IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
    Коя е "нашата" култура? Давал съм повече от 100$ на "наши" просяци преди пича от видеото да се роди.
    И ти можеш да го направиш -няма нищо по-лесно
    Реакциите на този жест, а и начина, по който се прави- не гледаш от пиедестала на "благородството" си.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
      Привет от нашенско!
      Прииска ми се да споделя с вас тези подвижни сладурчета, за да им се насладите и вие=> https://www.facebook.com/photo.php?v=10152815691559815

Всъщност и да кажа 2 бисерчета на малката ми щерка.

Вървим си ние и малката току ме попита това какво е, онова какво е, а аз отвръщам-това е детска градина, а това е училище "Васил Левски".
      А тя умира от любопитство- А в това училище всички ли са от "Левски"?

А вчера си вървим към детската градина и малката ме пита съмнително-невярващо-
      Мамо, сега нали сме пролет?- Да- отговарям аз, предусещайки какво цели с този въпрос. И другият въпрос не закъснява- А защо тогава е толкова студено?
      То е свикнало досега от зима студ- лято жега, а ето, че и на хладна пролет ще се наслади.
      Май,че повечето сте по чужденециите, но където и да сте хубави празници ви пожелавам!:)
      Благодаря! И на теб весели празници и приятни почивни дни!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Свато пази се от кърлежи! Аз почти само на твърда настилка стъпвам, другата част от пълноправните са на Беклемето, а аз си извършвам монотонната електронна търговия
        Другата седмица, обаче съм се зарекъл да се кача на 750м. НМВ в Конявска за да засадя 20-тина корена домати и малко босилек.......
        Свато, ни кърлежи ме хапят, ни комари. Естествена защитна реакция на инсектите, предполагам.
        Мечо

Коментар

• Привет от нашенско!
          Прииска ми се да споделя с вас тези подвижни сладурчета, за да им се насладите и вие=> https://www.facebook.com/photo.php?v=10152815691559815

Всъщност и да кажа 2 бисерчета на малката ми щерка.

Вървим си ние и малката току ме попита това какво е, онова какво е, а аз отвръщам-това е детска градина, а това е училище "Васил Левски".
          А тя умира от любопитство- А в това училище всички ли са от "Левски"?

А вчера си вървим към детската градина и малката ме пита съмнително-невярващо-
          Мамо, сега нали сме пролет?- Да- отговарям аз, предусещайки какво цели с този въпрос. И другият въпрос не закъснява- А защо тогава е толкова студено?
          То е свикнало досега от зима студ- лято жега, а ето, че и на хладна пролет ще се наслади.
          Май,че повечето сте по чужденециите, но където и да сте хубави празници ви пожелавам!
          Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Добро утро, Мечо!
            Добро утро, тайфата!

Привет от китна Чужденеция. Тревата е с височина около кръста на средно висок индивид от мъжки пол, полските култури не се виждат от порасналите плевели, дъжд вали, кално е ... 2/3- ти от пълноправните членове на домочадието ще се изтормозят докато вкарат нещата в ред.
            Свато пази се от кърлежи! Аз почти само на твърда настилка стъпвам, другата част от пълноправните са на Беклемето, а аз си извършвам монотонната електронна търговия
            Другата седмица, обаче съм се зарекъл да се кача на 750м. НМВ в Конявска за да засадя 20-тина корена домати и малко босилек.......

Коментар

• Добро утро, Мечо!
              Добро утро, тайфата!

Привет от китна Чужденеция. Тревата е с височина около кръста на средно висок индивид от мъжки пол, полските култури не се виждат от порасналите плевели, дъжд вали, кално е ... 2/3- ти от пълноправните членове на домочадието ще се изтормозят докато вкарат нещата в ред.
              Last edited by tnm; 01.05.2014, 19:41.
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Ако видеото не е режисирано, то има пропаст, по-голяма от Марианската падина, м/у нашата и тяхната култура.
                Коя е "нашата" култура? Давал съм повече от 100$ на "наши" просяци преди пича от видеото да се роди.
                И ти можеш да го направиш -няма нищо по-лесно
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Мей дей значи "Помагайте, бедствам !!!" Манков да каже как е на френски, че не мога да си изкълча клавиатурата !!!
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• MAY DAY 1886-International Workers Day :
                    https://www.youtube.com/watch?v=SF-ADtNerPM

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение

Е, тука нящо миловидно изскочи от www смотферата:

https://www.youtube.com/watch?v=G65z8p1YNhw

https://www.youtube.com/watch?v=0hfeis45mQ8
                      Ако видеото не е режисирано, то има пропаст, по-голяма от Марианската падина, м/у нашата и тяхната култура.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Ни река си имат, ни революционери

Коментар

• Има река бре !!! И анархисти има.

Асан не е ли ора, револуцията не е ли работа.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Мечо като се прибере, ще си имат поне ревалюционери
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Да живей анархията!

Начи у Провадия и река като хората нямате

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Добро утро tnm
                                Долу комунизъма

Като лапетия, като не можехме да дочакаме лятос да напълнят басейна се къпехме у реката, там до стария стадион. Като скочиш с главата надолу от единия бряг и муцуната ти се забива в калта на отсрещния.
                                Да живей анархията!

Начи у Провадия и река като хората нямате
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X