IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    ....
    исландците нямат някакви големи футболни достойнства и разчитат само на дух и непримиримост .................. качества които изобилстват и при англичаните...

ясно, че гониш висок коефицент и то при двоен залог, но този мач ме съмнява

не знам ........... дано ти върже тази колонка

успех
    Верно е, че търся висок К, но пък от друга страна (почти) всички исландци играят в Англия и реално няма с какво да се изненадат. Очаквам един тотално селски мач, който в редовното време най-вероятно да завърши 0:0 (К 6,50) - Груйче, не преписвай
    Относно качествата на англичаните и тяхното изобилие можем много да коментираме. Моето лично мнение е, че след Русия те са най-слабия отбор на това европейско - гол от фаул, гол след безумна грешка на защитник и най-голямото шано дето му върза на ония (за мен пълен) безхаберник Стъридж в добавеното време. Видя се срещу Словакия, че в нападение са пълна нула и вярвам, че защитата на Исландия може да издържи (поне) 90 мин срещу тази радост за кълвачите,носеща три лъва на гърдите си...
    Мое мнение... неангажиращо... дето викаш - дано излезе
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
      Полкич, специално за теб:
      Швейцария - Полша Х2 ДШ
      Уелс - С.Ирландия 1
      Англия - Исландия Х2 ДШ
      Общ коефициент 6,50
      Успех!!!!
      ...пък и на мене
      благодаря, че си ми отделил внимание и време, но не надценяваш ли малко исландия?

верно, че англия не е кой знае какъв отбор, но стила на игра на исландия подхожда да поемат разгромен резултат от поданиците на кралицата

исландците нямат някакви големи футболни достойнства и разчитат само на дух и непримиримост .................. качества които изобилстват и при англичаните...

ясно, че гониш висок коефицент и то при двоен залог, но този мач ме съмнява

не знам ........... дано ти върже тази колонка

успех

Коментар

• Феновете на Артилерията:

"Welcome Vardy
        Welcome Var
        Welcome Va
        Welcome V
        Welcom
        Welco
        Wel
        Welb
        Welbe
        Welbeck."

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          къде се загуби, бе, муси?

това ти е последния пост останал 3 страници назад

кажи какво пускаш, че ми омръзна да чета за комплексите на някой от ДПС, ДС, че сега вече и за майка му каква била...
          Полкич, специално за теб:
          Швейцария - Полша Х2 ДШ
          Уелс - С.Ирландия 1
          Англия - Исландия Х2 ДШ
          Общ коефициент 6,50
          Успех!!!!
          ...пък и на мене
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Пък и ние с Верея не може да се мерим, те са сателит на новият микренски Фрнакеншайн

както се казва в известната българска поговорка:

луд умора няма - само се поти

собственик на Верея е публичното дружество Трейс Груп Холд АД, а стадиона на Верея се казва “Трейс арена” и е в село “Кольо Ганчев” квартал на Стара загора ................. стадиона им е с козирка за разлика от братската трибуна "кабрио" на гейарена

както е известно Трейс Груп Холд АД са особенно близки на настоящия премиер на България и собственик на 1/3 от акциите на Леевски от квартал Подуене

друго известно за Трейс Груп Холд АД, че строи некачествено, но ресорния министър Лиляна Павлова твърди, че няма как да ограничи Трейс Груп Холд АД до участие в търгове

че така със сателитите
            Last edited by 2012; 22.06.2016, 16:25.

Коментар

• Само за спорта ще се включа...За да е по темата...

Тая г-ца Алекс 262, незнайно защо трие в теми, дето рядко и за малко се нарушава добрия тон ....
              Явно абсолютно от нищо не разбира и отчита дейност, за да си защити заплатата...
              Оня ден изтри постове на колеги от Кръчмата.....( оттогава ми е леко антипатична ..)

пп Няма начин да не е г-ца...Хем нищо не разбира, хем е заядлива...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение

Това е положението
                не си прав

това е положението, но различно е географското местоположение

1. трите хубавици са от три държави на американския континент ..................... а БНТ е европейска телевизия ->>> в европа стандартите са различни все пак

2. не забравяй, че ко-водеща на човека с очилцата (Методи Манченко) е младата супер красавица Люба Пашова

3. съдийските отсъждания в мачовете се коментират от други две красавици Християна Гутева и Павлета Рашкова които са действащи съдийки и всяка вечер се сменят за разнообразие на зрителите

в крайна сметка искаме да гледаме хубави футболни мачове, а хубави жени има на съседния канал за възрастни

Коментар

ами пишете си сами тогава в темата - давам бойкот от 1 месец на темата и 1 седмица на сайта, ако не получа извинение. Егати, аз защитавам колега, при това от противоположния лагер, но човек, с който винаги сме се разбирали отлично, те ми трият мнението да си ви пишат само троловете тогава
                  Модераторът не обича кисело мляко
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

ами пишете си сами тогава в темата - давам бойкот от 1 месец на темата и 1 седмица на сайта, ако не получа извинение. Егати, аз защитавам колега, при това от противоположния лагер, но човек, с който винаги сме се разбирали отлично, те ми трият мнението да си ви пишат само троловете тогава
                    Опа, аз пък те цитирах...... очаквам метлата сега и да ми пратят мутри в офиса да ме бият. Бързичко си припомних защо спрях да пиша в останалите теми и си плямпам само в тази

Коментар

• ами пишете си сами тогава в темата - давам бойкот от 1 месец на темата и 1 седмица на сайта, ако не получа извинение. Егати, аз защитавам колега, при това от противоположния лагер, но човек, с който винаги сме се разбирали отлично, те ми трият мнението да си ви пишат само троловете тогава
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• не бе, купата е синя

Пък и ние с Верея не може да се мерим, те са сателит на новият микренски Фрнакеншайн
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

не е мое, но много ми хареса:
                          Ако искате да запеете мощно "We are the champions" на "Герена" . Заповядайте утре на концерта на Queen
                          След това начело с "новия вокалист" може да посетите и гей-парада...

Коментар

• не е мое, но много ми хареса:
                            Ако искате да запеете мощно "We are the champions" на "Герена" . Заповядайте утре на концерта на Queen

Коментар

• тази вдясно много често съм я засичал като дават снукър (един от любимите ми "спортове"), даже я гледах в Универсиада на живо, ама де да знам аз, че е булгаристанче тогава, та си викам - глей ся, имало и симпатични ингилизки, пък то нашенче

Коментар

• Не знаех, но гугъл ме информира

Коментар

Working...
                                X