IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
    Що-о?

Присламчи се до colorstone-ката и ставаш ... джури!
    Ще ми хареса
    http://www.youtube.com/watch?v=vBecM3CQVD8

Коментар

Нема ти мине нумеро!
      Конкурца е саде за унетрешни ора, с придружаващи ги и подобаващи доказателства, дека зъркелите им са лично собствени.

И тва, ТНТМ-то си го змисли.
      Нек она ги сготви ризънгите.

Моя милост саде раздава награждаването.
      Не съм аз, бре!
      4i40 орева орталъка, че га влези у форума и му се получава дисконфорт

П.П.
      Добро утро, тайфата!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• С какво мастурбацията е по-добра от секса

Слава, слава на рекламните банери
        Според мен, не могат да се сравняват....
        А и друго си е чекия след секс

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
          Dобро утро и на журито !
          Опитах се да мина метър с нечии очи ама , журито уж спяло , пък то - будно и дебне за измами и номера на дребно . Сега ще се изнижа от конкурца
          http://www.youtube.com/watch?v=MrWd0m7pmq8

Що-о?

Присламчи се до colorstone-ката и ставаш ... джури!

Коментар

Нема ти мине нумеро!
            Конкурца е саде за унетрешни ора, с придружаващи ги и подобаващи доказателства, дека зъркелите им са лично собствени.

Dобро утро и на журито !
            Опитах се да мина метър с нечии очи ама , журито уж спяло , пък то - будно и дебне за измами и номера на дребно . Сега ще се изнижа от конкурца
            http://www.youtube.com/watch?v=MrWd0m7pmq8

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Добро утро и приятен ден !

Серго, това си е направо за данъчните - в контейнер с платове имало костюми "Версаче", но били непродаваеми,защото не можел да се изтупа белия прах от джобовете....

Лелче, в каквито и конкурси да участваш в 4 ч, ще бъдеш дисквалифицирана - журито спи... ( явно си през 4-5 часови пояса - как е на о-в Бали ???)

Добро утро !
              На Бали е слънчево и влажно . Вулкана спи . Туземците са дружелюбни . Хамака е удобен . Как си 4i40 ?
              http://www.youtube.com/watch?v=3OnnDqH6Wj8

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Добро утро и приятен ден !

Серго, това си е направо за данъчните - в контейнер с платове имало костюми "Версаче", но били непродаваеми,защото не можел да се изтупа белия прах от джобовете....
                ................................................

Ного смешно!
                Само дето бадева ме настрои да ровичкам у кашоните. И на фъркотевица да обръщам хастаря на сите джеблъци.
                Нанайци

......................
                И не са костюми, а джинси. И не са платове, а щокови дънкови парчета...........
                А бе!
                Пак си ме зе за мезе!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                  Относно конкурца
                  http://www.youtube.com/watch?v=yzcXoZ2Xu_A

Нема ти мине нумеро!

Коментар

• Добро утро и приятен ден !

Лелче, в каквито и конкурси да участваш в 4 ч, ще бъдеш дисквалифицирана - журито спи... ( явно си през 4-5 часови пояса - как е на о-в Бали ???)

Коментар

Я па не съм!!

Имам язе три кашона с Верзачета/Прадите не си ги давам/ негде из боклуците в склада. Беха "изпаднали" от един контейнер с платове.
                      И така си си кибичат - чекам ги да ферментират

............................
                      Та дайте да врътнеме един конкурц за най-шашавите зъркели?

Относно конкурца
                      http://www.youtube.com/watch?v=yzcXoZ2Xu_A

Коментар

• Хубав ден на всички.

BEL SUONO Танец Рыцарей : Dance Of The Knights:https://www.youtube.com/watch?v=BSWIrHECrSg

Major Parkinson :
                        https://www.youtube.com/watch?v=Hw1qjA84aUk
                        https://www.youtube.com/watch?v=kDrJBabGN40

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                          Ех, грозни животни...

Щото какво е грозно и какво е красиво?
                          И щото щото двете са много близки в крайните си състояния.
                          Смущават, вълнуват по по-дълбок начин, което те прави небезразличен към конкретния образ, независимо като как е окачествен.
                          Толкова грозно, че чак чаровно.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            +1

П.П. И все пак в съпричастност към казаното от Чичо, бих казал че е нужно и това, най-малкото за да дадем пример на по-младите, защото ефектът от думите кампаниите и тръбенето по медиите е един, а този от реалните действия и свършена работа съвсем друг
                            Да, Кев, но да не е показно. Когато се прави по ненатрапчив начин, елегантно, повече хваща дикиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              Аз също , отвратително гнусна зарибяваща кампания за поредна година от соросоидната Босфор ТВ. Докато една част от населението освен, че е социално изключена тотално, освен, че живее в условия по-близки до животинските, друга една лицемерна част от населението иска да накара хора, които не замърсяват и но са податливи към благородни каузи да чистят това за което ИНСТИТУЦИИТЕ НЕ СИ МЪРДАТ ПРЪСТА!
                              НЯМА ДА ЧИСТЯ ИЗЦАПАНОТО ОТ ДРУГИ, ЗАТОВА СИ ИМА ГЛОБИ, СОЛЕНИ И ЖЕСТОКИ ГЛОБИ.
                              +1

Аз помня реакцията си, още като обявиха в медиите (бТВ) старта на тази капмания, а тя беше: "Не е ли по-лесното и логично, просто да не замърсяваме България!?"
                              Иначе се улавям как ходейки в голяма част от времето си из града ни неволно и спонтанно да се навеждам, да събирам хартии, пакети от чипсове, кутии от цигари, пластамасови бутилки от кола или фанта и каквото още ми попадне, и да ги поставям в първия изпречил се на пътя ми контейнер или кошче, с мисълта: "Ехх, що за човек може да си изхвърли боклука на улицата или в градинката!?"

П.П. И все пак в съпричастност към казаното от Чичо, бих казал че е нужно и това, най-малкото за да дадем пример на по-младите, защото ефектът от думите кампаниите и тръбенето по медиите е един, а този от реалните действия и свършена работа съвсем друг

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                                Вади пушката за грозни животни
                                Ех, грозни животни...

За мен няма грозни животни, понеже те не знаят, че са грозни в нашите очи.

Богомолката на пръв поглед е страшничка и грозна:

Но тя има, според мен, най-изисканите движения:

От другата стран - да, има грозни хора.
                                Понеже знаят, че са грозни.
                                И от яд от това нарочно продължават да са грозни, че и оттатък. А немат силата (а по-скоро не ин ги е показано като малки) да почерпят хубост от грозотията.

Щото какво е грозно и какво е красиво?
                                И щото щото двете са много близки в крайните си състояния.
                                Last edited by vmankov; 26.04.2014, 16:11.

Коментар

Working...
                                X