Ще помоля фенове на припознати отбори с Ъ и Тирета, издържани от "не банкер, а родолюбец" или икономическата сила на ДПС - Иса 2000, в лицето на другаря Инджов, да подбират малко изразните си средства, а още повече да не се пробват да манипулират. Знам, че някои от тях държат правата върху думата мисирка, затова ще ги помоля да не се държат като фитки. Благодаря!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНародният представител от ДПС Делян Пеевски дари днес 500 000 лева на футболен клуб „Левски“ чрез компанията си „Интръст“.
Откъде ли ги има? ..ГРУЙЧЕ ТИ ЗА КАКВО ДА ДАВАШ..
да се смееш ли, да плачеш ли?
но първи ще припознае новото уефски след някоя година ...... помнете ми думите!!!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от lipsata Разгледай мнениеКой, Кой, Кой???
https://www.sportal.bg/news.php?id=843348
собственика дава "тон за песен" ...... следва втората вълна => "обръчите от фирми" да се включат и уеWCки ще бъде спасен
чета, че легендите поискали заем от 100 млн.лв. който ще го върнат след 20 години........ ама те няма да са живи тогава
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Ми от половин километър се вижда, че това е гавра с "Левски" - ако БХ поиска, може да натисне всеки да дари, ама абсолютно всеки Дарява Шиши - знаково, за д аоткаже такива като мен да даряват повече. Е, отказват мен, аз няма да дам и стотинка повече, а съм превел дарение, купил съм карта, виртуални билети, смс пращам и т.н. Явно затова онази футка Педераско Раев така плаче, че БХ бил най-добре приетият политик в Европа... Колко жалко за този велик клуб, аз в подобна селска вечеринка няма да участвам!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
От тази кочина и червено-комунистическа чорба, дето я надробиха разни съветски и северно-корейски пияници и дупедавци, правени на задната седалка на някой раздрънкан москвич от 1948 година насам, трудно ще се получи аквариум отново!! „Промяната на тоталитарната държава е най-опасното политическо начинание с най-малки шансове за успех” – беше предупредил Николо Макиавели - „Така е защото новата демокрация трябва да се изправи срещу враждебността на всички, които са ползвали облагите на предишния режим”.....
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Нека се извадят повече кирливи ризи и пред Европа, за да се почне малко от малко да се оправят батаците,
- 1 like
Коментар
-
Божков показа ”договорка” да плати 240 млн. лв. на Нова ТВ и ”Лудогорец”
Васил Божков, паметната записка, Кирил Домусчиев
https://frognews.bg/novini/bojkov-po...alEbCSt56TDpd0
Правителството гарантира печалба, с парите от която се купуват медии, които хвалят Правителството. Прокуратурата е наша и си затваря очите. Ние пасем трева и се радваме на "късмета" да ни управляват тия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Я, кой цъфна?!?! Кво става по Коп-а?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВ този мач Гетов вкара 4 от 5-те гола.И аз бях там, и аз се забавлявахИ това ще мине ...
Коментар
Коментар