IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
    Много е убафф ама за тия дето обичат да живеят в държава рисувана като кенеф.Макар,че тая година не беше лоша като се има предвид какви отбори играха в КЕНЕФА.Е за съжаление тая година пак ще гледаме супер двубой от някое селско игрище в Словения или тая циганската република там някъде около мамалигаря,май беше нещо с м ама не съм много сигурен.Хайде бъди щастлив докато кенефа не започнат да го рисуват като помиина яма
    И за какво са ти в А група отборчета като Марек и 'аскову? Играчите им да си пускат фишчета за резултат с колко ще загубят ли? ( щото не са ги стимулирали от чужд отбор ).

Виж, че телюгите ни плюхте, па сега взехте да ни копирате като дойдохте на наш'та мизерия.

П.П. Смешното е, че Киро Гела постигна нещо немислимо досега и обедини Чорбата и Телюгите.

Та, сега сме съюзници един вид

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      ФК Кремвирш и чичо Гошо Хронометъра с пореден триумф в Ловеч. От 3 мача - 2 лосес. ФК Лесна, ако ги дрънне следващия кръг и чичо Гошо ще го пенсионират - да'е противния елемент в БГ футбол.

Средните пръсти от играчи на ФК Шалвар взеха да им стават рецидив. Що така? Оня с Гела ли ги възпитава така?

ФК 'аскуву върза гащите на ФК Лесна ( по голова разлика ) да не би случайно да пуснем фандък на Морето. Няма да им пуснем, бря телюги. Спакойна!

Дунав Русе и Локо ГО мачкат. Животец е 'убав

П.П. Запей за 32-та титла, Груйчи! Запей ...

Е, сега се объркаха сметките по оста титла/купа м/у ФК Кремвирш и ФК Лесна.
      Много е убафф ама за тия дето обичат да живеят в държава рисувана като кенеф.Макар,че тая година не беше лоша като се има предвид какви отбори играха в КЕНЕФА.Е за съжаление тая година пак ще гледаме супер двубой от някое селско игрище в Словения или тая циганската република там някъде около мамалигаря,май беше нещо с м ама не съм много сигурен.Хайде бъди щастлив докато кенефа не започнат да го рисуват като помиина яма
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• ФК Кремвирш и чичо Гошо Хронометъра с пореден триумф в Ловеч. От 3 мача - 2 лосес. ФК Лесна, ако ги дрънне следващия кръг и чичо Гошо ще го пенсионират - да'е противния елемент в БГ футбол.

Средните пръсти от играчи на ФК Шалвар взеха да им стават рецидив. Що така? Оня с Гела ли ги възпитава така?

ФК 'аскуву върза гащите на ФК Лесна ( по голова разлика ) да не би случайно да пуснем фандък на Морето. Няма да им пуснем, бря телюги. Спакойна!

Дунав Русе и Локо ГО мачкат. Животец е 'убав

П.П. Запей за 32-та титла, Груйчи! Запей ...

Е, сега се объркаха сметките по оста титла/купа м/у ФК Кремвирш и ФК Лесна.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          Пуснал съм си мачът Атлетик Билбао - Торино, но не го гледам задълбочено. И изведнъж чувам коментаторът да казва:

"И ето в игра за Атлетик се появява Иняки Уилямс. Неговият баща е от Нигерия, майка му е от Гана, но той си е чист баск!..."

Поглеждам с интерес екрана и какво да видя - влиза едно момче на вид нещо средно между Демба Ба и Дидие Дрогба

Е, дано поне е добър наполовина на тях, щото Баските са ми любимият отбор в Испания

П.П. Атлетик Билбао си остава единственият футболен отбор в Испания а и въобще, в който по правило могат да играят единствено и само баски!
          Това ми прозвуча като оня виц от Соц-а ( ама ти си малък и не го знаеш ).

В една паралелка в училище всички били цигани, освен едно момче. Прякорът на българчето бил Иван Циганинът.

Че и с баските същата стори. Ще го кръстят Иняки Баскът

Коментар

• На къде отива светът!??

Пуснал съм си мачът Атлетик Билбао - Торино, но не го гледам задълбочено. И изведнъж чувам коментаторът да казва:

"И ето в игра за Атлетик се появява Иняки Уилямс. Неговият баща е от Нигерия, майка му е от Гана, но той си е чист баск!..."

