра форма и си спечелва преминаване в Плимът през октомври в търсене на редовни игри на ниво първи тим след само няколко за Тротърс. На “Хоум Парк” изригва и си заслужава удължаване на едномесечния период под наем.

                      Привържениците на Аргайл го описват като постоянен в изявите си играч, способен да придаде енергия на отбора от позицията на бека, а добре представящ се и като ляв полузащитник. Най-добре това е илюстрирано от отличния му гол срещу Нортхамптън, когато младокът слаломира през цялата защита на Коблърс, преди да се разпише с удар с външен фалц.

                      Трансферът може да породи въпроси дали трансфер на резервното ниво на Премиър Лийг е нещо по-добро от редовния футбол в четвъртия ешелон, особено когато преобладаващо се извървява обратният път, но Келет грабна шанса да се пробва срещу най-добрите.

                      На левия бек не бе лесно в Болтън, като бившият мениджър Дуги Фрийдман призна, че му трябва да поработи върху отношението си извън терена. След като съветът беше послушан обаче, шотландецът му даде дебют за Уондърърс и оттогава насетне кариерата на Келет тръгна само нагоре. Макар и с изненадващ завой в последния ден на трансферния прозорец.

                      Коментар


                      • Жалко за Славчев.

                        Коментар


                        • 144-годишно правило спира Славчев да дебютира срещу Ливърпул

                          football24.bg
                          Днес отборът на Болтън се изправя срещу Ливърпул в мач реванш от 4-ия кръг в турнира за Купата на Англия. Българинът Симеон Славчев обаче няма да можеда дебютира за новия си тим заради правило, което е на 144-години.

                          Мачът срещу „червените“ е преиграване от IV кръг, след като на „Анфийлд“ тимът на българина удържа 0:0. А според правилото във втория дуел могат да играят само състезатели, картотекирани за оригиналната среща.

                          А в “Болтън“ вече вярват в чудеса - „Манчестър Юнайтед“ взе под наем защитника им Анди Келет час преди затварянето на трансферния пазар. 21-годишният бранител има записани едва 51 минути за сезона в Чемпиъншип, а единственият друг кандидат да го вземе като преотстъпен бе... третодивизионният „Плимът“.

                          Коментар


                          • Ето какво се случва, когато осъществиш мечтания трансфер

                            https://vine.co/v/OFKdU3td1nU

                            Коментар


                            • тези двамата какво правят на снимката?

                              http://www.gol.bg/manunited/2015-02-...varshi-v-top-4

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Серина като мине рекорда спокойно може да се прехвърли да играе 3-4 години при мъжете в ATP ...дейш добитъка...
                                Чудя се дали наистина нашето момче го е изпраскал това чудовище...ако е така: ЕВАЛА - значи е майстор - на хубаво всеки може - майсторите само на такъв терен се познават!



                                напълно разбирам, че ще се намери някой м@н@ф който харесва тези мъжествени форми ................ еб@си и майстора

                                майсторите само на такъв терен се познават!

                                то 2/3 от мъжете по света са по-женствени от тоя добитък ................... в леглото с тая ще се питам: с жена ли съм легнал или с мъж

                                мъка
                                Last edited by 2012; 04.02.2015, 00:04.

                                Коментар

                                Working...
                                X