IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Факт.
    Колчо, ти не коментируй щото да не ти казвам състава на Баварската машина в последния за купата: домакински мач срещу Брайншвайг!!!
    Статистически погледнато трябваше да биете 5,6 на 0 с резервите, ама вие си играхте с титулярите и бихте 2 на мъка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      ...Прави ми впечатление, как велики преди клубове като юнайтед и арсето играеха с резервите за факъп-а, а сега се пускат с всички титуляри с надеждата да спасят сезона А преди се бореха за титлата и ШЛ, а не за някакво мижаво турнирче, но титлата и ШЛ отдавана вече са само спомени...
      Факт.
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          Хем е хубаво да живееш с футбола, хем неприятно... Моля не си режи вените като завършите 7-ми тази година. И следващата.... Или пък се научи да живееш без злоба за тебе може да има и шанс за разлика от други участници в темата ...
          кога съм бил злобен - че не си спомням?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Колелото сега може да се завърти в някаква друга посока ако санкциите срещу другаря Путин вземат, че ударят Абрамчика по джоба ИЛИ трайно ниските цени на петрола вземат да карат шейховете да се замислят дали да махнат златните бидета или да спрат кранчето на Шити, ПСЖ и други тяхни побратими
            Хем е хубаво да живееш с футбола, хем неприятно... Моля не си режи вените като завършите 7-ми тази година. И следващата.... Или пък се научи да живееш без злоба за тебе може да има и шанс за разлика от други участници в темата ...

Коментар

• Колелото сега може да се завърти в някаква друга посока ако санкциите срещу другаря Путин вземат, че ударят Абрамчика по джоба ИЛИ трайно ниските цени на петрола вземат да карат шейховете да се замислят дали да махнат златните бидета или да спрат кранчето на Шити, ПСЖ и други тяхни побратими

Коментар

това колело е с малко по-голям диаметър, принципно, ама като тръгне, не мое го запрат, совен ако не продадат единствения си читав играч и на негово място не купят лалани, балотелите, ловрени и прочие олигофрени за същите пари, надявайки се, че количеството значи качество А , да, и само сравни Стиви със сегашното посмешище, дето им е капитан (предполагам си бъркат по дупките с лебедаря, та затова го е избрал) и ще разбереш за какво иде реч
                Стиви, Стиви, тоя Стиви ли?

Коментар

Това колело дето щеше да ви прави шампиони?
                  това колело е с малко по-голям диаметър, принципно, ама като тръгне, не мое го запрат, совен ако не продадат единствения си читав играч и на негово място не купят лалани, балотелите, ловрени и прочие олигофрени за същите пари, надявайки се, че количеството значи качество А , да, и само сравни Стиви със сегашното посмешище, дето им е капитан (предполагам си бъркат по дупките с лебедаря, та затова го е избрал) и ще разбереш за какво иде реч
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Специално Челскито, от както Абрамчик, пък и преди това (времената на Дзола, Десаи и т.н.) винаги са се напъвали де що има да вземат! Особено в моменти, ако им бяхме дръпнали за титлата! Моу нищо не пуска на другите - голям куче е!
                    така е, нарцис, какво да го правиш, но ако има по-важен мач, просто пази титулярите (азар, коща и тн.) Пък и нали знаеш какво става със специалния, ако не вземе нищо, както беше миналата година да речем
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Колелото се върти...... Е не мога да не се изсмея кои точно фенове рИвър от съдиите...
                      Това колело дето щеше да ви прави шампиони?

Коментар

Колелото се върти...... Е не мога да не се изсмея кои точно фенове рИвър от съдиите...
                        и ти си прав

Коментар

за първата част - съгласен съм
                          За втората - не съм. Венгер си играеше с дечурлигата дори и финалите, а съра директно отебаваше турнири различно от ШЛ и ШипЪ. Сравнението с отбори като челси и ливера е нелогично - едните имат играчи като за 3 отбора, а другите се радват като малки деца на всяка купичка, щото шипче няма да видят скоро Твоите градски любимци са компилация от първите 2 - хем имат много играчи, хем купата им е много важна, щото се води трофей, а те милите си нямат почти никакви
                          Специално Челскито, от както Абрамчик, пък и преди това (времената на Дзола, Десаи и т.н.) винаги са се напъвали де що има да вземат! Особено в моменти, ако им бяхме дръпнали за титлата! Моу нищо не пуска на другите - голям куче е!

Коментар

Явно ФА много иска да натрие носа на ЛВГ: такова съдийство насред ОТ не съм виждал от както онзи смешник Чакър-а вдигна смешен червен картон на Нани срещу Реал!
                            Въпреки че и без него може би щяхте да биете след подаръка от Валенсия, все пак решенията му бяха меко казано скандални!

Коментар

Сигурен съм че не е нарочно! Гледам ги тези смешковци английските съдии - даже нашите изглеждат добри спрямо тях! Точно трите положения, които посочи повлияха на мача! Не че щяхме да изравним 11 срещу 10, но вероятността беше много по-голяма отколкото 10 срещу 11, там нещата отиваха на голяма загуба - добре че ДДХ спаси две положения на Касорла и Санчез!

ПС Не си съвсем прав в твоя послеслов, защото Венгер пускаше младежите в първите кръгове, а ако успееха срещу отборите от Лига 2,3,4,5 към края все играеха титулярите!
                              Да не говорим, че такива "големи" отбори като Челси и Ливърпул винаги са играли с пълните си състави за ФА, така че не виждам голяма промяна за нас и артилеристите спрямо останалите отбори!
                              за първата част - съгласен съм
                              За втората - не съм. Венгер си играеше с дечурлигата дори и финалите, а съра директно отебаваше турнири различно от ШЛ и ШипЪ. Сравнението с отбори като челси и ливера е нелогично - едните имат играчи като за 3 отбора, а другите се радват като малки деца на всяка купичка, щото шипче няма да видят скоро Твоите градски любимци са компилация от първите 2 - хем имат много играчи, хем купата им е много важна, щото се води трофей, а те милите си нямат почти никакви

Коментар

• Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение
                                Червен картон срещу Нани имаше
                                "Да бе, да?!"

Коментар

X