Благо тире Джийзъса тире Колизеума почва титуляр срещу Ливърпул...удри Благо!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение...
Продължаваме напред с тениса и Гришо
Отказал се е при 6:7;1:4 и сега ще ми канселират залога, а тази част беше 1,95
Дано поне Грищо да бие, че да знам защо няма да взема пари от този бет...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДанке!
Чудя се да го гледам ли, защото последните пъти като го киризя и пада да'е ...
Гледах срещу Надал и си изгризах ноктите от яд!
Срещу Чилич не гледах и той взе че би! Ще пробвам същия мурафет и днес, па барем бие
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеСя, Груец, шти отговоря, въпросът е много лесен:
Аз в момента съм за ЦСКА, който се материализира в АД-то, което е фалирало - онова в производство по несъстоятелност. Ако някое от другите ЦСКА-та, които си изброил го наследи юридически - ще съм от него. Реално всички тези ЦСКА-та са направени с тази цел - да поемат дейността от финансовия труп, който вегетира в момента във В група. Други въпроси имаш ли?
Айде и теб да те питам, защото знам че по- те слуша главата от заблуденото момче по-долу, дето цяла сутрин рови в ТР, за да се изцепи накрая във форума, че бачо ви Тодор още ви е мажоритарТа: Кой ви е, аджеба, собственик на Лецке, момко?
И в заключение, няма да спра да ви напомням - Васил Иванов Кунчев ви гледа от небето, мишоци!
Да.
Браво!
Те това е отговор на истински красноармеец!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТук ще ти отгвороя аз вместо Дидака, щото той пак ще избълва една торба простотии, в които няма нищо конкретно, освен смешки тип - глей къв тюрлюгювеч си забъркал, аз съм много велик, чорбата е още по-велика и т.н.
ФК Чорба не са фалирали технически, просто не покриха изискванията за А група. Те дори не са в несъстоятелност, а са в процедура по такава, т.е. имат право да играят при аматьорите, защото дружеството все още реално си съшествува в правния мир. За заплатите - е, не знам как става, сигурно са работниьи в завода на Тимбарк или Грейт Уол, в краен случай на Петрол, знам ли
Аз обаче имам един конкретен въпрос към Дидака - ти от кое цска си:
1. "ФК ЦСКА" АД на Гришата с Пламен Марков, регистрирано на адреса на стадиона
2. "ФК ЦСКА - София" ЕАД на Божков, и то регистрирано на този адрес
3. "ФК ЦСКА АД" АД на Манджуков и Инджов, регистрирано на друг адрес, но със собственизи Милко и сина на Манджука, който са реални собственици на чорбата към момента
4. "Професионален футболен клуб ЦСКА" АД - това е дружеството с дълговете, което играе във В група със собственици Милко и малкия Манджук и главен кредитот (уж) Гришата и държавата, регистрирано на адреса на стадиона
5. "ЦСКА 1923" АД на Паро Никодимов с предмет на дейност администриране и упраеление на отбори по футбол
6. "ЦСКА Възраждане" АД и то с предмет на дейност като на Паро Никодимов и капитал 300 000
А отделно от тях, за разкош имаме:
1. "ЦСКА ИНвестмънт" ЕООД на Александър Тодоров с едноличен собственик на капитала "Професионален футболен клуб ЦСКА" АД
2. "ЦСКА-АС-23" ООД на Емил Данчев, и то регистрирано на адреса на стадиона
Та кое от всичките е ЦСка?
П.С. А и още един въпрос - Как така отбор наречен официално "Професионален футболен клуб ЦСКА" АД играе в АМАТЬОРСКАТА В група
1.Кой е собственика на Левски?
2.С какви пари се строи трибуната и чии?
3.Кой уреди Левски със спонсори?
4.Колко са дълговете на Левски и защо НАП не си ги иска
5.Какви са изтинските заплати на футболистите крият ли данъци и осигуровки и кой ги плаща?
