Мноооого ме е яд! Това зализано жабарче Фонини не пусна един сет на Куевас и ми прецака залога...а още повече ме е яд, че този мач сложи на мястото на Над 3.5 в мача на Гришко...който пак успя мъжката да се осере, но поне в 5 сета!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеТрети мач на своя корт е Григата. Преди него са Кражинович-Ферер и Линет-Радванска. Ако някой от тези се закучи, може и към полунощ да започне...
Направо ми беше станал противен с тия три вида удари на кръст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеличи си, че не следиш особено отвътре тениса, но може би това е и по-добрият вариант при залозитеПер взе титлата в Швеция, но там настилката е клей, а както знаеш на Опъня се играе на твърдо. На твърдо пернатия има неучастие в Канада, отпадане в квалификациите на АТП 1000 в Синсинати (иронията на съдбата е, че влиза в схемата като лъки лузър на мястото на отказалия се Нишикори) и отпадане в първи кръг на смешното турнирче в Уинстън Салем (и в двата случая пада от ананимници). Кей-ът пък спечели турнира във Вашингтон на твърдо (атп 500), отпадана от човека в най-добра фирма към момента на твърдо Мърльо на 1/2 финала в Канада (атп 1000) и отказа турнира в Синсинати.
Все едно, загубих, здраве да е, просто беше супер нелогично, но пък така глигорий има малко повече шансове да продължи напреТ - дават го с втори залог за 1/2 финалист от неговия поток на Опъня. Дано да успее
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеличи си, че не следиш особено отвътре тениса, но може би това е и по-добрият вариант при залозитеПер взе титлата в Швеция, но там настилката е клей, а както знаеш на Опъня се играе на твърдо. На твърдо пернатия има неучастие в Канада, отпадане в квалификациите на АТП 1000 в Синсинати (иронията на съдбата е, че влиза в схемата като лъки лузър на мястото на отказалия се Нишикори) и отпадане в първи кръг на смешното турнирче в Уинстън Салем (и в двата случая пада от ананимници). Кей-ът пък спечели турнира във Вашингтон на твърдо (атп 500), отпадана от човека в най-добра фирма към момента на твърдо Мърльо на 1/2 финала в Канада (атп 1000) и отказа турнира в Синсинати.
аз като правя залог по принцип гледам и flashscore, където лесно в представянето на играча си вадя само нужната настилка!
ПП от клей до клей разлика голяма и от твърдо до твърдо пак има - има и по-бързи настилки и по-бавни, но моя "поинт" беше, че не е толкоз слаб - още повече гледах един сет на тоя турнир и си игра доста стабилно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеПри 5-6 мача винаги (поне) един е издънка - или поне при мен е така
Щатския турнир засега не го пипам, нека влезе в заключителна фаза (от 1/8 финал нагоре) и тогава може да вляза. Засега в тениса слагам на Чаленджър-ите и те реално ми покриват загубите от футбола, които напоследък грам не хващам - онзи ден от 5 мача в комбо един не хванах( никога не е било)
Та за днес на турнира в Комо съм пуснал:
Андрей Мартин - Йозеф Ковалик 1
Педро Качин - Джанлука Насо 2
Комбо при 2,02К
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеаз съм пробвал тази тактика и при тенис и при футбол - се тия не излизат
сега гледам поне 1.22 - 1.25 за победа да дадат....иначе другото е пълен ташак!
сега се съсредоточавам на залози над 3.5 сета при мъжете, защото много малко от "равностойните" на хартия мачове приключват в 3 сета. А и коефициентите не са лоши: 1.50+
ПП Пер взе 1 турнир наскоро и не е толкова зле, а аз лично мислих Симон-я да го пусна над 3.5 сета, щото и той много бой яде в последните мачове!Пер взе титлата в Швеция, но там настилката е клей, а както знаеш на Опъня се играе на твърдо. На твърдо пернатия има неучастие в Канада, отпадане в квалификациите на АТП 1000 в Синсинати (иронията на съдбата е, че влиза в схемата като лъки лузър на мястото на отказалия се Нишикори) и отпадане в първи кръг на смешното турнирче в Уинстън Салем (и в двата случая пада от ананимници). Кей-ът пък спечели турнира във Вашингтон на твърдо (атп 500), отпадана от човека в най-добра фирма към момента на твърдо Мърльо на 1/2 финала в Канада (атп 1000) и отказа турнира в Синсинати.
Все едно, загубих, здраве да е, просто беше супер нелогично, но пък така глигорий има малко повече шансове да продължи напреТ - дават го с втори залог за 1/2 финалист от неговия поток на Опъня. Дано да успееNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПриблемът в тениса е основно един - прекалено много тото, което се изиграва супер лесно, тъй като зависи само от един човек. Няма как Нишикори, който е в доста добра форма и е финалист от миналата година на Опъня да падне в първия кръг, при това от Пер, който е посредствен тенисист и отгоре на всичко е и в слаба форма. Същото важи и за снощния мач на Жилещия Смион с оная печка, дето само се казва Янг - тотален слабак извън форма, че дори и франсето водеше 2:0 и "изведнъж" се срина. Но това си е мой проблем - тактиката ми беше с големи залози на 5-6 мача с коеф под 1.15.
Ще си коригирам мерника за следващия кръг, надявам се
Щатския турнир засега не го пипам, нека влезе в заключителна фаза (от 1/8 финал нагоре) и тогава може да вляза. Засега в тениса слагам на Чаленджър-ите и те реално ми покриват загубите от футбола, които напоследък грам не хващам - онзи ден от 5 мача в комбо един не хванах( никога не е било)
Та за днес на турнира в Комо съм пуснал:
Андрей Мартин - Йозеф Ковалик 1
Педро Качин - Джанлука Насо 2
Комбо при 2,02КOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПриблемът в тениса е основно един - прекалено много тото, което се изиграва супер лесно, тъй като зависи само от един човек. Няма как Нишикори, който е в доста добра форма и е финалист от миналата година на Опъня да падне в първия кръг, при това от Пер, който е посредствен тенисист и отгоре на всичко е и в слаба форма. Същото важи и за снощния мач на Жилещия Смион с оная печка, дето само се казва Янг - тотален слабак извън форма, че дори и франсето водеше 2:0 и "изведнъж" се срина. Но това си е мой проблем - тактиката ми беше с големи залози на 5-6 мача с коеф под 1.15.
Ще си коригирам мерника за следващия кръг, надявам се
сега гледам поне 1.22 - 1.25 за победа да дадат....иначе другото е пълен ташак!
сега се съсредоточавам на залози над 3.5 сета при мъжете, защото много малко от "равностойните" на хартия мачове приключват в 3 сета. А и коефициентите не са лоши: 1.50+
ПП Пер взе 1 турнир наскоро и не е толкова зле, а аз лично мислих Симон-я да го пусна над 3.5 сета, щото и той много бой яде в последните мачове!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз за това повече от 5-10 лв. на тенис залози не слагам! Никога не знаеш играча на какъв кеф ще е...и дали мача ще отиде 62 63 61 или 4-5 сета тегав! (например снощи очаквах Мърльо да не бие 3-0 и наистина така стана, но не ми се слагаше пара и на това)
Ще си коригирам мерника за следващия кръг, надявам сеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеП.С. За Гвоздея още ме е супер яд - не за друго, знаех си, че ще падне, ама пусто нали си е нашенка от една страна, а от друга - замина ми голяма част от лимита за месеца, а съм твърдо решен да вляза в час поне по този показател
Коментар
Коментар