Поглеждам с интерес екрана и какво да видя - влиза едно момче на вид нещо средно между Демба Ба и Дидие Дрогба

Е, дано поне е добър наполовина на тях, щото Баските са ми любимият отбор в Испания

П.П. Атлетик Билбао си остава единственият футболен отбор в Испания а и въобще, в който по правило могат да играят единствено и само баски!
            Last edited by kev; 27.02.2015, 00:13.

Коментар

• Иначе се изкефих на наш Барбуков Фибов Шнолов вчера.

Евала! Чукна си още един пирон към богатата визитка. Той вече май само за нея денси. Ако и на четвърт-финал успее да ковне някое голче, направо си е шест плюс

П.П. Добре, че аглийските медии не са чували за смешната класация футбалер на БГ-то, че щяха да се чудят кой е този Вл. Стоянов.

Ама, от Гелосаният толкоз. Нека се надува балона "нац." кауза, че най-готино ще гръмне
              Last edited by marandi; 26.02.2015, 17:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Марандич, съвсем прав си, но човека се радва на славата в момента - снима се с Маша, снима се с мечока, скача от скали по гащета да радва очите на фенките...верно че тя славата не е от спортно естество, но нали му докарва спонсорски договори !

Само не знам как снощи паднал от тоя каун Харисън?!?
                ... а аз даже за момент мислех да сложа леф за 2-0 на Григор (в колонка с други прогнози както правя в последните дни)!
                Как е паднал снощи? Тъпо, както му стана практика вече.

Първи сет не можа да го затвори при 5:4 и наш сервис. И оня взе следващите 3 сета до 7:5 с 2 пробива.

Втори сет леко живна и това му беше.

Трети сет: 25% на първи сервис успя да вкара и логично 6:0..

Това, което казах завчера. Без сервис накъде е тръгнал?

П.П. Той вече асове не може да прави, както преди. По-рано за 3 сета средно нанизваше по 12-15 аса. А, вчера цели 3 и 5 двойни грешки

Този компонент от играта му е с най-голям срив. След това вече не може да прави къси топки, а по-рано беше брилянтен на този компонент. Вчера се опита 2 пъти и много се смях. Тя топката пада почти в средата на корта и подскача метър и половина нагоре. Това, ако е "къса" топка - аз съм Упи Голбърг.

И не напоследно място, вече няма никаква идея за атака. Оставя играта на другия и нашият търчи кат' гламав да гони топки. Мъчи се да прави едно безсмислено натискане на бекхенд страната на противника и като не стане до три пъти, обикновено губи точката.
                Last edited by marandi; 26.02.2015, 17:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  ...............

Нещо за мача снощи - щом и нашата смешка барбукоглу, дето дори аз сигурно ще го скъсам на 100 м бягане им вкара гол, мисля, че думите са напълно излишни. Аз тръствам в арсеня и вярвам, че ще ги добута поне до ЛЕ догодина Добре, че си знам, че са пълни ливади и че топчето е черешово и пълно само с халосни, та ги играх само че ще вкарат гол (то и него вкараха в 90-тата, ма нейсе). Бедни ми, бедни артилеристи, след 7 години пак ще вземете ФАКъп и ше сте довлни, нали - добро смо играли, али судия бил пидер стари
                  Минус 100 долара заради тези палячовци снощи... а им се падна наистина най-големия бонус в тази фаза от турнира
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    Нещо за мача снощи - щом и нашата смешка барбукоглу, дето дори аз сигурно ще го скъсам на 100 м бягане им вкара гол, мисля, че думите са напълно излишни. Аз тръствам в арсеня и вярвам, че ще ги добута поне до ЛЕ догодина Добре, че си знам, че са пълни ливади и че топчето е черешово и пълно само с халосни, та ги играх само че ще вкарат гол (то и него вкараха в 90-тата, ма нейсе). Бедни ми, бедни артилеристи, след 7 години пак ще вземете ФАКъп и ше сте довлни, нали - добро смо играли, али судия бил пидер стари
                    Аз очаквах да бият едно на мъка, но ъндъри играя само за Франция 2,3 и Гърция и за това не пуснах! Видях първия гол на Монако - от първия им удар във вратата и рикошет в онова дългото немско дърво! Там някъде около гола пуснах Арсенал да стигне първи до 7 корнера заедно с над 3.5 картона в Леверкузен и ми излезе дубълчето!
                    Жалко за Артилерията, пак си отпадат рано, но този път даже нямат извинение за лош жребий, каквото ще имат Шитита например!

