Brexit-a май продължава с пълна сила! Да видим..имам го 3:2 и 4:2 на ТР...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНачи на Месут Йозил майката викаш,а ...?
мнда ...
и на Кроос (90 мин..)
Некак си, не се ядосАх, като не излезе немскийот мач...
А чак къто свърши третия мач, ...
А и той не вървеше, спорет моята прогноза... втория гол падна бая късно ... осемсетата ли, там некъде ...
здраве да е..
емоциЙ да има ..
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениепо принцип, не съм ного ного по тотото, НО вчера ме озари и заложих...
два мача на точен
Унг-Бел 0-4
Гер-СлвК 4-0
...
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнениеТрябвало е и на единичните да сложиш, поне да избиеш. Респект за нюха
Както казах, не съм тотажия.. Просто така го ВИДЕХ..
Ама е нА ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениепо принцип, не съм ного ного по тотото, НО вчера ме озари и заложих...
два мача на точен
Унг-Бел 0-4
Гер-СлвК 4-0
...
Коментар
-
два мача на точен
Унг-Бел 0-4
Гер-СлвК 4-0
...
За днес си мисля Х/Х на дербито и победа с гол разлика за бившия член на ЕС
Успех на всички!
Коментар
-
щом отборът за права и свободи не иска да вземе парите на б-365, то тогава другия отбор с турски привърженици ще ги лапне
bet365 е новият спонсор на Лудогорец, обяви вчера клубът. Най-голямата компания за онлайн залози в света и петкратният шампион на България сключиха двугодишен договор, който влиза в сила от 1 юли. Логото на bet365 ще бъде за първи път на фланелките на Лудогорец за мачовете от втория квалификационен кръг на Шампионската лига в средата на месец юли.
Компанията е световен лидер в спортните залози и по-специално в залозите на живо, предлагайки най-добрата услуга относно брой събития на живо и брой предлагани пазари. „Радостни сме, че занапред ще си партнираме със световноизвестна и доказала се компания, свързана директно с футбола. Убеден съм, че съвместната ни работа с bet365 ще бъде ползотворна“, коментира изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеЯ да питам аз гуру-тата на тото:
Пуснах днес един фиш в Еврофутбол - всичко излиза до момента, като последния мач е волейбола Сърбия-България. Там няма такава тъпотия - за всеки резултат има отделен код. Та ... пуснах (според мен) кода за победа на Сърбия (298) и сега гледам, че същия код е за победител в петия гейм. Въпросът ми е какво става ако няма пети гейм - счита ли се за познат с коеф. 1.00 или духам супата за дето сутринта с горливите очи съм гледал бет-а?????????????????????
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!
звънни едно телефонче и питай или в някой специализиран форум на ЕФ
Коментар
-
HELP
Я да питам аз гуру-тата на тото:
Пуснах днес един фиш в Еврофутбол - всичко излиза до момента, като последния мач е волейбола Сърбия-България. Там няма такава тъпотия - за всеки резултат има отделен код. Та ... пуснах (според мен) кода за победа на Сърбия (298) и сега гледам, че същия код е за победител в петия гейм. Въпросът ми е какво става ако няма пети гейм - счита ли се за познат с коеф. 1.00 или духам супата за дето сутринта с горливите очи съм гледал бет-а?????????????????????
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!Only God Can Judge me...
Коментар
-
да уважим и другия гранд ...................... днес се навършва точно 1 година откакто Тодор Батков заяви, че подарява 99,8% от акциите на Левски на тримата нови собственици - Бойко Борисов, Делян Пеевски и Ахмед Доган
какво свършиха новите собственици за този кратък едногодишен период:
- започнаха да изплащат задълженията към НАП
- построиха новия сектор ............. засега без козирка
- класираха отбора в ЕКТ след двегодишна пауза в която не можаха да радват целия български народ и някои крайни европейски и азиатски държави
- обявиха 1 млн за нови попълнения за това лято
днес в чест на първата си годишнина новите собственици представиха новото (старо) попълнение:
В Подуене винаги са твърдяли, че "Левски" значи "Свобода".
И това е така.
А, от една година насам, освен "свобода" Левски вече значи и "права".
Права и свободи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
25% от населението е във Франция, за да гледа мачовете. Още 3 % са екипът, семействата и самият отбор.
Коментар
Коментар