Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Днес има годишнина на Цеца Чорбарска и няколко отбора ще изиграят демонстрационни мачове в тяхна чест.
Юве Мадрит и Пръца Бахрейн.
-------------------
От цялата Галактика валят приветсвени телеграми, а всички рогати днес трябва да са с нови звънчета на шиите си и да пеят за 32-та титла.
Пейте!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПрогнози за мача днес?
Аз го виждам 1 на мъка, но не знам за кой отбор - мисля че италианците ще изментят балерините, ама знае ли човек - все пак начело на Реал е италианец!
Инак, некакси си мисла, че единицата, мое да е само за Дъртата Дама.. Знам ле и аз вече ??Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениечорбата най-накрая намерили спонсор - Coca Cola ZERO
Колко смешно?!
И ви нанизаха 6 победи през това време с няколко тройки за армаган. Е, смешно си е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеpolki,
Тия малките няма ли да вкарат вече ???
Нали академията е гордостта на Арсенал
За довечера е ясно ама сега...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Цитат:
Дадохме ви през това време Бончо Генчев, Ивайло Йорданов, Балъка, Трифон, Цанко и Кирячето.
--------------------------------------------------
Половината национален отбор за САЩ 94.
------------------
Ботяфф какво даде през това време?
П.П. Не ме обиждай на отбор и регион, щот' аз съм спал по хотелите ви там. А, ти дори не си идвал насам, че да обиждаш и не знаеш колко струва бира в лоби бара на Тримонцуим да кажем. ( среден клас хотел, държан от турче като инвеститор заради хазарт ).Last edited by X_Y; 04.05.2015, 21:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
Бащата на Божинов ( втория ) и Бончо Генчев.
Майните ви харесвам, ама ти си рядко кух да ми обясняваш какво става тук в момента от 180 км.
Широко-скроени сте и космополити. Млъкни малко, че ти в Горна си идвал сигурно преди 30 години - демек никога.
За Търново да не говорим. Гледал си го само на снимки. Иначе си голем "патриот" с кинтите на Василев, дето ще плащаме 16 млрд. левас за твоето чудо Ботяфф ....
Кой го плаща? Ти ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЗатова и Божинов избяга и не иска да тренира тук. Пак е от нашата школа.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеA защо не се замислите да отворите една фабрика за бодлива тел с това вашито Доко.Все ще се намерри някой да ви спонсорира с едно кило карфици
Ами, ние сме ви столицата на БГ над 800 години и не влизаме в уговорки с никого като твоята ФК Лесна.
П.П. Нямаме кинти за А група, а ни напъват. Нормално е телюга кат' тИбя да не знае, че ние сме с третото осветление на стадион в БГ над 30 години.
Дадохме ви през това време Бончо Генчев, Ивайло Йорданов, Балъка, Трифон, Цанко и Кирячето.
Половината ви нац. отбор мина оттук, а ти се гавриш с нас, защото станахте 4-ти в света.
П.П. Ти какво мислиш, че от школа с над 250 деца да излязат те е 'ногу лесно ли?
Ама, гледай си двиЗдъта Гаджев и не се обаждай как се изкарва футбалер на световно ниво.Last edited by X_Y; 04.05.2015, 15:36.
Коментар
Коментар