Първоначално изпратено от Hakkinen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеслед първото полувреме и трите не излизат, но има още много време"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеОще първия не излезе. Добре, че ви послушахNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНевъзможнопоне 2 мача няма да излязат, според скромното ми мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеДнес победи за Сити, Арсенал и Ливърпул в права колонка за 3.86 коеф. как ви се струват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеДнес победи за Сити, Арсенал и Ливърпул в права колонка за 3.86 коеф. как ви се струватпоне 2 мача няма да излязат, според скромното ми мнение
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
За днес 2 залога:- Спартак Трнава, Войводина ДНБ, Над 2.5 Ал Раян - Ал Вакра за 2.10
- Над 1.5 гола да вкарат Спарта Ротердам и Клифтонвил, Над 1.5 гола в мача Мускрон-Зулте и Над 2.0 в мача на Хибърниънс (Малта) за 2.25
ПП Като привърженик на СПАРТАК ВАРНА, нямаше как да не подкрепя съименниците
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЗа днес съм пуснал 2 залога:- требъл НАД 1.5 гола в мачовете на Rosenborg, Celtic, Plzen за около 1.95
- Дортмунд ДА ВКАРАТ НАД 2.5, Билбао да бият, Над 1.5 гола в Спарта Прага - Шалке за 2.03
Дано Европа-та лига да ни донесе лефчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеМда, Ераносян набързо са го тръгнали сам
Сега да видим, кой ще е следващия.
Върти ми се страшно неправдоподобната опция за .... Стойчо.
Толкова е нестандартна и същевременно толкова фитва в ситуацията, че не е за вярване. Ще гледаме, да видим...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение...
Продължаваме напред с тениса и Гришо
Отказал се е при 6:7;1:4 и сега ще ми канселират залога, а тази част беше 1,95
Дано поне Грищо да бие, че да знам защо няма да взема пари от този бет...Only God Can Judge me...
Коментар
Коментар