Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
ти си едно папийче на което му е трудно да мисли, а хиляди пъти съм те призовавал да го правиш ...................... но ти си тъп и упорит
на всеки един игрови пост съм ти изредил кои играха снощи и кои са титулярите на техните места и ПОВЕЧЕ НЯМАМ КАКВО ДА ТИ КАЖА
"ама миналия мач играл този, ама не знам си какво още" и тем подобните ти глупости ти ги оставям да ги осмислиш поне една вечер ...................... за твоите възможности ще са необходими няколко седмици

чудя се как да ти обясня, че Чембърлейн и Росицки дори и не играят на една позиция
щом ти казвам, че Счесни е резерва в АРСЕНАл от 02,01,2015 година --- значи е така ................. във висшата лига и в ШЛ играе Оспина от нова година насам, а поляка седи резерва и не е контузен през това време .................. как да ти го набия в кухата кратуна --- не ми е ясно

Гибс е титуляр, а Монреал е резерва ................ не гледай последния мач с КПР, а виж в последните 5 мача кой играе ................. виж в мача срещу Монако кой игра .................... ЗАПОМНИ, ЧЕ ГИБС ИГРАЕ ТИТУЛЯР ВЪВ ВАЖНИТЕ НИ МАЧОВЕ, А МОНРЕАЛ ГО ЗАМЕСТВА САМО КОГАТО ТИТУЛЯРА Е КОНТУЗЕН ИЛИ КОГАТО НА ТИТУЛЯРА ТРЯБВА ДА МУ СЕ ДАДЕ ПОЧИВКА
анадъмо??? ..................... бих написал целия пост на любимия ти говежди турски език за да ме разбереш по-лесно, но знам само тази дума за съжаление...
Коментар