IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Между другото, който иска да види как трябва да се процедира с ЦСКА за да има ЦСКА и занапред трябва да прочете "Търговски закон" в частта "Несъстоятелност".
    Life won't wait for you.

Коментар

• Те лихвите си се трупат върху главницата а не върху натрупаните лихви. Не си спомням дали не спираха да се начисляват при несъстоятелност ....
      И не се сещам как Чавдар (Етрополе) е част от историята на ЦСКА
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Пепич, извинявай, че се меся в спора, но този път логиката ти ми убягва, може би щото съм говедо, знам ли Значи, ако има титли, купи и т.н., то те са наши, на феновете, а ако има загуби, лихви, такси и т,н,, то те са някой там имагинерен, но не и на нас. Т.е. за теб Цска е само успехи и слава и стадион с бази (т.е. активи), но всякакви задължения (т.е. пасиви) не са наши, т.е. не са на Цска - изивинявай, но малко шизофренично ми идва всичко

А с Чавдар от Етропле нямате нищо общо, освен че и собственците там са чорбета, а един Кюрд има акции вече и в двата отбора
        Е този кюрд е голмайстор на световно първенство,четвърти в света,носител на Златна топка носител на КЕШ и КНК това е най великия български футболист а вашия симулант Гунди се напи и уби Котков.Щото вие така сте научени в ДС да пиете и да карате коли.А чувам че сте си взели и някакъ дето спи с травестити.Тамън ше оправи сектор Б

Коментар

• Виж сега, за когото футбола е бизнес да си гледа загубите (лихвите) или печалбите. Т.е. дружествата по търговския закон са за това. Оттам нататък история, титли, мачове, резултати, статистика са си за феновете и са си част от тяхното си съзнание, те не са нито част от печалбите, нито пък част от загубите за дружествата по търговския закон. То едно време клубовете като не са били търговски дружества, как сме живяли и как сме били фенове ужаст направо . Колкото до чавдар отвори си википедията и прочети. Спор няма, говорм си с колегата

http://www.uefa.com/teamsandplayers/...ory/index.html
          ето ти и едно линкче за ботев пловдив да видиш, колко те са си загубили историята
          Last edited by pepe1234; 26.05.2016, 16:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
            Просто просрочията са от прекалено дълго време и затова лихвите са толкова много.
            Друг въпрос е да не ти се налага да плащаш лихви на данъчните - тогава и бързите кредити... и циганскита лихвари ще ти се сторят рай
            Прав е Бенджи - сами сме си виновни и това е... ще го ядем целия докрай
            тук въобще, ама въобще не съм съгласен - задълженията към държавата са равни на ОЛП на БНБ (т.е. 0%) + 10% фиксирана надбавка - повечето банки няма да ти дадат подобен лихвен процент, особено ако бизнесът ти е футбол
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Пепич, извинявай, че се меся в спора, но този път логиката ти ми убягва, може би щото съм говедо, знам ли Значи, ако има титли, купи и т.н., то те са наши, на феновете, а ако има загуби, лихви, такси и т,н,, то те са някой там имагинерен, но не и на нас. Т.е. за теб Цска е само успехи и слава и стадион с бази (т.е. активи), но всякакви задължения (т.е. пасиви) не са наши, т.е. не са на Цска - изивинявай, но малко шизофренично ми идва всичко

А с Чавдар от Етропле нямате нищо общо, освен че и собственците там са чорбета, а един Кюрд има акции вече и в двата отбора
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• не съм съгласен, че ние сме си виновни, аз съм си казвал мнението, но пак ще се повторя. Ние сме фенове гледаме мачове и ходим по стадионите, не сме нап, не сме покуратура, не управляваме клуба си сами. Т.е. ние не сме виновни за нищо, избийте си го това от главите, виновени може да са Титан, Томов, Череп, НАП, БФС Прокуратура, но точно ние нямаме грам вина.
                Last edited by pepe1234; 26.05.2016, 16:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                  Абе аз нещо не схващам, какви прецеденти ви гонят? Значи ако фалира едно дружество и притежава 0 лева, как точно някой ако ще и дъжавата ще вземе каквото и да е?
                  Това го писах преди няколко дена, че с конкретно правоприемство може да си получи държавата парите. Сделаката не я знам каква е точно, но така както ви чета на 7 лв. дълг 4 лева да са лихви, малко нереално ми звучи, та държавата май май си начислвва некви некви лихви върху лихвите което мисля, че не е много законнно. Освен ако напа не са станали като тези за некакви бързи кредити.... Та виждам добро решение за държавата в случая. Соред мен е най-нормалното нещо да си се случи такова обедиение още повече, че чавдар си е част от нашата история.
                  Просто просрочията са от прекалено дълго време и затова лихвите са толкова много.
                  Друг въпрос е да не ти се налага да плащаш лихви на данъчните - тогава и бързите кредити... и циганскита лихвари ще ти се сторят рай
                  Прав е Бенджи - сами сме си виновни и това е... ще го ядем целия докрай
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Абе аз нещо не схващам, какви прецеденти ви гонят? Значи ако фалира едно дружество и притежава 0 лева, как точно някой ако ще и дъжавата ще вземе каквото и да е?
                    Това го писах преди няколко дена, че с конкретно правоприемство може да си получи държавата парите. Сделаката не я знам каква е точно, но така както ви чета на 7 лв. дълг 4 лева да са лихви, малко нереално ми звучи, та държавата май май си начислвва некви некви лихви върху лихвите което мисля, че не е много законнно. Освен ако напа не са станали като тези за некакви бързи кредити.... Та виждам добро решение за държавата в случая. Соред мен е най-нормалното нещо да си се случи такова обедиение още повече, че чавдар си е част от нашата история.
                    Last edited by pepe1234; 26.05.2016, 15:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Не, не твърдя това. И друг път съм казвал, че ние си заслужаваме това, което ни се случи.Но горкото Локо изгорЕ.
                      локото изгорЕ защото Гигов отказа да плаща повече и тотално спря кранчето - не мисля, че е имало някаква специална политическа нагласа точно срещу тях. Просто Гигов спря кранчето, не се намери кой друг да се захване с тях и съответно 1 милка при тях си се оказа огромен проблем. Тъпото при тях беше, че те имаха реален шанс да се спасят от фалита, но малоумника Гигов беше решил да ги затрие и не подаде заявка за участие в евротурнирите навреме. Локото се класираха за тях и можеха от там да си избият парите към НАП (всеки кръг е 200К евро, а те щяха да се класират поне за втория), но не би. Това е аршина при тях - кофти стечение с кофти мажоритар

