Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
ама не в умрялото на 09.09. 2016 "кирливо дружество", както го нерече настоящият собственик на оранжевия хибрид...
В друг отбор е ритал кафала, макар че и той се сля и вля 5-6 пъти и стана особено известен с едни оди за Симитли
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Да ти кажа личи ти че си бил футболист
В друг отбор е ритал кафала, макар че и той се сля и вля 5-6 пъти и стана особено известен с едни оди за СимитлиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
Отдавна не гледам такива!!!А бях страхотен футболист и почитател!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
Що бе...гледай тоя та*ак наречен Купа на конфедерациите! Днес е другия полуфинал...със сигурност ще е по-интересен от вчерашния булшит!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
Що пък да им тегля майката!!!Включвам талавизоро!!!Ако ми харесват ритнитопковците,ги гледам!!!Ако не,има и други канали!!!Колиездене,тенис,комедия,научно-популярни и други!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Благодаря за пожеланията, но илюзии не си правя - слаби сме, даже много слаби. Все пак трябва да отстраним Сутиеска, а за Хайдук - каквото сабя покаже, ако стигнем до там. ПОне да си зитърпим наказанията без публика...
При вас проблемът е, че вярвате на един доказан измамник. То не че имате алтернатива - и ние нямаме. Т.е. има алтернатива - теглиш една майна на всичко и това е, ама това алтернатива ли е? Успех и от мен на отборите ни в Европа - всички съперници са тегави, но преодолими, а ако почнем да се плашим от подобни "колоси", по-добре директно да закриваме всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениеНай-големия тумор в родният футбол беше разкоспириран от УЕФА. Не само завлякоха милиони дългове, а сега извадиха Литекс от европейските турнири заради тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЖалко наистина, но ще го преживеем, успех на участващите в турнирите...
При вас проблемът е, че вярвате на един доказан измамник. То не че имате алтернатива - и ние нямаме. Т.е. има алтернатива - теглиш една майна на всичко и това е, ама това алтернатива ли е? Успех и от мен на отборите ни в Европа - всички съперници са тегави, но преодолими, а ако почнем да се плашим от подобни "колоси", по-добре директно да закриваме всичкоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар