Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеполкича явно е решил да изпрати видео от единствения гол на тимчето му (а май станаха 2 със снощния) в "Горната група", за която драпаха със зъби и нокти, само за да са барабанчето на останалите. Не казвам тъпана, защото тази роля е отредена за чорбетата, но да не се бъзикам много, щото ние пък ритаме за здраве (то като няма и кинта, какво друго остава), но поне имаме някакъв шанс за неква купичка, колкото и маргинален да е този турнир
Само телюгите се правите на цапнати и неразбрали.
П.П. Перуката в момента са оглеждали стадионите и затова е този напън да ограничат брой отбори и да изнудват тимове кат' Доко Горна да влизат в А група, а бизнес тук е ревнал, щот' ходят да ги изнудват за касичка за отбор.
Ами, нема кинти за отбор в А група, а те напъват, щот' стадион с осветление и ще покрие изискванията на Перуката.
Е, виж Монтана - 1.7 млн. бюджет за клуба им, дет' все скимтят, че били най-кофти регион на Юръп. За сравнение тук къпим с 300 хил. и рекет от фирмите да се допълни.
Друго си е Бироето, дет' държавен ТЕЦ го киха с 6 милки левас/годишно и ни ръга сметките за ток или Разград със скромната субсидия от 5 милки левас за стадион.
Та, тичане за здраве му е майката и за чорбата и за твоите. То при вас поне се правят на циркаджии, че щели да плащат някога за стадиона, докат' го строят. Лафчета за балъци, докат' при нас не можем да сберем пари за топки за децата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемани го полкича (макар че споделям мнението му, че моментната форма на пърцилоната е много по-добра от вашата), на него само манафи и цигани са му в главата, което е нормално за фен на отбор, чиито съкращения на името на Anal, Arse и ASL (Аge, Sex, Location за по-старите от мирковете и т.н.) Но пък без него е скучно - няма кой да ръси глупсоти на килограм, при това да звучи "авторитетно" в съюото време. Пожелавам му дълъг живот, за да може да види отново любимците си (било ботевЪ, било Арсето) с титла
На тия дето моат да още да одат де...
Просто, ни изпотрошиа футбалерите... ВСЕКИ противник, се чуства ДЛЪЖЕН, да извади поне един наш от терена... Баси... А и явно програмата е доста тежка. Дори и за професьонални ритнитопковци...
Каквот - таквоз...
Единственото, което ми се ще, е да вкараме гол на Камп Ноу ...
С тия (незнам дори кои ще са ) защитници, предполагам, че няма да опазим мрежата суха, но ако вкараме гол на чужд терен ще е добре... Па на реванша, ще видим, кой ще е на линия...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение1-во място в долната шестица? За това дават ли купа?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениете тея едните изобщо не им трябват голове и затова във вторник дузпите ги пращаха в облаците
нали го видя партугалския циганин .................. на полувремето вкарва дефанзивен играч да пази резултата, а олигарха на чукоткия се радва като малко дете на тоя "специален футбол"
абрамчик и той издиша ................ преди години каза, че чукотките му трябвало да играят като АРСЕНАЛ и затова изгони преводача ................... накрая пак го прибра за да му гледа "специалния футбол"Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеза 4 дни БАРСА наниза 14 гола, а вчера мюмюните отнесоха още 2 шайби ................ безобразно слаби
дано БАРСА не подцени байрямите и дано не са си вкарали всичките голове, а са оставили една кошница и за гостите от мюмюнияХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеполкича явно е решил да изпрати видео от единствения гол на тимчето му (а май станаха 2 със снощния) в "Горната група", за която драпаха със зъби и нокти, само за да са барабанчето на останалите. Не казвам тъпана, защото тази роля е отредена за чорбетата, но да не се бъзикам много, щото ние пък ритаме за здраве (то като няма и кинта, какво друго остава), но поне имаме някакъв шанс за неква купичка, колкото и маргинален да е този турнир
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеимаш ли пари да си платиш за това удоволствие???Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеThe memory remains!
П.С. Апропо, още не сме били Морето, амакр че мисля, че имаме по-големи шансове от тях. Отделно нямаме лиценз за Европа, та не се знае, знае ли сеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЕее тук леко ме разочарова, а уж си стар играч и ги нюхаш нещата! Ените шампиони и играят с добър отбор на когото му трябват точки, другите хем им трябват и точки и голове хем джиткат с най-слабия... Е, мисля няма място за сравнение!
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеТи я кажи нещо за новия шампион на Англия или по-точно за начина по който това се случи!?
абрамчик и той издиша ................ преди години каза, че чукотките му трябвало да играят като АРСЕНАЛ и затова изгони преводача ................... накрая пак го прибра за да му гледа "специалния футбол"fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеза 4 дни БАРСА наниза 14 гола, а вчера мюмюните отнесоха още 2 шайби ................ безобразно слаби
дано БАРСА не подцени байрямите и дано не са си вкарали всичките голове, а са оставили една кошница и за гостите от мюмюния
Ти я кажи нещо за новия шампион на Англия или по-точно за начина по който това се случи!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИзвините мИня пожалуйста, някой може ли да ми прати линк за гол на Цеца през 2015 година?
За вкаран гол имам предвид?
П.П. Гол е т'фа дет' пресича линията между две греди и се спира понякога в мрежата.
Та, линк за 2015 год. някой може ли да ми прати да'е ..?
Тенкю съм в адванс!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар