IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Такова пиянде ли е станал? Не ми се вярва, чак дотам да е изпаднал
    щом не вярваш .................. отиди да го видиш със собствените ти очи

Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Перукан колко време ще командва, има ли мандат или се гласува година за година?
    два мандата изкара, а сега кара трети .................. беше обявил, че повече нямало да се кандидатира, но "ако много го искат клубовете може и да размисли"

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      перукан го интересува само да има бутилка сложена от сутринта на масата ..................... всички правила се измислят от ДПС
      Такова пиянде ли е станал? Не ми се вярва, чак дотам да е изпаднал, но знае ли човек. Перукан колко време ще командва, има ли мандат или се гласува година за година?
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

така де, значи трябва да сме от цска в описания случай, няма по-заплашително нещо, освен цска-шампион в Агрупа догодина )))
        обаче, Перукан може да измисли нови правила дотогава
        перукан го интересува само да има бутилка сложена от сутринта на масата ..................... всички правила се измислят от ДПС

Коментар

не знам кой за кой е, но аз съм против к/рвата на всяка власт - ф.к.ЛЕЕВСКИ
          така де, значи трябва да сме от цска в описания случай, няма по-заплашително нещо, освен цска-шампион в Агрупа догодина )))
          обаче, Перукан може да измисли нови правила дотогава
          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
            Нещо не се връзва.Дебелян върви комплект с ББ, в същия момент Инджов чии пари налива в Микреполе ъъъъ?
            кое не ти се връзва пък на теб?

това, че истината не ти изнася няма значение

Коментар

Еми тогава значи всички сме за сцка нали така!?
              не знам кой за кой е, но аз съм против к/рвата на всяка власт - ф.к.ЛЕЕВСКИ

Коментар

от както перуката стана президент на БФС ДПС командва българския футбол ................. това се знае от цяла България и не е нещо ново

десетина години вече е така и е видно до къде стигнахме

п.п. иначе интересите на пеевски са свързани само с левски

собствеността на левски е разделена между трима собственици поравно -> ахмед доган, пеевски и бб
                Нещо не се връзва.Дебелян върви комплект с ББ, в същия момент Инджов чии пари налива в Микреполе ъъъъ?
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

от както перуката стана президент на БФС ДПС командва българския футбол ................. това се знае от цяла България и не е нещо ново

собствеността на левски е разделена между трима собственици поравно -> ахмед доган, пеевски и бб
                  Еми тогава значи всички сме за сцка нали така!?
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

дебелата свиня и във футбола ли е замесен?

Last edited by 2012; 26.05.2016, 18:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                      А пък това, че Божков щял да извади 50 милиона и да плати дълговете, да купи марката или не знам кво... ще го оставя без коментар, не знам какъв наивник или наглец трябва да си, за да предлагаш такава теория на интелигентна публика....
                      поправете ме, ако греша, но нали точно при 4ерепов започна да ви се набира дълга който сега никой не иска да плаща

- 4ерепов май ви прехвърли на томов-лупи с 4-5 млн. дълг
                      - лупи прехвърли 12-14 млн. на титан
                      - титан върна кака цецка на томов с 23-25 млн. дълг и казаха, че са опростили 15-20 млн дълг към титан
                      - томов ви заряза с около 35-36 млн. преди година, а се чуваше за над 40 млн.дълг

сега чакаме да видим колко точно е дълга ще според съда и синдика...

иначе ББ е обещал нещо дебело на 4ерепов за да се напъва толкова много да взема пак цура .................. спор няма...

4ерепов не се напъва толкова много заради любовта си към червеното знае

Коментар

• След припознаването на помашкия бях готов да се обзаложа ,че единствено не сте припознавали негърски.Е сгрешил съм,след пожарникарския вече не се обзалагам.Вие сте неизчерпаем извор на ентелегентност както беше споменал някой тук
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

преди година батето ви в тандем с дебелата свиня като ви изхвърлиха при аматьорите беше "бб педер@ст, педер@ст" ............... а сега като ви обеща да ви върне в А група стана чорбе

е на това му се вика катарзис
                          дебелата свиня и във футбола ли е замесен?
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            http://www.sportal.bg/news.php?news=606012
                            Са като се окаже, че Бате Бойко е чорбе ще видите вие кон боб яде ли.
                            преди година батето ви в тандем с дебелата свиня като ви изхвърлиха при аматьорите беше "бб педер@ст, педер@ст" ............... а сега като ви обеща да ви върне в А група стана чорбе

е на това му се вика катарзис

Коментар

• Айде пак се появиха сините корифеи с глупостите.

Ганчев винаги е декларирал, че иска да плати на НАП. Само на НАП. Проблемът е, че има още 62346 кредитори, които няма как законно да бъдат пренебрегнати. За жалост

Марката ЦСКА сама по себе си не значи нищо. Ако аз я купя днес да речем за 5 милиона, Ганчев ще пусне ли отбора при мен, сектор Г ще ми дойде ли на серенада? Това са глупости.Марки ЦСКА, както и дружества ЦСКА - бол, това не решава нищо.

Лецке имал бизнес план, разсрочвал и започнал да плаща, а ЦСКА - не. Лъжа и то нагла. Томов беше виртуоз в бизнес плановете, не забравяйте, че за малко не листна клуба, на косъм беше!!! То не бяха проспекти, то не бяха милиарди инвестиции, то не бяха чудеса от 1001 нощ... Разсрочванията пък бяха епични, а плащането на първоначални (микроскопични) вноски беше пословично. Не си кривете черните душици подуенци - в тая игра Томов беше класи над вашите смехотворни самодейци. Само дето за нас решиха да са принципни (правилно), а за вас (хм, нале, те хората започнаха да плащат и имат план )...

А пък това, че Божков щял да извади 50 милиона и да плати дълговете, да купи марката или не знам кво... ще го оставя без коментар, не знам какъв наивник или наглец трябва да си, за да предлагаш такава теория на интелигентна публика....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                тук въобще, ама въобще не съм съгласен - задълженията към държавата са равни на ОЛП на БНБ (т.е. 0%) + 10% фиксирана надбавка - повечето банки няма да ти дадат подобен лихвен процент, особено ако бизнесът ти е футбол
                                Да не ти идва на главата... че тогава ще видиш едни ОЛП-та, едни надбавки и прочие. Ако знаеш колко мои клиенти съм видял как ядат дървото... ще ти се изправи косата ...
                                Такива документи и сметки и факир не може ги оправи... пък камо ли като почнат да се съдят... нали знаеш - срещу държавата не се скача
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X