If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Имам големи първоначални разходи - 12 лева без на Пейпал комисиона. На 1.90 си стискаме ръцете
Живо изнудване е това. Ще си помисля още няколко часа преди да дам окончателен отговор.
П.П. Ще взема да изнудя Русото на Лични да ми изпрати едно безплатно достъпче - когато искам нещо, мога да съм много убедителна.
Така че и ти помисли за предложението от 1,80. Не си струва за 10 стинки да търпиш такива загуби
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Русото, смятам, че на тайфата й се полага някаква отстъпка. Наду ни главата една година, че и части публикуваше и ни караше да ги четем.
Смъкни поне 2 лева, бре. И ние имаме участие в целия процес
Моите лъвчета програмистите правят подвизи и сега ме е срам да ги питам как да се настрои форум по-прецизно, че е наблъскан с рестрикции, а не знам откъде се махат. И да му качат кирилизация - хихи
Русото, смятам, че на тайфата й се полага някаква отстъпка. Наду ни главата една година, че и части публикуваше и ни караше да ги четем.
Смъкни поне 2 лева, бре. И ние имаме участие в целия процес
Моите лъвчета програмистите правят подвизи и сега ме е срам да ги питам как да се настрои форум по-прецизно, че е наблъскан с рестрикции, а не знам откъде се махат. И да му качат кирилизация - хихи
Нещо Хеликоните не ме регистрират. Все нещо не съм им попълнил как требе. Ще пробвам довечера от дома
Регистрирай се, на който компютър ще я четеш. Със защита са нещата и % отива за Адобе. Не става за копи/паста после, освен ако не си я разпечаташ на принтера.
Съжалявам за вариант, който се избра, но година и половина време и немалко наляти средства по проект, ще се използват за профи превод и опит за пробив към англо-говорящите.
Там цените са ужасни, но това не е ваш проблем, а мой.
Айде, да е хаирлия! Да четат младите и да се увличат по историята. Другото само ще дойде.
Дано!
Днес вероятно ще заработи и фейсбуук страницата и тъкмо това дискутирахме с програмистите, че искам позитивно звучене, както са пресъздадени нещата в книгата.
Никакви "исторически" спорове за произход на българите и негативизми за робства, предатели и прочие.
П.П. Тоя шибан чип, с който се раждат дечицата в БГ трябва да се изкорени. Все едно отглеждаме роби да'е ...
Нека сега "историците" в БГ да доказват, че нещата не са били така, както са описани в книгата ( всичко е много близко до реалността )
Успех!
Хардкопи ще има лЕ или да я купуваме в е-вариант?
Благодаря!
В близките месеци едва ли. Водят се преговори с издателите, но условията са същите - плати си всички разходи по отпечатването и ако има продажби, ние ще ти преведем твоя процент по сметка, който не е голям.
За Ламята се принудих да отида до един офис и да му я разпечатам на принтер и да я подвържат, за да чете. Вече правата са в издателите, въпреки че по договор се водя Възложител, а те Изпълнител. Такива са законите в БГ.
Коментар