Първоначално изпратено от andi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеA, ти, си баш смел. Като назрее революционна ситуация и драсваш да къртиш кинти.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМи аз казвам, че си страхлива, какво друго казвам.
Излязоха проповедите на Бодхидхарма на български !!!A, ти, си баш смел. Като назрее революционна ситуация и драсваш да къртиш кинти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМи то ней ръченица !!!.
Затуй ми писнаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Индияна Джоунс гледал ли си.оня араП дето му въртя ени ножчетаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПисна ми от индийци ...
Цял месец чета Тагор и не мога да му вляза в такта.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМи аз казвам, че си страхлива, какво друго казвам.
Излязоха проповедите на Бодхидхарма на български !!!
Цял месец чета Тагор и не мога да му вляза в такта.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТака, така...Пробваш се да ми навириш гребена. Не съм смела и не желая да бъда.
Излязоха проповедите на Бодхидхарма на български !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОт една страна, шопето е голям страх. От друга обаче, човек никога не знае, кога ше му се разлопат бурмите !!!
А бе ти не ги ли виждаш на клипа как бягат срещу картечницата. Не ти ли иде на "акъла", че сред тях не може да няма по страхливи, не само от мене и от тебе, но дори и от Вал ???Пробваш се да ми навириш гребена. Не съм смела и не желая да бъда.
Коментар
-
Метрото наистина предлага интересни гледки.Рядко се друсам в него,основно по линия 2 и вчера например почти през целия маршрут съзерцавах прашки и стегнат корем в нещо като рокличка на около 10 санта от лицето си,понеже бях седнал.
Твърде вулгарен съм за да се лиша от подобна картина,а също и невъзпитан на н-та степен за да отстъпя място!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеА кой еВе най-влиятелната раша звезда???
Иванчо пита баща си:
- Тате, кой еВе: този дето е отгоре или този дето е отдолу?
- Този, който е отгоре!
- Ииии, да знаеш мама как наеВа съседа...
Коментар
Коментар