Първоначално изпратено от MILOM
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТуй не беше ли у Мехико бря? Добрутро!
ся съ наплюсках с техните плодове в един хотел и уетинг да ни закарат на гемията
и тогава чао интернет и тлфhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениедюбрутру и отминя от суидад дел кармен егати жегата все едно съм в сауната
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБе Яндзъ, не коя да е река. И аз преди да я вида лани от първа ръка, нямах такава представа за река. Както казва вожда, мааалиии !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро! Ммммм мне. Те тези реки са извън нашите представи за река. По-скоро извън моите, щото аз не мога да знам на кого, какви са представите за река и те така.....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКва върба, ква река!? Ти нали по морета и океани плаваше?
Сега да не излезе, че гребеш на някой каик по Провадийска река.
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Долу комунизъма
Като лапетия, като не можехме да дочакаме лятос да напълнят басейна се къпехме у реката, там до стария стадион. Като скочиш с главата надолу от единия бряг и муцуната ти се забива в калта на отсрещния.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКва върба, ква река!? Ти нали по морета и океани плаваше?
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе съм. За една върба сме се вързале.
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеОти си препречил пътя у реката бре?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро!
Мархаба Мечо!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар