Първоначално изпратено от onakilev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеПривет от нашенско!
Прииска ми се да споделя с вас тези подвижни сладурчета, за да им се насладите и вие=> https://www.facebook.com/photo.php?v=10152815691559815
Всъщност и да кажа 2 бисерчета на малката ми щерка.
Вървим си ние и малката току ме попита това какво е, онова какво е, а аз отвръщам-това е детска градина, а това е училище "Васил Левски".
А тя умира от любопитство- А в това училище всички ли са от "Левски"?
А вчера си вървим към детската градина и малката ме пита съмнително-невярващо-
Мамо, сега нали сме пролет?- Да- отговарям аз, предусещайки какво цели с този въпрос. И другият въпрос не закъснява- А защо тогава е толкова студено?
То е свикнало досега от зима студ- лято жега, а ето, че и на хладна пролет ще се наслади.
Май,че повечето сте по чужденециите, но където и да сте хубави празници ви пожелавам!:)Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеСвато пази се от кърлежи! Аз почти само на твърда настилка стъпвам, другата част от пълноправните са на Беклемето, а аз си извършвам монотонната електронна търговия
Другата седмица, обаче съм се зарекъл да се кача на 750м. НМВ в Конявска за да засадя 20-тина корена домати и малко босилек.......Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Привет от нашенско!
Прииска ми се да споделя с вас тези подвижни сладурчета, за да им се насладите и вие=> https://www.facebook.com/photo.php?v=10152815691559815
Всъщност и да кажа 2 бисерчета на малката ми щерка.
Вървим си ние и малката току ме попита това какво е, онова какво е, а аз отвръщам-това е детска градина, а това е училище "Васил Левски".
А тя умира от любопитство- А в това училище всички ли са от "Левски"?
А вчера си вървим към детската градина и малката ме пита съмнително-невярващо-
Мамо, сега нали сме пролет?- Да- отговарям аз, предусещайки какво цели с този въпрос. И другият въпрос не закъснява- А защо тогава е толкова студено?
То е свикнало досега от зима студ- лято жега, а ето, че и на хладна пролет ще се наслади.
Май,че повечето сте по чужденециите, но където и да сте хубави празници ви пожелавам!Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Привет от китна Чужденеция. Тревата е с височина около кръста на средно висок индивид от мъжки пол, полските култури не се виждат от порасналите плевели, дъжд вали, кално е ... 2/3- ти от пълноправните членове на домочадието ще се изтормозят докато вкарат нещата в ред.
Другата седмица, обаче съм се зарекъл да се кача на 750м. НМВ в Конявска за да засадя 20-тина корена домати и малко босилек.......
Коментар
-
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Привет от китна Чужденеция. Тревата е с височина около кръста на средно висок индивид от мъжки пол, полските култури не се виждат от порасналите плевели, дъжд вали, кално е ... 2/3- ти от пълноправните членове на домочадието ще се изтормозят докато вкарат нещата в ред.Last edited by tnm; 01.05.2014, 19:41.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАко видеото не е режисирано, то има пропаст, по-голяма от Марианската падина, м/у нашата и тяхната култура.
И ти можеш да го направиш -няма нищо по-лесноMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
Е, тука нящо миловидно изскочи от www смотферата:
https://www.youtube.com/watch?v=G65z8p1YNhw
https://www.youtube.com/watch?v=0hfeis45mQ8
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНи река си имат, ни революционериПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДа живей анархията!
Начи у Провадия и река като хората нямате
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Долу комунизъма
Като лапетия, като не можехме да дочакаме лятос да напълнят басейна се къпехме у реката, там до стария стадион. Като скочиш с главата надолу от единия бряг и муцуната ти се забива в калта на отсрещния.
Начи у Провадия и река като хората няматеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар