IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
    Я па не съм!!

Имам язе три кашона с Верзачета/Прадите не си ги давам/ негде из боклуците в склада. Беха "изпаднали" от един контейнер с платове.
    И така си си кибичат - чекам ги да ферментират

............................
    Та дайте да врътнеме един конкурц за най-шашавите зъркели?
    Ти па си наполовина скрънзЪ
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      СкръндзЪ

Я па не съм!!

Имам язе три кашона с Верзачета/Прадите не си ги давам/ негде из боклуците в склада. Беха "изпаднали" от един контейнер с платове.
      И така си си кибичат - чекам ги да ферментират

............................
      Та дайте да врътнеме един конкурц за най-шашавите зъркели?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Aaaa, ще си страдам....
        СкръндзЪ
        Мечо

Коментар

Ако става въпрос за полови белези, смятам, че се интересуваш по-скоро от фторичните.

П.П. Баенето на пъп не помага срещу постоянно въздействие на "лоши очи". Единственият начин да се отървеш е, като подариш нова дреха / най-добре "Прада" или "Версаче"/ на притежателя на "очите"

Добро утро, тайфата!
          Aaaa, ще си страдам....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Ако може в една таблица да си публикувате мерките ( очи, коса, тен, лунички и разни други маловажни първични белези....:rolleyes: )

пп Форума се оказа ватафско - баячески....Досега се чудех, защо като отворя инвестора и започвам да се прозявам....Сега разбрах - урочасан съм...
            Както казва един приятел - ще трябва да ти се бае на пъп.....
            Ако става въпрос за полови белези, смятам, че се интересуваш по-скоро от фторичните.

П.П. Баенето на пъп не помага срещу постоянно въздействие на "лоши очи". Единственият начин да се отървеш е, като подариш нова дреха / най-добре "Прада" или "Версаче"/ на притежателя на "очите"

Добро утро, тайфата!
            Мечо

Коментар

• Добро утро Лъвове и Лъвици- успешен ден

Коментар

• Ако може в една таблица да си публикувате мерките ( очи, коса, тен, лунички и разни други маловажни първични белези.... )

пп Форума се оказа ватафско - баячески....Досега се чудех, защо като отворя инвестора и започвам да се прозявам....Сега разбрах - урочасан съм...
                Както казва един приятел - ще трябва да ти се бае на пъп.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Да не се окажа и аз рода с вас
                  Сподели нещо за цвят на косата, тен на кожата, наличие на лунички и други отличителни белези, за да можем с братчеда като си налеем по чашка и си кажем "Наздраве", да поразгледаме клоните на родовото си генеалигично дърво и да установим някакво съответствие
                  Last edited by tnm; 24.04.2014, 19:09.
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                    Вади пушката за грозни животни
                    Братчед, не знам що, ама днес не можах да се почувствам съвсем кофти.
                    Ще трябва да чакам до другата сряда
                    Мечо

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=9SSUQxGjZZ4

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                        Тъкмо днес си мислех как сериозно хващат клетвите от хора със зелени очи
                        Вчера прокълнах един колега(излезе отпуск) да му мине отпуската в дъждовно време(щото по време на моята се скъса да вали )
                        Мъъъъ ... така сме ние ватафите .... обаче избягвам без причина да гледам хората в очите,че току-виж без да искам съм урочасал някой невинен

Наздраве!

Коментар

Доколкото съм запозната, в миналото децата са получавали име при кръщаването си/ поне в моя род е било така/. Това е ставало някъде около годинката. Дотогава цветът на очите им вече е бил известен
                          Тъкмо днес си мислех как сериозно хващат клетвите от хора със зелени очи
                          Вчера прокълнах един колега(излезе отпуск) да му мине отпуската в дъждовно време(щото по време на моята се скъса да вали )
                          Мъъъъ ... така сме ние ватафите .... обаче избягвам без причина да гледам хората в очите,че току-виж без да искам съм урочасал някой невинен

Наздраве!
                          Last edited by katilarium; 24.04.2014, 16:08.
                          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Добро утро, тайфата!

Вчера съм пропуснала, че е сряда. Ще се наложи днес да съм в кофти настроение
                            Вади пушката за грозни животни
                            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Доколкото съм запозната, в миналото децата са получавали име при кръщаването си/ поне в моя род е било така/. Това е ставало някъде около годинката. Дотогава цветът на очите им вече е бил известен
                              Готино . Красив род ще да сте

Коментар

Има ли легенда за него как се е появило в родът ви ? Дори умалителното му звучи магически
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X