IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Да, Манков, не замърсявам, а и не ми е необходима кампания- национална, за да проявя "инициативност" и почистя.
    Чичо е бил светъл пример.

п.п.Има голяма доза лицемерие в шумните колективни мероприятия.
    Ежедневно работлива....даже без национална кампания си чисти къщата...ужасТ.
    Аз като напълно завършен лицемер и манипулатор, трябваше да дам импулс на младите да поработят, а аз на спокойствие да си пия биричката.....

Коментар

• Да, Манков, не замърсявам, а и не ми е необходима кампания- национална, за да проявя "инициативност" и почистя.
      Чичо е бил светъл пример.

п.п.Има голяма доза лицемерие в шумните колективни мероприятия.

Коментар

• Здравейте барбарончета...
        Трябва да има и глупаци на тази земя......Аз дадох своя дан за да се почувствате добре ...
        Слънчев ден ви пожелавам...

Коментар

• Но, от друга страна, Вал, старая се да чистя България - от свинете, които я замърсяват.
          А те са мно-о-ого!

Коментар

Няма да чистя България.
            За пояснение на свинете, Вал, требваше да добавиш - "понеже не я замърсявам".
            Така съм сигурен, де, че не я замърсяваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              една лицемерна част от населението иска да накара хора, които не замърсяват и но са податливи към благородни каузи да чистят това за което ИНСТИТУЦИИТЕ НЕ СИ МЪРДАТ ПРЪСТА!
              НЯМА ДА ЧИСТЯ ИЗЦАПАНОТО ОТ ДРУГИ, ЗАТОВА СИ ИМА ГЛОБИ, СОЛЕНИ И ЖЕСТОКИ ГЛОБИ.
              Именно. МДТ са доста високи, но с тях хрантутим администрация.

Коментар

Няма да чистя България.
                Аз също , отвратително гнусна зарибяваща кампания за поредна година от соросоидната Босфор ТВ. Докато една част от населението освен, че е социално изключена тотално, освен, че живее в условия по-близки до животинските, друга една лицемерна част от населението иска да накара хора, които не замърсяват и но са податливи към благородни каузи да чистят това за което ИНСТИТУЦИИТЕ НЕ СИ МЪРДАТ ПРЪСТА!
                НЯМА ДА ЧИСТЯ ИЗЦАПАНОТО ОТ ДРУГИ, ЗАТОВА СИ ИМА ГЛОБИ, СОЛЕНИ И ЖЕСТОКИ ГЛОБИ.

Коментар

• Няма да чистя България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Оправдание ли си търсиш?
                    За да си търся оправдание, трябва поне са част от секундата през ума ми да е преминала скверната мисъл, че може да поработя.
                    А това за мен е немислимо и абсолютно недопустимо
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Оправдание ли си търсиш?

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Не знам дали днес ще почистим България за един ден, но Природата се погрижи да е измита.
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                          Не можеш много да ме съгласиш. Първо, самите програми са така тъпанарски направени. Иновацията дава много точки.
                          А една от споменатите фирми, смятам че скоро ще направи нещо доста добро, ако не в областта в която е взела финансиране по конкурентоспособност то в сходна високодоходна област.

Коментар

• olele

http://www.dnes.bg/blogini/2014/04/2...vaciite.223537

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                              А ич?
                              Ми, да де.
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Ти па си наполовина скрънзЪ
                                А ич?

Коментар

Working...
                                X