IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
    Да, това си става новина:
    Шок: Половината голове на Ливърпул нередовни!
    Финансовият благодетел на Левски би го написал точно по този начин
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      От двата които те са вкарали идва 50%

ПП Не че и Юнайтед е много напред - един автогол и един гол до сега...
      Да, това си става новина:
      Шок: Половината голове на Ливърпул нередовни!

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
        Един единствен гол бе нередовен и тове се случи срещу Борнемут. Хайде да не виждаме тенденции в изключенията.
        А точно в мача срещу вас ни бе отсъдена такава засада, която буквално зачерква понятието "пасивна". Да не правим трагедии обаче. Истината е, че тази година съдиите в Англия вероятно ще надминат некадърността, демонстрирана през миналия сезон.
        От двата които те са вкарали идва 50%

ПП Не че и Юнайтед е много напред - един автогол и един гол до сега...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          в 3 поредни кръга лузърите ги бутат съдиите напред

(
          Един единствен гол бе нередовен и тове се случи срещу Борнемут. Хайде да не виждаме тенденции в изключенията.
          А точно в мача срещу вас ни бе отсъдена такава засада, която буквално зачерква понятието "пасивна". Да не правим трагедии обаче. Истината е, че тази година съдиите в Англия вероятно ще надминат некадърността, демонстрирана през миналия сезон.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            в този кръг им вкарахме чист гол който съдиите отмениха незнайно защо...
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Някой няма ли да коментира мачовете в Англия?
              в добрата стара англия няма нищо ново и затова не се коментира

в 3 поредни кръга лузърите ги бутат съдиите напред

в миналия кръг им зачетоха гол от чиста засада .................. нямаше нужда от повторение на ситуацията дори

в този кръг им вкарахме чист гол който съдиите отмениха незнайно защо...

и така си е всяка година в най-честното първенство в което съдиите определят кой и как ще завърши

Коментар

• Някой няма ли да коментира мачовете в Англия?

След три кръга за мен основното е, че топ-отборите са пълен ТАШАК! Очаквам пак да не стигнат по-напред от четвъртфинал в ШЛ!
                Аз ще коментирам основно моите хора:
                Странни резултати - 3 мача, 2 победи с по 1 на мъка и едно мъка на мъка (въпреки че там и Крул игра като лъв)! Вижда се че отпред сме трагични! ЛВГ натири РВП обаче не си подсигури класно попълнение! Сега пуска Рууни 9ка както всички искаха, но не знам защо нищо не му се получава на нашия капитан! Иначе като халфове определено съм доволен - Швайни и Шнайдерлин са класни попълнения, за Мемфис няма какво да коментирам - дано се превърне в следващата ни голяма 7ца! Дармиан също много ми хареса - на светлинни години пред оня житен бегач Валесния! А мисля и че е време е да пускаме Де Хея да си ходи в Реал - Ромеро е добър вратар!

Ливърпулите - и те като нас: 2 пъти 1-0 и едно 0-0 навън на Арсенал...четох, че победния им гол срещу Борнемут "официално го признали за нередовен" ама файда за новаците няма...не мисля, че с този отбор могат да се преборят за топ 4, освен ако конкурентите им не ги налегне голяма криза!

Шампионите от Челси почнаха зле за техните стандарти! В първият мач червения картон ги прецака - прецака и мен щото бях заложил на тях! Мисля, че няма как да станат пак шампиони! Всички ги мразят и им скачат на кръв - прав е преводача, че всеки иска да паднат - основната причина, за което е той! Хиляди песни се пеят за "boring Chelsea" - това няма как да е случайно! В новите попълнения въобще не мисля, че Педро е кой знае какво - като фен и на Барса 1000 пъти ми е строшил нервите с неадекватните си отигравания!

У Арсенал - и там мъка! Липсващото звено за титлата Чех ги провали още в първия кръг! Вчера им спаси точка, но явно си е рисков играч - в един мач ще извади 4-5 чисти положения - в друг ще пусне 2 левашки! С други думи - нищо по-различно от Шчесни! И те имат нужда от подсилване, но с тези спекулации (Бензема, Кавани) нищо не очаквам да стане...както и с нас с Рамос/Бейл/Роналдо! И при тях не виждам положително развитие, което да ги дигне на стандартното 3-4то място!