Коментар
-
Ся, Груец, шти отговоря, въпросът е много лесен:
Аз в момента съм за ЦСКА, който се материализира в АД-то, което е фалирало - онова в производство по несъстоятелност. Ако някое от другите ЦСКА-та, които си изброил го наследи юридически - ще съм от него. Реално всички тези ЦСКА-та са направени с тази цел - да поемат дейността от финансовия труп, който вегетира в момента във В група. Други въпроси имаш ли?
Айде и теб да те питам, защото знам че по- те слуша главата от заблуденото момче по-долу, дето цяла сутрин рови в ТР, за да се изцепи накрая във форума, че бачо ви Тодор още ви е мажоритарТа: Кой ви е, аджеба, собственик на Лецке, момко?
И в заключение, няма да спра да ви напомням - Васил Иванов Кунчев ви гледа от небето, мишоци!
Да.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение16:00
Чудя се да го гледам ли, защото последните пъти като го киризя и пада да'е ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеГъргор от колко часа ще денси?Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТук ще ти отгвороя аз вместо Дидака, щото той пак ще избълва една торба простотии, в които няма нищо конкретно, освен смешки тип - глей къв тюрлюгювеч си забъркал, аз съм много велик, чорбата е още по-велика и т.н.
ФК Чорба не са фалирали технически, просто не покриха изискванията за А група. Те дори не са в несъстоятелност, а са в процедура по такава, т.е. имат право да играят при аматьорите, защото дружеството все още реално си съшествува в правния мир. За заплатите - е, не знам как става, сигурно са работниьи в завода на Тимбарк или Грейт Уол, в краен случай на Петрол, знам ли
3. "ФК ЦСКА АД" АД на Манджуков и Инджов, регистрирано на друг адрес, но със собственизи Милко и сина на Манджука, който са реални собственици на чорбата към момента
4. "Професионален футболен клуб ЦСКА" АД - това е дружеството с дълговете, което играе във В група със собственици Милко и малкия Манджук и главен кредитот (уж) Гришата и държавата, регистрирано на адреса на стадиона
5. "ЦСКА 1923" АД на Паро Никодимов с предмет на дейност администриране и упраеление на отбори по футбол
6. "ЦСКА Възраждане" АД и то с предмет на дейност като на Паро Никодимов и капитал 300 000
1. "ЦСКА ИНвестмънт" ЕООД на Александър Тодоров с едноличен собственик на капитала "Професионален футболен клуб ЦСКА" АД
П.С. А и още един въпрос - Как така отбор наречен официално "Професионален футболен клуб ЦСКА" АД играе в АМАТЬОРСКАТА В група
Недей бе човек...
За умрелите, или убаво или нищо...
мАни ги да си живуркат и да се дърлят по кьошетата на югозапада...
Що се занимаваш с аматьорштина ???Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Стига сте го дърляли ЦСКА....
Най - великият клуб в България !!!
Да не би като го няма в шампионата да е по- интересно....НЕ Е !!
Досега не съм гледал ни един мач....
Трябваше му катарзис и си го получи. Като се разкарат всички мутри и пиявици от футбола, нещата ще си дойдат на мястото.
Да влизат ликвидатори и догодина наново. Да си ЦЕСЕКАР е състояние на духа, а не диагноза като при левскарите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеАз паднах в канала, дано Аделаида вкарат...
Продължаваме напред с тениса и Гришо
Коментар
-
Коментар
-
Тук ще ти отгвороя аз вместо Дидака, щото той пак ще избълва една торба простотии, в които няма нищо конкретно, освен смешки тип - глей къв тюрлюгювеч си забъркал, аз съм много велик, чорбата е още по-велика и т.н.
Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнениеЗа последно - как фалирало дружество играе във "В" окръжна и как така плаща заплати като за професионален клуб а не погасява задължения?Last edited by Грую Груев; 05.11.2015, 13:30.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар