Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеБаси!!
Как па така пак сички го видехте, пък аз - пак не
Ма ми е жал за човека...
2014 пъти...
Сека година, без прекъсване: иди ми - дойди ми, легни ми - стани ми. На маймуна го напраиха...
Хеле па не им стига по един път на година, че и второ възкресение прават! Тъкмо си е легнал и те - айде, ставай пак!
Ас на негово место ако бех, щех да се завия с плащеницата, да се обърна на другата стран и - айде друм, хаирсъзи, срама немате ли?!Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеМи през дъното на празно шише не се види бре
И аз пробвах,ама ... Цъ .... не видях нищичко .... дори дръвето пред нашият вход
Това ми нашепна за оня брадърсинарм, дето систематично си кръкал на пейката пред входа.
Ма Исус, обаче го гледал отгоре и си казал: "Трябва да го спра,това е нередно" и слязъл на земята и отишъл до него, потупал го по рамото и казал:
-Що правиш бре момче,това е нередно и не е на добре.
Младежът казал:
- Е ся,малко шльоковица,какво толкова,искаш ли да си дръпнеш?
- Не,не,аз съм Ису..... и нашия му наврел чишето у устата му.
Дръпнал си веднъж Исус, негде два-три пъти да е биле и оня го попитал:
- Е,как е?
- Виж момче,искам да ти помогна,аз съм Исус Христос!
А апапа се ухилил до ушите и казал:
- А-а-а, скиваш ли? Бива си я пърцуцата! Яка е, а?!Last edited by sergo; 21.04.2014, 14:29.
Коментар
-
А пък преди четри години, по него време, една кака ме завлече в църквата. За последно беше.
Негде след дванайсе е било, щот съм чучнал до една колона и похърквам. После чувам изотзаде, попа ми се бара на рападжия:
- Христос Воскресе, чадо!?
А аз, без го обмислям рекнах:
- Чух брат, страшна работа!
........
И падрето ме опелющи по гъзината
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеДо-о-обро утрро-о-о,
Виетнам!
Баси!!
И аз пробвах,ама ... Цъ .... не видях нищичко .... дори дръвето пред нашият вход
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение.......................
И защо всички казват, че Христос е предаден за 30 сребърника, а в Ибея пише че са саде 29,95?Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
До-о-обро утрро-о-о,
Виетнам!
Баси!!
.......................
И защо всички казват, че Христос е предаден за 30 сребърника, а в Ибея пише че са саде 29,95?
Коментар
-
R.I.P.
"Ако Бог забравеше за момент, че съм една парцалена кукла и ми подареше късче живот, може би нямаше да казвам всичко, което мисля, но със сигурност щях да мисля всичко това, което казвам тук.
Бих придавал стойност на нещата не спрямо това колко струват, а спрямо това, което означават.
Щях да спя малко, да мечтая повече, защото за всяка минута, когато затваряме очите си, губим 60 секунди светлина. Бих продължил, когато другите спираха, бих се събуждал, когато другите спяха. Бих слушал, когато другите говореха и колко бих се наслаждавал на един хубав шоколадов сладолед!"
Коментар
-
Светла му памет на дядо Маркес.
Светът беше толкова скорошен, че много неща нямаха име, и за да ги споменат, трябваше да ги посочват с пръст. Всяка година около Месец март дрипаво циганско семейство опъваше палатката си близо до селото и с голяма дандания от пищялки и барабани представяше новите изобретения. Най-напред донесоха магнита. Снажен циганин с планинска брада и врабешки ръце, който се представи под името Мелкиадес, свирепо разкри пред всички онова, което той самият наричаше осмото чудо на мъдрите алхимици от Македония. Тръгна от къща на къща, повлякъл две метални слитки, и всичко живо се изплаши, като видя, че казаните, котлите, клещите и мангалите изпопадваха от местата си, а дървените части скърцаха от отчаянието на гвоздеите и винтовете, които се мъчеха да се разковат, и дори отдавна изгубените предмети се появяваха там, където най-много ги бяха търсили, и се мъкнеха в шумен безпорядък подир магическите железа на Мелкиадес. „Нещата имат собствен живот — тръбеше циганинът грубо, — цялата работа е да им пробудиш душата“.
Коментар
Коментар