IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Определено БарЦелоната си имаше необходимата доза късмет, защото неочаквано Тер Стеген извади няколко страхотни удара, но и Навас спаси доста! Добре се видя, че и двата отбора нямат читави защити...спокойно мача можеше да завърши 4-4 например, но имаше съспенс: Реал изравни с 10 човека, после даже натискаше да бие, а пък бе хванат на контра в последната атака за мача!
    Бе интересен мач си беше според мен!

Коментар

• Определено БарЦелоната си имаше необходимата доза късмет, защото неочаквано Тер Стеген извади няколко страхотни удара, но и Навас спаси доста! Добре се видя, че и двата отбора нямат читави защити...спокойно мача можеше да завърши 4-4 например, но имаше съспенс: Реал изравни с 10 човека, после даже натискаше да бие, а пък бе хванат на контра в последната атака за мача!

Коментар

Ейййй, Ел Класикото доказа че е най-"големия" мач в клубния футбол...атаки към двете врати, голове, спасявания, червен картон (заслужен)...и ХЕПИЕНД! Как излапа мазната опашчица белия балет направо няма начин да не се накефи човек!
        Аз вече нямам Булшиткома и не мога да го гледам, а да висна на стриймове - ми не ме кефи. Погледах 15-20 минути, та хванах първите 2 гола, но не се впечатлих особено, явно второто е било по-добре Просто Зидан не става за тренер, но би следвало и въпреки него пак да спечелят титлата
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• https://fat.gfycat.com/ImaginaryJitteryKiwi.webm

Коментар

• Ейййй, Ел Класикото доказа че е най-"големия" мач в клубния футбол...атаки към двете врати, голове, спасявания, червен картон (заслужен)...и ХЕПИЕНД! Как излапа мазната опашчица белия балет направо няма начин да не се накефи човек!

Коментар

• Какво стана тези дни с футбола...но поне се изкефих на Лион

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Струва ми се невероятно 3 испански отбора да бъдат на полуфинал пък и всички залагат за Барса.Един равен или загуба и букмейкърите
                прибират.Цял свят го играе.
                аз за довечра го мисля твърдо 2, но за всеки случай с опция за 5:1 точен Барса са ултра зле
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Барцилоната не може да вкара 3 гола на Буфон...освен ако не изгонят някой от защитниците на дъртата госпожа в първите 15-20 минути
                  Струва ми се невероятно 3 испански отбора да бъдат на полуфинал пък и всички залагат за Барса.Един равен или загуба и букмейкърите
                  прибират.Цял свят го играе.

Коментар

• Барцилоната не може да вкара 3 гола на Буфон...освен ако не изгонят някой от защитниците на дъртата госпожа в първите 15-20 минути

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Тази вечер има ли вероятност има ли вероятност Юве да изпизди цялото тото?
                      Ами.. зависИ, как тръгне мачот..
                      Па ако се закучи, има как да се помогне на момчетата...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Тази вечер има ли вероятност има ли вероятност Юве да изпизди цялото тото?

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение

Левандовски е с много сериозна контузия и едвам го вдигнаха за този мач ( в пръвия дори и не игра). Цяло чудо е, че изкара толкова време при това темпо. Въпроса е КОЙ трябваше да го смени, а не дали... Като махнем явното бутане на балета (въпреки, че ги харесвам) се оказа, че Байерн нямат равностойни резерви, което при техния бюджет ми е странно...
                          Абе не са лош отбор Байерн, но за мен стана смешно да се обясняват как нямат играчи - ми не е баш така, реално само Роналдо правеше разликата, макар че вече и Робен, и Рибери са си пенсии. Смешното беше, че трябваше Анчелоти да смаже Зизу с тактика, защото Зизу е супер зле - то си се видя де, но стана точно обратното. Сега, може много да се говори какво щеше да се случи, ако Видал не беше изпортил дузпата или не беше получил червен картон, но ако не играе в случая. Ще го кажа иначе, мачовете бяха 50/50 и двата, но се очакваше Анчелоти да смачка Зизу на кормилото, пък то не стана. Здраве да е, късмет на Реал напред, аз ще стискам палци за Монако - супер ме кефят тези момчета

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                            Доволен съм от победата, макар че остана малко горчивина с втория гол на Роналдо. Все пак играхме без няколко основни играчи. Бенземата е тотална щета и с него все едно сме с човек по-малко, дано го продадат лятото, че ми писна да го псувам тоя тюфлек. Имаме Мората и Мариано Диас, които са напълно достатъчни и много по-добри. Малшанса при автогола на Рамос го има във футбола, Начо не се ориентира, както и Навас.
                            Иско би трябвало да играе зад центр. нападател, там е най ефективен. Голям мач на Касемиро, без него сигурно щяха да ни напълнят кошницата.
                            През новия сезон трябва да помислят за млади играчи които да заменят постепенно Рамос и Модрич, както и Де Хеа, Куртоа или Донарума за вратар.
                            Донарума не го виждам да отиде след като в Милан влязоха новите чичковци паричковци! По-скоро Де Хея (колкото и да не ми се ще), защото нещо в последно време взе да се заседява на пейката - сигурно има някаква интрига там!

Коментар

• Доволен съм от победата, макар че остана малко горчивина с втория гол на Роналдо. Все пак играхме без няколко основни играчи. Бенземата е тотална щета и с него все едно сме с човек по-малко, дано го продадат лятото, че ми писна да го псувам тоя тюфлек. Имаме Мората и Мариано Диас, които са напълно достатъчни и много по-добри. Малшанса при автогола на Рамос го има във футбола, Начо не се ориентира, както и Навас.
                              Иско би трябвало да играе зад центр. нападател, там е най ефективен. Голям мач на Касемиро, без него сигурно щяха да ни напълнят кошницата.
                              През новия сезон трябва да помислят за млади играчи които да заменят постепенно Рамос и Модрич, както и Де Хеа, Куртоа или Донарума за вратар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

... но и таткото си има вина, особено за смяната на Левандовски (може да е бил вече на предела на силите си, не знам). А... Продължаваме напред, нали
                                Левандовски е с много сериозна контузия и едвам го вдигнаха за този мач ( в пръвия дори и не игра). Цяло чудо е, че изкара толкова време при това темпо. Въпроса е КОЙ трябваше да го смени, а не дали... Като махнем явното бутане на балета (въпреки, че ги харесвам) се оказа, че Байерн нямат равностойни резерви, което при техния бюджет ми е странно...
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X