Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМерсаж, ще ги пробвам, ако имам някакви въприси, ще ти пиша лично
Много ми харесва, че имат над / под голове за отбор и цяло число (1.0, 2.0), които да се войднат ако свършат с точно толкова голове
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеаз да се похваля, че си закрих акаунта в бет365 - егати скапаните измамници на дребноИ това след 10-на години стаж при тях и (не съм ги смятал, но са там някъде) над 10К евро, които съм им дал да си имат. Та в този ред на мисли, макар да не съм сигурен дали ще почна веднага пак със залаганията - тежък развод е, все пак, след дългогодишна връзка
, предложете бетинг компания, но без ефу-то и спротингбет, че и там имам криви спомени.
Сайтът им е филтриран, но имат и приложение, което не е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнениеИ аз съм напът да направя това. В последните 2 седмици имам сериозни проблеми с тях и най-вече с лайвскора им. Ползвах ги заради разнообразните селекции на хокея, но ще се наложи и аз да се ориентирам към друг букмейкър.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
аз да се похваля, че си закрих акаунта в бет365 - егати скапаните измамници на дребноИ това след 10-на години стаж при тях и (не съм ги смятал, но са там някъде) над 10К евро, които съм им дал да си имат. Та в този ред на мисли, макар да не съм сигурен дали ще почна веднага пак със залаганията - тежък развод е, все пак, след дългогодишна връзка
, предложете бетинг компания, но без ефу-то и спротингбет, че и там имам криви спомени.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеВажното е, че изклецахме "нац." кауза и вчера форумите бяха откачили от кеф. Нататък, каквото дойде.
Не очаквам да продължим, затова предпочитам да ни се паднат телюгите. Просто много ще се хиля, ако вземем да оритаме и тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениена бас, че ако се паднете с чорбата, без начение къде ще е мачът, ще паднете
Ако ни бият чорбетата, значи са били по-добри в този мач, а не че ще им "лягаме". Просто не се чуваш какви ги ръсиш в момента.
Тук ги бият, ако някой мач "намирисва" да е уреден/тото. Футбалерите много добре го знаят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеГруец, пак падладя нещо
Цитат:
Истински силен отбор е онзи, който победи „Локомотив” като гост в Горна Оряховица. Тези думи изрича не кой да е, а самият Христо Стоичков при един от гастролите си на крайно негостоприемния стадион „Димитър Дюлгеров” в железничарския град.
Години наред в средата на 80-те и началото на 90-те титлата минава през Горна Оряховица. „Локомотив” е от онези малки провинциални отборчета, които не гравитират около столичните грандове и не се заиграват нито с ЦСКА, още пък по-малко с „Левски”.
------------------------
П.П. Не участваме в схемичкиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Груец, пак падладя нещо
Цитат:
Истински силен отбор е онзи, който победи „Локомотив” като гост в Горна Оряховица. Тези думи изрича не кой да е, а самият Христо Стоичков при един от гастролите си на крайно негостоприемния стадион „Димитър Дюлгеров” в железничарския град.
Години наред в средата на 80-те и началото на 90-те титлата минава през Горна Оряховица. „Локомотив” е от онези малки провинциални отборчета, които не гравитират около столичните грандове и не се заиграват нито с ЦСКА, още пък по-малко с „Левски”.
------------------------
П.П. Не участваме в схемички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бат Минко Разгледай мнениеЛокото е добър отбор и на времето много им се кефех.И да не забравяме най железния човек Ивайло Йорданов.Ако ги одрънкате ще падне голем кеф.А още по голем ще е ако ЦСКА ги одрънка
Колкото до мачовете - Горна имат шанс на своя стадион със Созопол и Локо Пд. Имат шансове и с чорбата, но ше паднат, все пак винаги са си били чорбарски отбор. С останалите отбори имат минимални шансове, но с това супер ниско ниво на А група и особено с домакинския фактор (ако са домакини), нищо не се знае.
Аз принципно искам да играем с чорбата, но съм убеден, че ще ни разминат на жребия, а имам презантиман, че на чорбетата ще им търсят лесен съперник, за да продължат напред, т.е. Созопол, Локото и Латекса (там ще е ясно), затова и много ще се накефя на мач между тях и латексите - след Локо Пд_Велбъжд, това ще е следващата най-голяма шизофрения в БгNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бат Минко Разгледай мнениеЛокото е добър отбор и на времето много им се кефех.И да не забравяме най железния човек Ивайло Йорданов.Ако ги одрънкате ще падне голем кеф.А още по голем ще е ако ЦСКА ги одрънка
Не очаквам да продължим, затова предпочитам да ни се паднат телюгите. Просто много ще се хиля, ако вземем да оритаме и тяхLast edited by marandi; 30.10.2015, 17:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТрудна работа, съдиите едва ли ще допуснат втори път такава "издънка", както с Разград и само един изгонен. Поне ще се напълни стадиона, понеже сега беше наполовина - ок. 5-6 хил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бат Минко Разгледай мнениеПо добре Левски.Ще мое ли да ги одрънкате?
Коментар
Коментар