Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТова колело дето щеше да ви прави шампиони?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСпециално Челскито, от както Абрамчик, пък и преди това (времената на Дзола, Десаи и т.н.) винаги са се напъвали де що има да вземат! Особено в моменти, ако им бяхме дръпнали за титлата! Моу нищо не пуска на другите - голям куче е!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеКолелото се върти...... Е не мога да не се изсмея кои точно фенове рИвър от съдиите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеКолелото се върти...... Е не мога да не се изсмея кои точно фенове рИвър от съдиите...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеза първата част - съгласен съм
За втората - не съм. Венгер си играеше с дечурлигата дори и финалите, а съра директно отебаваше турнири различно от ШЛ и ШипЪ. Сравнението с отбори като челси и ливера е нелогично - едните имат играчи като за 3 отбора, а другите се радват като малки деца на всяка купичка, щото шипче няма да видят скоро Твоите градски любимци са компилация от първите 2 - хем имат много играчи, хем купата им е много важна, щото се води трофей, а те милите си нямат почти никакви
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЯвно ФА много иска да натрие носа на ЛВГ: такова съдийство насред ОТ не съм виждал от както онзи смешник Чакър-а вдигна смешен червен картон на Нани срещу Реал!
Въпреки че и без него може би щяхте да биете след подаръка от Валенсия, все пак решенията му бяха меко казано скандални!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСигурен съм че не е нарочно! Гледам ги тези смешковци английските съдии - даже нашите изглеждат добри спрямо тях! Точно трите положения, които посочи повлияха на мача! Не че щяхме да изравним 11 срещу 10, но вероятността беше много по-голяма отколкото 10 срещу 11, там нещата отиваха на голяма загуба - добре че ДДХ спаси две положения на Касорла и Санчез!
ПС Не си съвсем прав в твоя послеслов, защото Венгер пускаше младежите в първите кръгове, а ако успееха срещу отборите от Лига 2,3,4,5 към края все играеха титулярите!
Да не говорим, че такива "големи" отбори като Челси и Ливърпул винаги са играли с пълните си състави за ФА, така че не виждам голяма промяна за нас и артилеристите спрямо останалите отбори!
За втората - не съм. Венгер си играеше с дечурлигата дори и финалите, а съра директно отебаваше турнири различно от ШЛ и ШипЪ. Сравнението с отбори като челси и ливера е нелогично - едните имат играчи като за 3 отбора, а другите се радват като малки деца на всяка купичка, щото шипче няма да видят скоро Твоите градски любимци са компилация от първите 2 - хем имат много играчи, хем купата им е много важна, щото се води трофей, а те милите си нямат почти никаквиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетук съм съгласен с мнението ти - само дето не съм сигурен дали имаше умисъл, просто английските съдии са си хомосекшуъли и са ултра некадърни. Факт е, че трябваше да изгони Белерин - 100% втори жълт картон, фаул срещу Ди Мария имаше, фаул срещу Янузай (извън наказателното) също имаше. Мачът вероятно щеше да е Х - безумни сте в защита, а Ман Гал е още по-безумен като тренер - това ви го казвах още при назначаването, но спорихте с мен тогава. Просто не става за тренер и толкова - доказа го и със смените на полувремето, които му ограничиха избора след това и не можа да пусне фалкао примерно. Арсенал не блестя, просто се възползва от подаръците и победи заслужено, макар и след съдийски аванти.
П.С. Прави ми впечатление, как велики преди клубове като юнайтед и арсето играеха с резервите за факъп-а, а сега се пускат с всички титуляри с надеждата да спасят сезона А преди се бореха за титлата и ШЛ, а не за някакво мижаво турнирче, но титлата и ШЛ отдавана вече са само спомени...
ПС Не си съвсем прав в твоя послеслов, защото Венгер пускаше младежите в първите кръгове, а ако успееха срещу отборите от Лига 2,3,4,5 към края все играеха титулярите!
Да не говорим, че такива "големи" отбори като Челси и Ливърпул винаги са играли с пълните си състави за ФА, така че не виждам голяма промяна за нас и артилеристите спрямо останалите отбори!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЯвно ФА много иска да натрие носа на ЛВГ: такова съдийство насред ОТ не съм виждал от както онзи смешник Чакър-а вдигна смешен червен картон на Нани срещу Реал!
Въпреки че и без него може би щяхте да биете след подаръка от Валенсия, все пак решенията му бяха меко казано скандални!
П.С. Прави ми впечатление, как велики преди клубове като юнайтед и арсето играеха с резервите за факъп-а, а сега се пускат с всички титуляри с надеждата да спасят сезона А преди се бореха за титлата и ШЛ, а не за някакво мижаво турнирче, но титлата и ШЛ отдавана вече са само спомени...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеДума имата... Полки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениепонеже не знам как ще завърши мача довечера, то поне един виц да пусна:
Божинката видял, че на гърба на един от играчите на Сити пишело ZA BALETA и в следващия си мач излязал с фланелка ZA ORKESTARA.
Откакто видях как Барбукофф как денси в ШЛ, разбрахме защо Божинов паркира автомобила си на парко-местата за инвалиди.
Забележка: Виц е по повод заснетия автомобил на Божинов кацнал в на място за инвалиди в столичен Мол.
Коментар
Коментар