IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Наско Сираков: "Премиерът е най-добре приетия политик в Европа!".

МНОГО Е УНИЗИТЕЛНО ДА ГО ДУХАШ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ..
    Нали гледах бе, не е духал - седеше малко на кестерме и странно изправен....
    Като си спомня майка му, Бог да я прости Славея, фин човек, умна, спокойна, много приятна...
    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
      Гетов вкара два гола за десетина петнайсе минути а какви пасове хвърляше към Костадинов и Стоичков не е истина....Т
      В този мач Гетов вкара 4 от 5-те гола.И аз бях там, и аз се забавлявах
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Факт, Кире, факт, но педераско раев няма какво да каже - иначе Илияна остава без кинти. Мен лично това изказване ме отказа от повече дарения засега, ако има развитие, пак ще дам, но Левски и педераско - не, не и не! Забелязваш ли друго - преди мисирките се счупиха да доказват, че литекс е цска, а то умре, а сега се прави всичко, за да се покаже, че Левски не е на Тиквата. Ми на Тиквата е в момента.

Бен, не очаквах, че Герджика ще слезе толкова ниЗко, не, не очаквах, но явно натискът и върху него е бил огромен, за да се извърти на 180 градуса - жалко, много жалко

Бате Пешо, цска умре, искаш или не. Това е факт. Апропо, язък, че си от Плевенско - Пламен Гетов игра и за ЦСКА, и за Левски, пък аз случайно съм имал вземане-даване с дъщеря му като студент. Беше уникален футболист, наистона уникален - такъв майстор на преките свободни у нас аз поне не съм гледал. За глупостите за Гунди се запри - като приятел ти го казвам, спри ракията или каквото там пиеш и ела пак нз земята.

Само Левски

П.С. Кире, ти от кой отбор си
        Груец мънечок си...Бях на първият мач на Пламен Гетов в ЦСКА в София ако не ме лъже паметта с Ботев Враца играха 5 на 1.Като излязоха да загряват чувам гласове какъв е тоя селянин Пламен Гетов аз отговорих като почне мача ще разберете веднага...Ми мача почна а Гетов вкара два гола за десетина петнайсе минути а какви пасове хвърляше към Костадинов и Стоичков не е истина....Та и аз попитах сега разбрахте ли кой е Пламен Гетов....Само заради него ходех по мачове в Плевен гениален футболист незаслужено пренебрегван.ЦСКА само по вашата логика е умряло.ЦСАК си плати задълженията...Аз лично не харесвам тоя модел на управление и предпочитам да играем с наши момчета па ако ще и на десето място да сме.Не ми харесват тия цигани дето се влачат на кило всеки полусезон.Не обиждай Наско Сираков той се бори за отбора си направил го човек...Аз не искам Левски да фалирга и да ходи по селските групи..Дано тиквата се саприкяса и да оправи говната.
        Last edited by power grid; 17.05.2020, 20:51.

Коментар

• БОЛЕН ЛЕВСКАР..

Коментар

• Наистина ли утре по обяд, левскарите ще пеят в центъра на София "Бойко Борисов - акционер, акционер..."?

Коментар

• ТОДОР КЪСТЕВ

Не мога да разбера защо отъждествяват ФК "Левски" с Васил Иванов Кунчев - Левски. Ето сега, по БТВ и Наско Сираков - Левски, та Левски, повтаря като улав. Или е пиян, или отново е надушил далаверата. Гавра било всичко това, което ставало с Апостола на Свободата! Представяте ли си. Гавра било, защото закъсал един футболен клуб, който имали лошата идея преди сто години да кръстят на Него. Спрете се, бе. Спрете се, бе, негодници. Гавра с Апостола е това, което правите. Че спрягате името му по толкова пошъл и тривиален начин, по такъв повод. Гавра е, че въобще е допуснато името на този светец да се отъждествява с футболен клуб. Почвам да си мисля, че Милко Балев е бил дълбоко прав, когато през 1985 години ги прекръсти на ФК "Витоша". Правилно решение отвсякъде. Откъде-накъде, разни гаменчета, половината от които не знаят нищо за Апостола, ще крещят дрогирани и пияни святото име. Откъде-накъде, святото име ще бъде обект на политически пазарлъци. Откъде-накъде, разни негодници ще правят пари, обществено и политическо влияние от Него, от Светията. Откъде-накъде. Това е дъно...

Коментар

• Груйче, много гусни пичове брат..Наколенки, свирки, лягане и дупене..Много унизително..И на този фон се говори за Апостола..Прав си, и аз не бих давал пари на тези боклуци.. Направо се срамуват за старите и нормални фенове на Левски.. Груйче, аз вече не съм от никой отбор- много съм разочарован от помиярите и израждането на футбола ни..
                Last edited by Kiro; 17.05.2020, 20:30.

Коментар

• Факт, Кире, факт, но педераско раев няма какво да каже - иначе Илияна остава без кинти. Мен лично това изказване ме отказа от повече дарения засега, ако има развитие, пак ще дам, но Левски и педераско - не, не и не! Забелязваш ли друго - преди мисирките се счупиха да доказват, че литекс е цска, а то умре, а сега се прави всичко, за да се покаже, че Левски не е на Тиквата. Ми на Тиквата е в момента.

Бен, не очаквах, че Герджика ще слезе толкова ниЗко, не, не очаквах, но явно натискът и върху него е бил огромен, за да се извърти на 180 градуса - жалко, много жалко

Бате Пешо, цска умре, искаш или не. Това е факт. Апропо, язък, че си от Плевенско - Пламен Гетов игра и за ЦСКА, и за Левски, пък аз случайно съм имал вземане-даване с дъщеря му като студент. Беше уникален футболист, наистона уникален - такъв майстор на преките свободни у нас аз поне не съм гледал. За глупостите за Гунди се запри - като приятел ти го казвам, спри ракията или каквото там пиеш и ела пак нз земята.