Коментар

• Димитров паднал.
                      Докат е ВАЖНО, с какви гащи си се самофотографирал на фона на новата си кола, така ще е ...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• аз гледах мача - мисля, че игра много-много по-слабо и съвсем заслужено загуби. Разби се да прави непредизвикани и двойно грешки, а първия гейм го загуби като водеше с 5:3 и падна с 5:7 Напълно закономерен резултат - не знам дали в дупка, или не му се ограе, а му се скача от скали, все пак е на 23 и му се гонят курвентии, но определено няма потенциал за нещо повече от топ 10, пряко сили, ама много пряко сили топ 8, щото не виждам кой ще измести там.
                        Иначе тази пръчка Харисън едно време също беше млада надежда заедно точно с нашия, Доналд Йънг и РаПонич, като всичките надежди, само рапона проби по-сериозно и нашия, маакр и не напълно, останалите си се борят да влязат в топ 100, така че нека не сме чак толкова взискателни към Глигорча

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Марандич, съвсем прав си, но човека се радва на славата в момента - снима се с Маша, снима се с мечока, скача от скали по гащета да радва очите на фенките...верно че тя славата не е от спортно естество, но нали му докарва спонсорски договори !

... а аз даже за момент мислех да сложа леф за 2-0 на Григор (в колонка с други прогнози както правя в последните дни)!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Марандич, съвсем прав си, но човека се радва на славата в момента - снима се с Маша, снима се с мечока, скача от скали по гащета да радва очите на фенките...верно че тя славата не е от спортно естество, но нали му докарва спонсорски договори !

Коментар

• Тоя наш Гъргор, откакто се хвана с тази шаврантия Шарапица полетя надоле да'е ...

От миналата година пея, че трябва да смени Рашид вече - евала на чиляк - даде му кондиция, ама от предишния му тенис нищо не остана.

Атрактивен, нападателен стил, разнообразие от удари.
                            ------------------------

В момента тече някаква мъка - затворен, дефанзивен тенис - цульо и пульо го разкарва по корта, защото го научиха, че денси с 3 пикливи удара само и го разхождат като водоноска.

Няма сервис вече - срина се. Денси точно с 2 вида сервис - първи на бекхенд страната и втори с кик в тялото.

Ма, браус Гришчо - браус - кучетата в махалата вече те научиха и даже не лаят като биеш сервис.
                            ----------------------------

За капак му се тръсна оная дърта уроспия Маша и да му мели по цял ден на главата колко "сложно" нещо е тениса и как трябвало да се решава с великата рушка душа, иначе не ставало.
                            ------------------------------------

Гъргор немедлено да оритва Рашид и Маша накуп - с благодарности, бът ъф коурс и да си вземе нов треньор, който е играл тенис поне.

Спешно да смени сервис, че е пълна шматка вече на този компонент, а без сервис накъде, че не мога да се сетя.

Да поработи върху ретурите, за да натиска още оттам съперник, дори и с малко риск, че тия слайсове от бекхенд в център корд ги научиха пак песовете от махалата.

И да се научи да денси по-прагматично. Като имаш противник, който е преодолим го дъниш за 1 час и отиваш да си пиеш коктейлите, а не да изпуска 3 мач бола във втори сет като днес.

Като му видях статиската от 2-ри сет се изсмях за брейк-пойнт - 3 от 20.

От 20 шанса за пробив - взел само 3. Това говори за пълен смях.

Класните играчи си вземат всичко, което им се отвори като шанс.
                            ---------------------

Останалите му компоненти от играта не са толкова зле и физически не е толкова зле.

Но пример с Федерер си стои от преди месец. Нашият се наточил за дълъг мач, а оня го прегази 6:2 и 6:2 за час.

Кой ще те бави, бре Гъргоре и да те чака да си показваш "физиката".

П.П. Джокович му направи същия сеанс веднага след като загуби в Мадрид, още на следващата им среща. Направо го попиля без да го бави.

В Мадрид Джоко каза, че въобще не бил тренирал 2 седмици за турнир и вероятно е бил прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Роджърс: Бяхме великолепни отзад

Прочети още на: http://www.gol.bg/liverpool/2015-02-...ikolepni-otzad
                              великолепни са и отзад и отпред .................. добре, че съдиите ги бранят, че щеше да е пълно кошчето

съдията не свири две чисти дузпи за светците през уикенда

миналата седмица пък каква смешна дузпа им подариха на лузърите за пореден път ............... не е за разправяне...

Коментар

• БРАВО!!!

Черно море е новият носител на Купата на България по баскетбол

Коментар

Working...
                                X