IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли участници в програмата Аз мога повече?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Living Easy Разгледай мнение
    Добре де, то може да е без пари, но времето не е без пари. В смисъл навсякъде ли е зле? Потърсих мнения за някои доставчици и видях добри отзиви, включително и за този, сайт, който гледах. В смисъл не е ли важен основно материала, който ти дават. Все пак не вярвам да ти дадат да научиш азбуката и да ти кажат, че курса е приключил.
    Не съм ходил, може и да не е зле НО зная, че в нормална школа по английски едно ниво е от порядъка на 500-800 лева. Не зная колко дават по "Аз Мога" ама ме съмнява да е повече от 100.
    Изхождайки от това....

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
      Предвид че е без пари, значи каквото и да е, си струва

1)"Като гледам е по-добре от университет - хем по-бързо, хем безплатно"
      Това няма да го коментирам, че не намирам думи

2) Като цяло, парите, които държавата дава са малко, а бумажтината -огромна. Парите не стигат само да се покрият административните разходи, за това се цели голям обем ( тука е дистанционно - сметай колко човека са)

Та заключението е .. обикновено е зле, ама като за без пари става
      Добре де, то може да е без пари, но времето не е без пари. В смисъл навсякъде ли е зле? Потърсих мнения за някои доставчици и видях добри отзиви, включително и за този, сайт, който гледах. В смисъл не е ли важен основно материала, който ти дават. Все пак не вярвам да ти дадат да научиш азбуката и да ти кажат, че курса е приключил.
      аз мога повече английски език

Коментар

• Предвид че е без пари, значи каквото и да е, си струва

1)"Като гледам е по-добре от университет - хем по-бързо, хем безплатно"
        Това няма да го коментирам, че не намирам думи

2) Като цяло, парите, които държавата дава са малко, а бумажтината -огромна. Парите не стигат само да се покрият административните разходи, за това се цели голям обем ( тука е дистанционно - сметай колко човека са)

Та заключението е .. обикновено е зле, ама като за без пари става

Коментар

• "Доставчик на обучение за курс по Английски език,
          с ваучер по схемата
          Аз Мога Повече 2014 - 2015"

Това ме разсмя

Коментар

• Има ли участници в програмата Аз мога повече?

Здравейте,
            имам ваучер за безплатно обучение по европейската програма Аз мога повече. За пръв път ще ми е това обучение и не знам много как се процедира и какво точно представлява. Някой участвал ли е в нея и какво мнение има за нея? Как се преминава и струва ли си? Интересува ме по-конкретно информация за курсове по английски език. На този линк гледах някакви данни от доставчик на обучение, но ми се иска да чуя отзиви и на хора, които вече са участвали в програмата. Като гледам е по-добре от университет - хем по-бързо, хем безплатно. Вие с какво впечатление сте? Благодаря предварително.
            аз мога повече английски език
          Working...
          X