IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    засега води убедително в мач повече пробиви, отколкото взети геймове След като вчера ме издъни онова пернато франсе, дето удари кей-ът, сега друго франсе се осра срещу хамериканския црънкьо доналд дък и 60% от предвидените за този месец пари за залози заминаха още в първия ден. Явно опъня не е моят турнир, така че съм пас и желая успехи на нашите
    Гледам я. Жалко, че не съм там да ревна: Айде ма, Цвитаноу

П.П. Ми, слагай на доказани кат' Джоко, Педерер - какво ръгаш по разни анонимки?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Данке, ако е на ТВ корт ще се гледа.
      засега води убедително в мач повече пробиви, отколкото взети геймове След като вчера ме издъни онова пернато франсе, дето удари кей-ът, сега друго франсе се осра срещу хамериканския црънкьо доналд дък и 60% от предвидените за този месец пари за залози заминаха още в първия ден. Явно опъня не е моят турнир, така че съм пас и желая успехи на нашите
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        Само Пиронката е днес: втори мач на корта си, след Делбонис-Карлович, което означава начало около 20-21 часа наше време.
        Данке, ако е на ТВ корт ще се гледа.

Коментар

Само Пиронката е днес: втори мач на корта си, след Делбонис-Карлович, което означава начало около 20-21 часа наше време.
          Дано Пирончето бие.
          Иначе съм пуснал едно маненко залогче над 3.5 сета на Гулбис-Бедене и Колшрайбер (на тоя как му се пише името не е истина) - Зверев (друг ариец-кореняк) !

Коментар

• Само Пиронката е днес: втори мач на корта си, след Делбонис-Карлович, което означава начало около 20-21 часа наше време.
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Цвитана и Гъргор кога ще денсят? ( Сесилката сдала багажа вчера )

Коментар

• Ман-е, това за синьо-червената мъгла беше вървежно до този сезон в евротурнирите - видя се много ясно, че с Левски и Цска е зле, но без тях е още по-зле! Нека не се залъгваме - нямаме нито нац. отбор, нито нац. тренер (не че супата ставаше, но поне говореше простотии като чичо си Пенчо, та поне беше весело, на този на физиономията му пише, че е тотален путьо - познвам един с подобна физиономия, същият мишкар е).
                Единственият ни шанс са супер слабите норвежци като цялост, но те там поне имат някакво подобие на отбор, а ние сме разграден оБор с мениджърски интереси. Не съм гледал състава, който е извикал, но сигурно в него са Гаджев, Тонев, Неделев и прочие смешки, дето си търсят изяви в национала, щото няма къде другаде да поритат дори и за здраве. Ами не, мерси, това не е моят отбор и аз няма да ида да ги гледам на стадиона.
                П.С. Дано прогнозата ти да е вярна, аз и без това нямам особена успеваемост с прогнозите напоследък.
                Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                И защо да няма - най-накрая от отбора се изчистиха синьо-червените лешпери...
                Сега ако нямаме шанс с тия мишоци, кога???
                Че и доста контузени имат в и без това калпавия си отбор!
                Гледах и статистиката им като гости - много Хве нямат - падат си от добрите отбори и си бият Малта, Кипър, Азербайджан и т.н. Т.е. статистически погледнато Х не е вероятен резултат!!! Въпроса е да не пуснем някой гол след центриране от корнер/фаул и би следвало резонно да си ги бием 1,2 на мъка!

Още повече - има още 1 добра новина - Божинката е контузен така че ще сме с 11 играещи футболисти на терена!!!!
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  И...

Още повече - има още 1 добра новина - Божинката е контузен така че ще сме с 11 играещи футболисти на терена!!!!
                  Ако Тонев и Неделев дето не са помирисвали терен от повече от година са сред тях, нищо чудно и тройка да отнесем
                  Only God Can Judge me...

Коментар

На мен ми се струва невъзможно - X е максимумът на тези чалгари и то само защото Норвегия са абсолютни дървета . А и ще има макс 7-8 хиляди на трибуните, което си е фактор. Само жегата евентуално може да ни спаси
                    И защо да няма - най-накрая от отбора се изчистиха синьо-червените лешпери...
                    Сега ако нямаме шанс с тия мишоци, кога???
                    Че и доста контузени имат в и без това калпавия си отбор!
                    Гледах и статистиката им като гости - много Хве нямат - падат си от добрите отбори и си бият Малта, Кипър, Азербайджан и т.н. Т.е. статистически погледнато Х не е вероятен резултат!!! Въпроса е да не пуснем някой гол след центриране от корнер/фаул и би следвало резонно да си ги бием 1,2 на мъка!

Коментар

Сега чакаме четвъртък: България да бие точно с 1 гол @ 3.50 ми се струва хубав залог!
                      На мен ми се струва невъзможно - X е максимумът на тези чалгари и то само защото Норвегия са абсолютни дървета . А и ще има макс 7-8 хиляди на трибуните, което си е фактор. Само жегата евентуално може да ни спаси

Коментар

• Сега чакаме четвъртък: България да бие точно с 1 гол @ 3.50 ми се струва хубав залог!

Коментар

Два мача от тези не завършиха, но може да се каже, че имах късмет:
                          Илхан-Степанек ми платиха над 3.5 защото отказването дойде при 2-1 сета за Илхан (или 3я не беше свършил - нещо такова).
                          Дългополов е губил 1-2 сета и се е отказал, но този залог ми е войд, така че ми излиза дубъл на високите коефициенти!...малък разбира се, защото не тия чикиджии не можеш да имаш вяра!
                          Бохум-2-вътре!!!
                          Белененсес-3,95-ватре!!!
                          Ленс-2,95-вънка!!0:4 Льо Авър!!!Гюбрета!!!

Коментар

Опъня не излезе - кеят се осра и ми замина тотото. Явно стратегията с много пари на ниски коеф към момента не върви Добре, че следващият месец почва от утре...
                            Два мача от тези не завършиха, но може да се каже, че имах късмет:
                            Илхан-Степанек ми платиха над 3.5 защото отказването дойде при 2-1 сета за Илхан (или 3я не беше свършил - нещо такова).
                            Дългополов е губил 1-2 сета и се е отказал, но този залог ми е войд, така че ми излиза дубъл на високите коефициенти!...малък разбира се, защото не тия чикиджии не можеш да имаш вяра!

Коментар

• Опъня не излезе - кеят се осра и ми замина тотото. Явно стратегията с много пари на ниски коеф към момента не върви Добре, че следващият месец почва от утре...
                              Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Аз на някои от тия залози се уших, на някои други компенсирах - общо взето слаба работа!
                              Днес ще пробвам малко ЮС Опън тенис:
                              Над 3.5 сета Janowicz v Carreno-Busta
                              Над 3.5 сета Ilhan v Stepanek
                              + Dolgopolov да бие
                              Коеф. 2.95

Коментар

Имали пари, дали, а и за ман гал ще е добре да изкара некой леФ комисиона, че пак максимумът му ще е 4-то място и не съм особено убеден, че ще го траят още един сезон, макар че като гледам лебедарчето в ливера и се убеждавам, че ингилизите са по-тъпи и търпеливи дори и от българите

Коментар

Working...
                                X