IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• МАМУНите ся имат парти !!!

Ядат пуртакали
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Честит Рожден Ден, Наивник!

https://www.youtube.com/watch?v=USip2Phpy60

Коментар

• Честит рожден ден на Наивник !С пожелания за много успехи в каквото се захванеш,бъди здрав и щастлив!
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Добрутро! Пия си кафенцето с цигара. Слънцето грее, птичките пеят, животът си тече. Ей на,.... 45 годинки се изнизаха като едното нищо. Почти една трета от живота ми мина.
          Днес имам рожден ден.
          Едно малко за всички приятели във форума!!! Наздраве!
          45 МАМУНски години колко човешки са бре ???

От мене 5 (пет) кила банане и праскуфи на корем !!!
          tnm

Коментар

Благодарско за пожеланията!!!
            Готини сте !
            ЧРД и от мИня!

Чиърс!

Коментар

• Благодарско за пожеланията!!!
              Готини сте !

Коментар

Добрутро! Пия си кафенцето с цигара. Слънцето грее, птичките пеят, животът си тече. Ей на,.... 45 годинки се изнизаха като едното нищо. Почти една трета от живота ми мина.
                Днес имам рожден ден.
                Майтапиш се ти ама съседа дядо Петър долу на пейката пред входа разправя как като ставал на 50 един негов приятел му пожелал "още толкова да изкара". "Излъга ме", вика усмихвайки се. В момента е на 103 , от няколко години остави селото и живее при роднините в града, слиза, разхожда се, седи и си лафи с приятелите, "60-70 годишни младежи" както ги нарича. Даже наскоро идваха от един вестник и цяла статия написаха, щот май се водел най-възрастният жител в града.

Та така, Ч.Р.Д.много здраве и щастие, а то нали знаеш че е най-вече вътрешно усещане и състояние
                И нещо от великия Брус Лий:
                “Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one”

Коментар

Днес имам рожден ден.
                  Гледам до сега - 3 поздрава, при 4 чаши..., очевидно е - 4-тата е за наздравицата - с мен...

По-малко проблеми с "новата" /стара/ власт - ти желая в бизнеса..., хем ти го желая, хем пък СИ НЕ вЕрвам......, сега и всичкОто де-що има партии ще ти го обещаят, но обещанието не е като да ти завещаят нещото, де...

Мъжът /малкият мъж/ - да те радва с постижения, така ще е, защото те са си /в голяма степен/ наши копия.../не на съседа.../......., поне майките държат пред нас на тая версия, де...

.... и така нататъкА... живот и здраве, още 100 лета, а като ги стигнеш - не забравяй да почнеш да броиш обратно...

Наздраве!

Коментар

• ЧРД , Наивнико ! Да си жив и здрав !
                    Да си по детски наивен и жизнерадостен !
                    Радост и късмет в семейството !

пп Таз вечер, при залеза над сръбско, ще пия една ракия за теб и от теб

Коментар

• Здраве за теб и близките,Наивник!
                      Както Милом казва,да илядиш.По-късният етап от иляденето-кат Хефнър

Наздраве!

Коментар

Днес имам рожден ден.
                        Да си жив и здрав
                        да илядиш
                        и аз си пия кафето,слънцето грее,ама студ
                        и една тишина-няма ги гарговидните гларуси да грачат
                        няма автомобилни клаксони,мотори да реват
                        чак взеха да ми липсват
                        ама вечер като запалят камината в ресторанта
                        ми минава
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Добрутро! Пия си кафенцето с цигара. Слънцето грее, птичките пеят, животът си тече. Ей на,.... 45 годинки се изнизаха като едното нищо. Почти една трета от живота ми мина.
                          Днес имам рожден ден.

Коментар

• "По същия начин без вода няма лед и без лед няма вода. Онзи, който говори за изоставяне на ума, не стига много далеч. Не се привързвай към явленията на ума. Сутрите казват: “Когато не виждаш явления, виждаш буда.” Ето какво означава да бъдеш свободен от явленията на ума. Без ум няма буда – това означава, че будата идва от ума. Умът поражда будата. Но макар будата да идва от ума, умът не идва от будата, както рибата идва от водата, но водата не идва от рибата. Онзи, който иска да види риба, вижда водата, преди да види рибата. И онзи, който иска да види буда, вижда ума, преди да види будата. Видиш ли рибата, забравяш водата. Видиш ли будата, забравяш ума. Ако не забравиш ума, той ще те обърка, както водата ще те обърка, ако не забравиш за нея."

Бодхидхарма 7/8

Добро утро tnm
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                              Адаш,напрайх го манджорето.фъстъка яде доволен е
                              начи,добре съм се справил и бравос на тебе
                              Бравос на теб, що на мен

Ама, от експериментите с ориз дъня по тоя, че най-лесно и най-вкусно става. Това ти е кавър на ризото, нали разбра.

Мо'е го грухаш с чушки ( пипер ) и кот' се сетиш да смесиш 2 бульона все едно - пилешкия и зеленчуковия.

Ма, най-лесно е отделно да дъниш и накрая да смесиш за 10 мин. да се здрависат вкусовете

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Ми, ней. И право хоро ней.
                                Затуй ми писна
                                Ши търпиш !!!
                                tnm

Коментар

Working...
                                X