IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    аз да се похваля, че си закрих акаунта в бет365 - егати скапаните измамници на дребно И това след 10-на години стаж при тях и (не съм ги смятал, но са там някъде) над 10К евро, които съм им дал да си имат. Та в този ред на мисли, макар да не съм сигурен дали ще почна веднага пак със залаганията - тежък развод е, все пак, след дългогодишна връзка , предложете бетинг компания, но без ефу-то и спротингбет, че и там имам криви спомени.
    Предложение - 1xbet - руски букмейкър, който има мноооого пазари, особено преди мач! А отворих една сметка 50 евро да залагам на овър картони - малко неприятно ме изненадаха, че червените и вторите жълти не ги броят в тази сметка!
    Сайтът им е филтриран, но имат и приложение, което не е!

Коментар

• Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнение
      И аз съм напът да направя това. В последните 2 седмици имам сериозни проблеми с тях и най-вече с лайвскора им. Ползвах ги заради разнообразните селекции на хокея, но ще се наложи и аз да се ориентирам към друг букмейкър.
      и при мен основният проблем беше лайвскора, затова и ги махнах. На какво и кога ще се набия, е друг въпрос, но нали затова сме пазарна икономика - бетинги много, така че всяко инфо е добре дошло за мен.
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• И аз съм напът да направя това. В последните 2 седмици имам сериозни проблеми с тях и най-вече с лайвскора им. Ползвах ги заради разнообразните селекции на хокея, но ще се наложи и аз да се ориентирам към друг букмейкър.

Коментар

• аз да се похваля, че си закрих акаунта в бет365 - егати скапаните измамници на дребно И това след 10-на години стаж при тях и (не съм ги смятал, но са там някъде) над 10К евро, които съм им дал да си имат. Та в този ред на мисли, макар да не съм сигурен дали ще почна веднага пак със залаганията - тежък развод е, все пак, след дългогодишна връзка , предложете бетинг компания, но без ефу-то и спротингбет, че и там имам криви спомени.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Важното е, че изклецахме "нац." кауза и вчера форумите бяха откачили от кеф. Нататък, каквото дойде.

Не очаквам да продължим, затова предпочитам да ни се паднат телюгите. Просто много ще се хиля, ако вземем да оритаме и тях
            Тя националната кауза вече не е Киро гелосания.Бате Бойко и Кой си имат отбор и тая година ще ги правят пампиони за да се кефят люлинските утрепки.После в първия кръг ги чака нов срам

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              на бас, че ако се паднете с чорбата, без начение къде ще е мачът, ще паднете
              Мисля, че чорбата ни е най-удобния противник, срещу когото ще сме фаворит. Те нашите денсят по-добре като гости, тук се сковават от публиката.

Ако ни бият чорбетата, значи са били по-добри в този мач, а не че ще им "лягаме". Просто не се чуваш какви ги ръсиш в момента.

Тук ги бият, ако някой мач "намирисва" да е уреден/тото. Футбалерите много добре го знаят.

Коментар

Груец, пак падладя нещо

Цитат:

Истински силен отбор е онзи, който победи „Локомотив” като гост в Горна Оряховица. Тези думи изрича не кой да е, а самият Христо Стоичков при един от гастролите си на крайно негостоприемния стадион „Димитър Дюлгеров” в железничарския град.

Години наред в средата на 80-те и началото на 90-те титлата минава през Горна Оряховица. „Локомотив” е от онези малки провинциални отборчета, които не гравитират около столичните грандове и не се заиграват нито с ЦСКА, още пък по-малко с „Левски”.
                ------------------------

П.П. Не участваме в схемички
                на бас, че ако се паднете с чорбата, без начение къде ще е мачът, ще паднете

Коментар

• Груец, пак падладя нещо

Цитат:

Истински силен отбор е онзи, който победи „Локомотив” като гост в Горна Оряховица. Тези думи изрича не кой да е, а самият Христо Стоичков при един от гастролите си на крайно негостоприемния стадион „Димитър Дюлгеров” в железничарския град.

Години наред в средата на 80-те и началото на 90-те титлата минава през Горна Оряховица. „Локомотив” е от онези малки провинциални отборчета, които не гравитират около столичните грандове и не се заиграват нито с ЦСКА, още пък по-малко с „Левски”.
                  ------------------------

П.П. Не участваме в схемички

Коментар

• Първоначално изпратено от Бат Минко Разгледай мнение
                    Локото е добър отбор и на времето много им се кефех.И да не забравяме най железния човек Ивайло Йорданов.Ако ги одрънкате ще падне голем кеф.А още по голем ще е ако ЦСКА ги одрънка
                    Батка, що си си сменил ника
                    Колкото до мачовете - Горна имат шанс на своя стадион със Созопол и Локо Пд. Имат шансове и с чорбата, но ше паднат, все пак винаги са си били чорбарски отбор. С останалите отбори имат минимални шансове, но с това супер ниско ниво на А група и особено с домакинския фактор (ако са домакини), нищо не се знае.
                    Аз принципно искам да играем с чорбата, но съм убеден, че ще ни разминат на жребия, а имам презантиман, че на чорбетата ще им търсят лесен съперник, за да продължат напред, т.е. Созопол, Локото и Латекса (там ще е ясно), затова и много ще се накефя на мач между тях и латексите - след Локо Пд_Велбъжд, това ще е следващата най-голяма шизофрения в Бг

Коментар

Локото е добър отбор и на времето много им се кефех.И да не забравяме най железния човек Ивайло Йорданов.Ако ги одрънкате ще падне голем кеф.А още по голем ще е ако ЦСКА ги одрънка
                      Важното е, че изклецахме "нац." кауза и вчера форумите бяха откачили от кеф. Нататък, каквото дойде.

Не очаквам да продължим, затова предпочитам да ни се паднат телюгите. Просто много ще се хиля, ако вземем да оритаме и тях
                      Last edited by marandi; 30.10.2015, 17:28.

Коментар

Трудна работа, съдиите едва ли ще допуснат втори път такава "издънка", както с Разград и само един изгонен. Поне ще се напълни стадиона, понеже сега беше наполовина - ок. 5-6 хил.

Коментар

По добре Левски.Ще мое ли да ги одрънкате?
                          Трудна работа, съдиите едва ли ще допуснат втори път такава "издънка", както с Разград и само един изгонен. Поне ще се напълни стадиона, понеже сега беше наполовина - ок. 5-6 хил.

Коментар

Чакаме на жребия Милсами
                            По добре Левски.Ще мое ли да ги одрънкате?

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              Марандич, в 13:30 отивай да подкрепяш твоите за купата! Приемате Лудоборец, които ще са без доста титуляри и може да имате шансове да ги отстраните.
                              Ние направихме хубав мач с Латекса преди два дена при зрелищно 4:2, като при това бяхме и гости. Явно както и при Арсенал тая година приоритета ще ни е първото място в групата. Да видим

Само Дунав и Go Gunners!
                              Чакаме на жребия Милсами

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                А за неопределените като мен: 1 и над 1.5 гола в мача (бетфеър) на 1,65
                                Ами те са 3-0 още на полувремето
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X