Коментар

Mда, така е, но джуджака не иска да плаща
                        А дъжавата може да си вземе всичко, стига да иска - марката цска си е достатъчно силна и може да се продадее с дълговете - черепахата точно това и заяви като намерения (друг е въпросът дали ще ги изпълни или само го декларира от кумова срама), Отделно, че цска носи и много политически дивидент, а рекламата, която човек си прави на 5-10 милки годишно е несравнима - кой го знаеше Инджов, преди да се "заеме" с цска? Сега селският тарикат ГГ клати държавата, т.е. изнудва я, а държвата гледа безучастно и се кефи. Плюс това ще се създаде доста опасен прецедент, по който всички могат да вървят в последствие - няма нужда си плащаме данъците, или поне не е нужно да ги плащаме сега, ще си ги платим след 10 години, а държавата ще ни финансира безлихвено през периода.
                        Та така, ще гледаме и ще видим как пак ще ви репресират
                        Черепахата няма да плати никакви дългове стига писа глупости

Коментар

От това, което твърдиш ти, излиза, че с Цска и Левски е постъпено различно, .
                          Не, не твърдя това. И друг път съм казвал, че ние си заслужаваме това, което ни се случи.Но горкото Локо изгорЕ.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Греъме, умен човек си, а и ти се връзваш на мантри - за да се разсрочи един дълг, трябват основно 2 неща:
                            - този, който разсрочва дълга да е съгласен
                            - да има какво да предложиш като компенсация/покритие на този дълг, да представиш сравнително грамотен бизнес план

От това, което твърдиш ти, излиза, че с Цска и Левски е постъпено различно, при принципно спазване на горните 2 неща, а аз твърдя, че с Цска и Левски е постъпено различно, защото Левски представи бизнес план и обезпечение (плюс, че започна и да си плаща, при това в закомоустановените срокове), а Цска не представи нито план, нито обезпечение (плюс, че и дисега въобще нищо не плаща на никого от старите задължения) Това е основната разлика.

Сега ще ти кажа и друго, понеже държим на принципността - помниш ли как бутаха към фалит Ботев на Христолов - държавата там си търсеше правата до степен, че имаха мач с чорбата (или пък с нас, не го помня, а ме мързя да ровя) и инспектори на НАП им висяха на касите в сбилетите, като прибраха всички приоди до стотинка, При вас това не се случва, но вие сте репресирани, нали? Да не говорим как уж ви затвориха сектор В, като затрашаващ сигурността на хората в него, а после изведнъж го пуснаха, щото след 2 дни вече не застрашаваше хората в него. Да не говорим, че държавата трябваше да се намеси и да не разреши пускането на билетчета по левче за 1/2 финала с Берое (убеден съм, и това не го казвам на бъзик, че ако бяхте пуснали билети по 10 кинта, щяхте да имате поне 10К на стадиона), защотот ова ощетява клуба, респективно държавата като най-голям ваш кредитор. Странно как "сините" журналисти не подемат изобщо тази тема, нали?

Колкото до спонсорите в Левски - основният е Виваком, останалите се разписват с по 100-200К годишно и не са чак толкова много (6-7 по спомени), а шумно прокламираната Виваком не е дала нищо до момента, освен обещания. А уж трябваше да се включат в увеличението на капитала и т.н. Е, споносори няма, или поне няма сериозни, козирка няма, трибуната е полузавършена, титла и купа няма, но и червената наглост няма граници - каквото и да се говори, за чорбарите е ясно, че Левски е на Боко и Пеев и толкова. После оди доказвай, че нямаш сестра. Ето така се раждат митовете, като този, че всички журналисти били сини и чорбата нямали медиен коНфорт...

Апропо, част от форума твърдяха през зимата, че Левски щели да сме 100% шампион, всико било уредено и т.н. - не станахме, някой извини ли се, да каза, че е сбъркал, човешко е все пак, макар че чорбарите сте божествени, нали Не, пак старата песен на нов глас - толкова сте зле, че и шампиони не можете да станете. А аз все се надявам на по-високо ниво поне в този форум.

Коментар

• http://www.sportal.bg/news.php?news=606012
                              Са като се окаже, че Бате Бойко е чорбе ще видите вие кон боб яде ли.Всичкото спонсор ще ви избяга ...
                              Life won't wait for you.

Коментар

Та така, ще гледаме и ще видим как пак ще ви репресират
                                Те репресиите дадоха резултат. Друг е въпроса, че вината си е изцяло наша за дълговете и дадохме повод за саморазправата. Нещата трябва да са на принципна основа.Без изключения, но .... Локото в А окръжна а Левски набълбукан със "спонсори" при дълг към държавата в пъти повече. Дедо Кольо от Кокаляне му налагат запор за данък каруца а ЦСКА с 11 млн. задължения.Та така е в България.
                                Макар че историята познава и други случаи. В Испания например преди време община Мадрид спаси Реал от фалит със схема, която беше доста противоречива..
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X