Големият Х за сега са Шитито! Гледах им почти целия мач срещу Челси: голямата им покупка Стърлинг бе най-слаб от всички 24-5 човека, които играха. Но пък ЯЯта пак в добра форма, Агуеро - най-добрия нападател в Англия, и Силва не лъже... Нормално сега се открояват като фаворит за титлата, но да видим до кога ще продхължат. Агуеро и Силва много взеха да се чупят, а без тях не ги виждам Шитита!

Коментар

• Първоначално изпратено от akimko Разгледай мнение
                  По-добре аматьори от колкото вечно втори!!!
                  това бе добро ................... разсмя ме

Коментар

• По-добре аматьори от колкото вечно втори!!!
                    врати блиндирани врати входни врати

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Празнува седмицата на чорбетата. Запей за 32-тата, Груйчи. Запей!
                      Титлата във В-група ще я добавяте ли?

ПП Добре, че ви вкараха административно там, че феновете да са доволни от красива игра с много голове!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Груйче,дека си бре!!!Не мога да оставя без коментар този изумителен швейцарец!!!Справка:Тодор Попов!!!
                        за съпруга на кравата Мил(р)ка добро или нищо - нищо Най-мразя истински звезди (като него и шумахер), дето, след като вече станат тупани за развеждане на панаирджийски мечки, продължават да си стоят в тура зарди пустите пари, ама то и да имаш крава за жена, си изисква поддръжка... А и напоследък само се ушивам от залози, та съм се зАпрел да ги гледам (пък и отказах булшиткома и минах на виваком - зер спонсори са все пак, да дам и аз скромния си дан към тях)
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          Груйче,дека си бре!!!Не мога да оставя без коментар този изумителен швейцарец!!!Справка:Тодор Попов!!!
                          Празнува седмицата на чорбетата. Запей за 32-тата, Груйчи. Запей!

Коментар

• Груйче,дека си бре!!!Не мога да оставя без коментар този изумителен швейцарец!!!Справка:Тодор Попов!!!

Коментар

• Е, мълчах си да'е ... че Груец ме запцува вчера, че съм карък, щот' Пироница през ден бие Животнуту.
                              --------------------------------

Първо позитив:

- Гъргор се опита да денси тенис на високо ниво и да е агресивен.
                              - определено много по-красив тенис от предишните клиширани удари от 3 ( три ) на брой в арсенал, както го пречупи да денси Рашид;
                              - през цялото време диктуваше мача, въпреки че загуби ( и то не срещу кого да е );
                              - спрял е да прави бекхенд слайс на ретур, от което ми се повръщаше, когато го видех;
                              - форхенд и бекхенд му работят добре и са агресивни от крайната линия.
                              -----------------------------------------

Негатив:

- никакво развитие на сервис ( продължава да дъни с два варианта за първи и втори );
                              - липса на психика, когато във втори гейм поведе и позволи да върнат пробив, а за трети гейм допусна от 5:2, да го обърнат до 5:7;
                              - не може да затвори мач - накратко;
                              - прави грешка, че си затваря точките категорично ( тип разстрел ), докато трябва да мори противника нон-стоп и да му ги дава такива, че да ги гони, с цел да го контузи. Това е тотална грешка, че иска да му ръкопляскат, а не си гони интерес от крайния резултат, като да се самоконтузи противник, щот' го разхождаш като линейка, е също част от играта. Накратко е наивен и затова все му вземат мачове противници, които са играли по-зле и са по-калпави в този момент, но статистиката отчита резултат. Играта ще се забрави. Затова нашият е пълен балък.

П.П. Като цяло промяната с тренер и Маша се отразява добре - върна агресията в играта, с която го заобичаха хората някога, но греши елементарни топки и рискува прекалено други.

Смяна на темпо му е трудна за нагаждане, ръката му още не може да минава от атака в дефенс, а стои твърда и продължава да блъска, когато ръката му трябва вече да гали топката.

Не знам дали ще го гледам пак скоро - днес не ми скъса нервите, защото сам се би и беше по-добър в целия мач. Кърках си и му гледах сеир, да видя има ли разлика след промените, които предприе.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                днес, т.е. реално утре от 2 часа.
                                А кефалчето пак задава отговори
                                хи,хи!Явно много сме били на кльона!В 96 мин. печалбата ми изфиряса!Ми то беше гол след гол!!!

Коментар

Working...
                                X