Да не забравяме, че излязохме на първо място по спечелени купи от всички английски отбори...а пък традицията на Моу е да почва да печели титлите НА ВТОРИЯ СИ СЕЗОН!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Е, не сте съвсем прави, не че съм фен на гяволетата, а и Моу поразочарова тази година, но първо, имаме много силен шампион, второ, Ливера се събуди, трето, разликата между първите 7 отбора и останалите е огромна и чвтвърто -все пак спечелиха трофей, а имат шанс и да играят в ШЛ, което с Ман гал нямаше как да се случи. Иначе Погба е безумен, не знам как са дали толкова пари за него, Мхитарян - ами не знам защо го взеха, за мен е дърво, а и тъпо и упорито Моу купува подобни играчи, за да ги забива на пейката - Шюрле, Де Бройне, Куадрадо, Салах и т.н. Отделно, че Ибряма се контузи и в началото изпускаше положения като луд, та бяха в доста крива серия. Ще ги видим догодина, нищо чудно да станат шампиони, но им трябва нападател (Гризман) и истински добър атакуващ халф (Дибала) + още една силна опция (Санчес?) и ще станат нещата, примерноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнение
както им изнася така. а в крайна сметка си е успех, ако я спечелят. повече ако играят за лига европа няма да смеят да мрънкат, че турнира не става
Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristofa Разгледай мнениеМного са ми интересни фенчетата на Манчестер. Миналата година като отпаднаха от Лига Европа " майния тая умряла купа". Тази година се хванали като отдавник за сламка за нея. Само да не избълбукат!!!
Коментар
-
Много са ми интересни фенчетата на Манчестер. Миналата година като отпаднаха от Лига Европа " майния тая умряла купа". Тази година се хванали като отдавник за сламка за нея. Само да не избълбукат!!!
метални пощенски кутии метални решетки
Last edited by kristofa; 19.05.2017, 09:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеФинала е ясен - 1-0 за Ювентус след продължения...може и да не го гледам щото не ги харесвам и двата участника!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
На мен и едните и другете са през чучурчето...
Който е по-силен да бий...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Vamos Real, бре - буахахаха - цял аватар им нося по този повод. Ма да ти кажа, някакси са ми по-симпатични от дъртата гуспуджа. Е, ако беше Монако, ама не е ...
Ще видим дали ще си връщат за 98-а или ще има прецедент със зашита на титлата?
Който е по-силен да бий...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
НЯМА КАК да бъдат спрени.
(да не изпадам в подробности)
Ще видим дали ще си връщат за 98-а или ще има прецедент със зашита на титлата?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от kucanka Разгледай мнениеНяма кой да ги спре реал тази година!
(да не изпадам в подробности)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
-
Коментар