If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък играх Германия Франция - и двата отбора ще отбележат гол.Коеф. 2
Не е зле като идея... стига германците да стигнат до вратата на Франция.
Съдия ще е Рицоли(ако не се лъжа) и е твърде вероятно да има пиесата "Отмъщението на бръснара" , пардон съдията... за предния им мач. Отделно германците са с 4-5 титуляра по-малко(което едва ли има такова значение) и не се знае ... знае ли се...
Гледам коефициента Слабия да падне днес 1.12....малко бе!
Бат' Венци да не го е играл загуба с 3-4 гола хандикап!?!
Минимум 5...
Тоя мач е ясен - да влезе убитият!
Предпочитам да играя Германия-Франция над 2,5 гола в мача отколкото Славия...
P.S. в ефбет-а коеф Славия да падне е 1,22
Са Божков е дърт мошеник и далавераджия,Не го искам в ЦСКА.Ще спомена само Холдинг Пътища другото го знаете.И един въпрос за стари цесекари по времето на Божков колко пъти играхме с Левски и колко победи имаме.Кат си отговорите на тоя въпрос ми се обадете.Аз не желая Черепа да се занимава с ЦСКА за мен той е същия кат Лупи и Пернишките боклуци
Са Божков е дърт мошеник и далавераджия,Не го искам в ЦСКА.Ще спомена само Холдинг Пътища другото го знаете.И един въпрос за стари цесекари по времето на Божков колко пъти играхме с Левски и колко победи имаме.Кат си отговорите на тоя въпрос ми се обадете.Аз не желая Черепа да се занимава с ЦСКА за мен той е същия кат Лупи и Пернишките боклуци
Сори пич първо ти казвам няма друга алтернатива, 2ро ти казвам, смятам че ще си вземем и историята и марката, но трябва време да минат всички тези процедури. Аз ще се извиня ако не съм прав, но ако ти не си прав какво ще направиш? Литекс ловеч ще си играе В група.
Нали ти написах преди няколко дена.Като минат процедурите, ще е добре.Но обединение ще има най рано за следващия футболен сезонИ то при положение, че ГГ има сериозно намерение да го направи това.Вариянта, който той е избрал обаче май не включва това. Неговата далавера ще му е по-евтина и май е в директна договорка със силните на деня. За последно. Докато ГГ не купи търговското предприятие в процеса на оздравяване ще има два отбора.И дотогава ти ще си фена на ГМО а не ЦСКА. Дано Ганчев все пак избере легитимния вариянт.
Кои сте вие, че нещо не ми е много ясно. Просто питам. То друго няма, аз не мога да разбера, коя е алтернативата, а то няма такава... за празнуването на 32 съм съгласен Да те питам за купата сега тя наша ли си е според теб? Щото всичките футболисти бяха с договори към дружеството на ГГ. Аз ще отговоря Е наша си е!!!
Аз ще съм най-щастливия човек на земята, ако се запази историята и емблемата на клуба... и да, определено ще ти се извиня
Ботев Луковит ще играе във В група под името Литекс
Губиш по точки.Всичко е с цел да са удовлетворени промитите мозъци като пепчо.В левски са същите лайна като в гмо
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Сори пич първо ти казвам няма друга алтернатива, 2ро ти казвам, смятам че ще си вземем и историята и марката, но трябва време да минат всички тези процедури. Аз ще се извиня ако не съм прав, но ако ти не си прав какво ще направиш? Литекс ловеч ще си играе В група.
Аз ще съм най-щастливия човек на земята, ако се запази историята и емблемата на клуба... и да, определено ще ти се извиня
Ботев Луковит ще играе във В група под името Литекс
..Ти май не схващаш купата си е на ЦСКА, както и всики останали отличия...
Именно, а не на Литекс Ловеч, който ще играе на 23,07,2016 с Удинезе
Почваш леееееееко да схващаш, но когато в УЕФА ъпдейтнат иноф-то смятам, че ще е необходимо да се извиниш на всички ЦСКА-ри
Малко си в грешка договорите винаги са си били в новото дружество, строто е в несъстоятелност, мислиш ли че то може да им плаща с нещо? Струва ми се, че ще почакаш да си вземем марката, пък ще кандисаш и ти... Ти май не схващаш купата си е на ЦСКА, както и всики останали отличия...
Коментар