Първоначално изпратено от sergo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСкръндзЪ
Я па не съм!!
Имам язе три кашона с Верзачета/Прадите не си ги давам/ негде из боклуците в склада. Беха "изпаднали" от един контейнер с платове.
И така си си кибичат - чекам ги да ферментират
............................
Та дайте да врътнеме един конкурц за най-шашавите зъркели?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеAaaa, ще си страдам....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАко става въпрос за полови белези, смятам, че се интересуваш по-скоро от фторичните.
П.П. Баенето на пъп не помага срещу постоянно въздействие на "лоши очи". Единственият начин да се отървеш е, като подариш нова дреха / най-добре "Прада" или "Версаче"/ на притежателя на "очите"
Добро утро, тайфата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАко може в една таблица да си публикувате мерките ( очи, коса, тен, лунички и разни други маловажни първични белези....:rolleyes: )
пп Форума се оказа ватафско - баячески....Досега се чудех, защо като отворя инвестора и започвам да се прозявам....Сега разбрах - урочасан съм...
Както казва един приятел - ще трябва да ти се бае на пъп.....
П.П. Баенето на пъп не помага срещу постоянно въздействие на "лоши очи". Единственият начин да се отървеш е, като подариш нова дреха / най-добре "Прада" или "Версаче"/ на притежателя на "очите"
Добро утро, тайфата!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ако може в една таблица да си публикувате мерките ( очи, коса, тен, лунички и разни други маловажни първични белези.... )
пп Форума се оказа ватафско - баячески....Досега се чудех, защо като отворя инвестора и започвам да се прозявам....Сега разбрах - урочасан съм...
Както казва един приятел - ще трябва да ти се бае на пъп.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Да не се окажа и аз рода с васLast edited by tnm; 24.04.2014, 19:09.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеВади пушката за грозни животни
Ще трябва да чакам до другата срядаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Да не се окажа и аз рода с вас
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеТъкмо днес си мислех как сериозно хващат клетвите от хора със зелени очи
Вчера прокълнах един колега(излезе отпуск) да му мине отпуската в дъждовно време(щото по време на моята се скъса да вали )
Мъъъъ ... така сме ние ватафите .... обаче избягвам без причина да гледам хората в очите,че току-виж без да искам съм урочасал някой невинен
Наздраве!
Да не се окажа и аз рода с вас
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДоколкото съм запозната, в миналото децата са получавали име при кръщаването си/ поне в моя род е било така/. Това е ставало някъде около годинката. Дотогава цветът на очите им вече е бил известен
Вчера прокълнах един колега(излезе отпуск) да му мине отпуската в дъждовно време(щото по време на моята се скъса да вали )
Мъъъъ ... така сме ние ватафите .... обаче избягвам без причина да гледам хората в очите,че току-виж без да искам съм урочасал някой невинен
Наздраве!Last edited by katilarium; 24.04.2014, 16:08.Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата!
Вчера съм пропуснала, че е сряда. Ще се наложи днес да съм в кофти настроениеСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДоколкото съм запозната, в миналото децата са получавали име при кръщаването си/ поне в моя род е било така/. Това е ставало някъде около годинката. Дотогава цветът на очите им вече е бил известен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеИма ли легенда за него как се е появило в родът ви ? Дори умалителното му звучи магическиПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар