IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    3 от 3
    Смятай коеф на требъл хискове!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      след първото полувреме и трите не излизат, но има още много време
      3 от 3
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Още първия не излезе. Добре, че ви послушах
        след първото полувреме и трите не излизат, но има още много време
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Още първия не излезе. Добре, че ви послушах

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Невъзможно поне 2 мача няма да излязат, според скромното ми мнение
            Съгласен! 1 и 3

Коментар

Днес победи за Сити, Арсенал и Ливърпул в права колонка за 3.86 коеф. как ви се струват
              По-скоро пусни Олимпиакос -1, ПСВ, Стяуа, Динамо Загреб -1

Коментар

Днес победи за Сити, Арсенал и Ливърпул в права колонка за 3.86 коеф. как ви се струват
                Невъзможно поне 2 мача няма да излязат, според скромното ми мнение
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Днес победи за Сити, Арсенал и Ливърпул в права колонка за 3.86 коеф. как ви се струват

Коментар

• За днес 2 залога:
                    • Спартак Трнава, Войводина ДНБ, Над 2.5 Ал Раян - Ал Вакра за 2.10
                    • Над 1.5 гола да вкарат Спарта Ротердам и Клифтонвил, Над 1.5 гола в мача Мускрон-Зулте и Над 2.0 в мача на Хибърниънс (Малта) за 2.25

ПП Като привърженик на СПАРТАК ВАРНА, нямаше как да не подкрепя съименниците

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      За днес съм пуснал 2 залога:
                      • требъл НАД 1.5 гола в мачовете на Rosenborg, Celtic, Plzen за около 1.95
                      • Дортмунд ДА ВКАРАТ НАД 2.5, Билбао да бият, Над 1.5 гола в Спарта Прага - Шалке за 2.03

Дано Европа-та лига да ни донесе лефчета
                      Скромни коефициенти, но и двата требъла излязоха....кофти че Селтик ми прецакаха един залог за корнери и един дубъл за картони и той не излезе та печалбичката намаля драстично

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                        Мда, Ераносян набързо са го тръгнали сам

Сега да видим, кой ще е следващия.

Върти ми се страшно неправдоподобната опция за .... Стойчо.

Толкова е нестандартна и същевременно толкова фитва в ситуацията, че не е за вярване. Ще гледаме, да видим...
                        Kлонирания призрак на директивата продължава да витае в главите на нареклите се красноарменци(ако истинските красноармейци знаеха душите им никога нямаше да намерят покой)

Коментар

• Мда, Ераносян набързо са го тръгнали сам

Сега да видим, кой ще е следващия.

Върти ми се страшно неправдоподобната опция за .... Стойчо.

Толкова е нестандартна и същевременно толкова фитва в ситуацията, че не е за вярване. Ще гледаме, да видим...

Коментар

• Благо тире Джийзъса тире Колизеума почва титуляр срещу Ливърпул...удри Благо!

Коментар

• За днес съм пуснал 2 залога:
                              • требъл НАД 1.5 гола в мачовете на Rosenborg, Celtic, Plzen за около 1.95
                              • Дортмунд ДА ВКАРАТ НАД 2.5, Билбао да бият, Над 1.5 гола в Спарта Прага - Шалке за 2.03

Дано Европа-та лига да ни донесе лефчета

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                                ...
                                Продължаваме напред с тениса и Гришо
                                Да го таковам тъпия японец
                                Отказал се е при 6:7;1:4 и сега ще ми канселират залога, а тази част беше 1,95
                                Дано поне Грищо да бие, че да знам защо няма да взема пари от този бет...
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X