Сега върнах лентата назад и се сетих, че всичко можеш да договориш с доставчика предварително, след като разбереш стойността на ваучера от служителите на агенцията.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли участници в програмата Аз мога повече?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнениеСлед като си избереш доставчик, той ти казва колко ще ти струва обучението и ако е повече от ваучера, който си получил от програмата, ако искаш доплащаш, ако ли не си търсиш друг доставчик на друга цена.
Успех !
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеНякой има ли информация за ИЧС с доплащане към ваучера? Как става?
Успех !
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеНякой има ли информация за ИЧС с доплащане към ваучера? Как става?
Коментар
-
Първоначално изпратено от chervenuh Разгледай мнениеНа езиковото обучение (Кабината) му куца всичко, само тапията е ползата
Препоръчвам да се проучи езиково към ИЧС, има начин с леко доплащане към ваучера!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Que Pasa Разгледай мнениеТози чичо "доставя" въпросната услуга.
Наема евтини преподаватели и ако искаш да научиш нещо, трябва да се постараеш.
Остава ти документ, ама...
http://kurs-bg.net/?page_id=86
Програмата е платена от ЕС и е насочена към хора/работещи/, които искат да се преквалифицират или да увеличат професионалните си умения, направена е така, че мрънкащи и постоянно недоволни потребители да не могат да се възползват от нея, защото трябва да се положат УСИЛИЯ/ повтарям нарочно/ !
Не разбирам, къв ви е проблема бе хора, безплатно е, който иска да се записва и да учи, който не иска защо трябва да намира кусури и да мрънка по форумите !
Коментар
-
Този чичо "доставя" въпросната услуга.
Наема евтини преподаватели и ако искаш да научиш нещо, трябва да се постараеш.
Остава ти документ, ама...
http://kurs-bg.net/?page_id=86
Коментар
-
Програмата е супер, възползвах се от езиковото и професионалното обучение, най-хубавото е, че получаваш легитимен документ след завършването на курса. Езиковото обучение при мен беше онлайн 6 месеца всяка вечер по 2 часа, професионалното е по-кратко, но в присъствена форма.
Успех на всички !
Коментар
-
Аз използвах ваучера за курс по англ.към Фарос преди 3 г. - мисля, че бяха 150 часа за 6 месеца, 10-12 човека в група / да не те притеснява -хората работят и често отсъстват, така че средно се събирахме 6-8, но има проверки и май при над 10% отсъствие губиш ваучера и трябва да платиш курса/. Нивото е добро, не се различава по-качество от другите им курсове, има входящ тест за опр.на ниво и ако се съберете достатъчно се разбирате за часовете - аз имах два пъти седм.
Зависи в кой град си - проучи си доставчиците, но училища Фарос и Европа са си класика.
Успех'
Коментар
-
Първоначално изпратено от Living Easy Разгледай мнениеЕ, процедурата не е ли като при всички останали европейски програми - фирмата казва каква сума е необходима за един курс, и държавата да я отпусне. Ако става въпрос за посочените 500 лв. за курс, фирмата да заяви, че толкова са необходими и ако я одобрят - всичко започва? Поне аз така знам, че се работи с всеки еврофонд...
Бре бре, да се не надяваш, Явно са променили нещата, преди беше злеLast edited by misanthrope; 24.09.2014, 14:52.
Коментар
-
Цената си е пак същата - 500лв.
Само дето я плаща Държавата демек ЕС - нали си е тяхна програмата.
Няма особен контрол и изисквания - дето се казва като за "без пари" толкова. Така де подхожда се чиновнически - води се курс 100 часа и те трябва да минат, какво е обучението си зависи от преподавателя и от курсистите - и двете страни са малко или много незаинтересованиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеНе съм ходил, може и да не е зле НО зная, че в нормална школа по английски едно ниво е от порядъка на 500-800 лева. Не зная колко дават по "Аз Мога" ама ме съмнява да е повече от 100.
Изхождайки от това....
Коментар
Коментар