Само Левски

П.С. Кире, ти от кой отбор си
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Наско Сираков: "Премиерът е най-добре приетия политик в Европа!".

МНОГО Е УНИЗИТЕЛНО ДА ГО ДУХАШ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ..

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение

Централният Дом на Народната Армия има най-много титли, защото по време на комунизма беше затрит елита на България и в лагерите бяха убити и малтретирани много играчи, и привърженици на отбора на хората - ЛЕВСКИ! Другите бяха насилствено вкарани в кочината!!!! Ето това беше примерът с рибената чорба. Затова сме и на това дередже и сега, защото от аквариума направиха чорба. А от чорбата да направиш пак аквариум не става! А след 90-та година, когато отподна член 1 за ръководещата роля на БКП - отборът на натовската армия колко титли има??? Духайте супата - каза един мой приятел от ЦСКА дето го спрягате и него!
                      Я пак кой елит беше затрит????

Коментар

Централният Дом на Народната Армия има най-много титли, защото по време на комунизма беше затрит елита на България и в лагерите бяха убити и затрити много играчи и привърженици на отбора на хората ЛЕВСКИ! Другите бяха насилствено вкарани в кочината!!!! Ето това беше примерът с рибената чорба. Затова сме и на това дередже и сега защото от аквариума направиха чорба. А от чорбата да направиш пак аквариум не става. А след 90-та година когато го няма член 1 за ръководещата роля на БКП - отборът на натовската армия колко титли има??? Духайте супата - каза един мой приятел от ЦСКА дето го спрягате и него!
                        Абе и язе съм левскарче, ама в интерес на истината преди седмица гледах най-фамозните голове на наште национали.
                        Кои па тея . Абе там едни ливади дето станаха 4ти в света през 94-та,. СлучаЕнос - не мисла.
                        Та като се почне от квалификации - гола на Емо Костадинов, екзекутора на петлите. с паметната реплика на нашто момче мичманчето- "Господ е Българин". Кой не го помни?
                        Да не забравя преди това, още в квалификациите с Уелс - най-бомбастичния гол форевър - голът на Туньо с волето от корнер мале майко, тва ми дръжа адреналина цяла година. Само си спомням за волето и още ми настръхват космите по ръката.
                        После като се почна - головете на фамозния ляв срещу Аржентина, Мексико, Убийствените му пряк-свободни удари, зико не преде пред него + голмайстор на световно. Невероятната глава на Лечето срещу германия,, Бати разбитата немска машниа стана, Седяха и гледаха като бае Тошо на 10ти, ...Ама так и не му простиха немците на Лечето, въпрки че го взеха там да играе.
                        Аре па ся защо се дърляте срещу тези хора които прославиха България по всички земни кълбета,? М? Вие българи ли сте?
                        Бербата отделно разби албиона. То не беше да им скрива топката в Тотнъм, то не беше Манчестър, жалко че оня измислен сър Алекс пробутваше телето Руни...
                        На мен зарад тея голове и играчи ми ставаше драго, мед ми капеше на сърцето, да видя какво правят с топката.
                        Отде тая омраза срещу тези талантливи български момчета бе, отде тая чернилка в душата?
                        , Може би щото не бяха от "наште", викам си , мамка му мечка, и аз исках, но не съжалявах.
                        И сега да ви кажа, - от няколко години ме е срам че съм левскарче, и от тая мизерия с отбора. Не го зачитам вече тоя отбор бе,
                        Тва отбор лие ?. Това не е някогашния Левски, Нищо общо няма и аз специално предпочитам да се разпадне, за да не ме е яд повече.
                        Като гледам тези тулупи сегашните, още по-тежко ми става, защото си спомням некогашните лъвове. Абе ай да не се ядосвам повече че ми е тежко, да се махат сегашните и да се приключва.
                        Ако ще е гарга да е рошава, Тва не е отбор вече, Няма да им стъпя на мачове в бе група или да преживея още да ги гледам да се носят като торби в края на класирането. Да се сливат с бистришките тигри ако искат, ама тва вече не е Левски

Коментар

• https://topsport.bg/levski/nkp-na-le...komunizma.html и с това приключвам. Ciao!

Коментар

Централният Дом на Народната Армия има най-много титли, защото по време на комунизма беше затрит елита на България и в лагерите бяха убити и малтретирани много играчи, и привърженици на отбора на хората - ЛЕВСКИ! Другите бяха насилствено вкарани в кочината!!!! Ето това беше примерът с рибената чорба. Затова сме и на това дередже и сега, защото от аквариума направиха чорба. А от чорбата да направиш пак аквариум не става! А след 90-та година, когато отподна член 1 за ръководещата роля на БКП - отборът на натовската армия колко титли има??? Духайте супата - каза един мой приятел от ЦСКА дето го спрягате и него!
                            Хаха Я кажи един футболист дето е заточен в Белене?
                            Откога ритнитопковците са елита на България?
                            Футболист ставаш след 20г - дотогава си непоръбен талант

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Тъжно да ти си много компетентен и знаеш много факти.. Сега последно кой има повече титли..
                              Last edited by maki; 16.05.2020, 10:24.

Коментар

• Тъжно да ти си много компетентен и знаеш много факти.. Сега последно кой има повече титли..

Коментар

Working...
                                X