If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Облаци, дъждове, мъгли ...
Мечо, как уцели форума в това време, бре?
Добро утро tnm
С картечницата го уцелих. Сама се насочва срещу диалектическия материализъм. И много интересно как може да е диалектически, след като е материализъм. Ми нематериализма, него кво го правим. Минал е бай Маркс покрай диалектиката с бързия влак.
май тия 3к долари ще си отидат за чарити на американската икономика - собственика е починал и аз съм единствения наследник...
... , а иначе - легенди се носят за спецификата в тяхното законодателство при издирване от нотариусите на наследниците, упоменати в наследствената маса от наследодателя..., дори в джунглата ги откриват..., но какво следва натам - не зная - вероятно интересът трябва да е подобаващ, за да се изпрати адвокат от джунглата, който да представлява наследниците... Успехи!
Всяка сметка се обслужва по определени правила, систематизирани в договор между двете страни /лица/.
Средствата /в повече от случаите/ - могат да се теглят касово или чрез банков превод. За целта - и в двата случаи - се подава писмена молба от собственика на сметката - в офиса, където е сключен договора.
Не би трябвало да съществува друг начин за действия при тегленето на средства от сметка, ако не вземем предвид възможността с електронния подпис и изрично упоменаване на възможността за превод в договора, споменат горе...
май тия 3к долари ще си отидат за чарити на американската икономика - собственика е починал и аз съм единствения наследник...
Някой има ли профил с акции в http://benefits.ml.com ?
Търся съвет как да изтегля средства от него по карта/сметка след като продам акциите в него ?
Всяка сметка се обслужва по определени правила, систематизирани в договор между двете страни /лица/.
Средствата /в повече от случаите/ - могат да се теглят касово или чрез банков превод. За целта - и в двата случаи - се подава писмена молба от собственика на сметката - в офиса, където е сключен договора.
Не би трябвало да съществува друг начин за действия при тегленето на средства от сметка, ако не вземем предвид възможността с електронния подпис и изрично упоменаване на възможността за превод в договора, споменат горе...
Коментар