Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата!
Вчера съм пропуснала, че е сряда. Ще се наложи днес да съм в кофти настроение
Празниците объркаха установеният ред и графици
http://www.youtube.com/watch?v=1XJkjVMk_oE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеИмето на което е умалително има ли нещо общо с цветно камъче ?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениесигурен съм ,че не е на Магданоз
виж Магдалена,даже малко библейски ми звучи
отива божия гняв да носи такова имеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе сме, бре.
Ще ти предложа едно често срещано женско име в моя род - Магда. Можеш да го използваш, но само ако познаеш на кое име е умалително
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе сме, бре.
Ще ти предложа едно често срещано женско име в моя род - Магда. Можеш да го използваш, но само ако познаеш на кое име е умалително
виж Магдалена,даже малко библейски ми звучи
отива божия гняв да носи такова имеhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнениеСигурен съм, че има и такива дами, на които цял живот не им стига, за да приземяват /твърдо/ мъжете...
...много от тях - дори, като последователки на Сафо - не намират удовлетворение...
Всякакви ги има. Има дори такива, които СИ ВЯРВАТ, че постоянно приземяват мъже. Лошо няма.
Проблемът си е техен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеDюбрутру моми и момци
ей ,ни една женка не иска името си
да е в медии по цял свят
много стеснителни бе
що така бе Миме
Ай сиктир, ще и свиря десет дена под прозореца… Да не е Лайза Минели
Ще ти предложа едно често срещано женско име в моя род - Магда. Можеш да го използваш, но само ако познаеш на кое име е умалителноПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнениеВероятно не винаги могат да се осъзнаят /и обхванат/ всички "предимства"...
Мъжете, обикновено първо се сещаме за оня виц в градската баня, който може и да гъделичка /понякога/ мъжкото его...,
..., когато - момченцето, задаващо много въпроси, междувременно се подхлъзнало, но изведнъж намерило "опора" в една мъжка част на таткото /за да не скандализираме околността, нека не се впускаме в подробности, още повече, че хората наоколо обичат кратки постове.../ , което дало увереност на татито, да зададе логичен въпрос на синчето, което да достигне сам-само до правилният отговор /за различието между мъже и жени и вероятно - за необходимостта от различни отделения в градската баня/... Таткото го попитал, какво би се случило, ако момченцето беше на баня с маминка /с подтекст - къде би намерило "опора"/...
Другата гледна точка, обаче - за която се сещаме впоследствие - ще да е за "мекото приземяване", когато вероятно дамите имат предимство, тъй като женската им същност /телосложение/ - донякъде може да се идентифицира с ролята на буферите за омекотяване на силен натиск, дори и удар...
Въъх ..., недей така. Не бива да ни лишаваш от половин лист лирическо отклонениеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Сигурен съм, че има и такива дами, на които цял живот не им стига, за да приземяват /твърдо/ мъжете...
...много от тях - дори, като последователки на Сафо - не намират удовлетворение...
Всякакви ги има. Има дори такива, които СИ ВЯРВАТ, че постоянно приземяват мъже. Лошо няма.
Проблемът си е техен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеДюбрутру
сигур е поел и той по моретата
другата седмица и аз отивам оттатък Голямата вода
дето се зараждат хърикейните
чакам подкупващи предложения
за кръщавка на някой от тях
с звучно бг женско име
макар че надали ще има толкова мощни
/що ли ги кръщават на женки/
Сега цял ден ще виждам вагони и даже цели влакови композиции
Готин ден на цялата банда http://www.youtube.com/watch?v=2TYqDTvMwUULast edited by Lelq; 23.04.2014, 14:43.
Коментар
-
Вероятно не винаги могат да се осъзнаят /и обхванат/ всички "предимства"...
Мъжете, обикновено първо се сещаме за оня виц в градската баня, който може и да гъделичка /понякога/ мъжкото его...,
..., когато - момченцето, задаващо много въпроси, междувременно се подхлъзнало, но изведнъж намерило "опора" в една мъжка част на таткото /за да не скандализираме околността, нека не се впускаме в подробности, още повече, че хората наоколо обичат кратки постове.../ , което дало увереност на татито, да зададе логичен въпрос на синчето, което да достигне сам-само до правилният отговор /за различието между мъже и жени и вероятно - за необходимостта от различни отделения в градската баня/... Таткото го попитал, какво би се случило, ако момченцето беше на баня с маминка /с подтекст - къде би намерило "опора"/...
Другата гледна точка, обаче - за която се сещаме впоследствие - ще да е за "мекото приземяване", когато вероятно дамите имат предимство, тъй като женската им същност /телосложение/ - донякъде може да се идентифицира с ролята на буферите за омекотяване на силен натиск, дори и удар...
Коментар
Коментар